KUCHARZ Opatów oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowo Transportowe "KACPEREK" Agnieszka Kędziora
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie ciasta, farszu, gotowanie.
Data publikacji: 2017-05-17
Lokalizacja: Opatów (świętokrzyskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowo Transportowe "KACPEREK" Agnieszka Kędziora
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lipowska 10, 27-500 Opatów, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie ciasta, farszu, gotowanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opatów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opatowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowo Transportowe "KACPEREK" Agnieszka Kędziora
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Adres pracodawcy:
Lipowska 10, 27-500 Opatów, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: opatowski
Gmina pracodawcy: Opatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opatów
Ulica pracodawcy: Lipowska
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy: Produkcja wyrobów z mięsa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2017
Oferta pracy ważna do: 16.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłkow, sprawowanie menagerstwa nad personelem kuchni
P.H.U. "COMPLEX" Ciosek Jarosław, Ciosek Mariusz - 2016-08-01 - Węgrzce Wielkie (małopolskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2018), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2018-03-14 - Sulęcin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków , potraw z ryby
SMAŻALNIA RYB "PRZY JEZIORZE" Bernard Ogrodniczak - 2016-03-18 - Przyjezierze (zachodniopomorskie)
Gotowanie, produkcja posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA EMILIA SZERWIŃSKA - 2018-03-14 - Suwałki (podlaskie)
- zamiawianie produktów spożywczych regionalnych- przygotowywanie receptur- przygotowywanie dań
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA KAROLINA JURKIEWICZ - 2016-05-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
gotowanie, wydawanie posiłków
Lunch Bar Esencja - 2016-03-31 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie składników , gotowanie.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie surówek i pełnych posiłków
kontakt przez OHP - 2017-06-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
według zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2017-05-11 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-08-14 - Mielec (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i produktów spożywczych, prace kuchenne
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2017-11-29 - Wawrów (lubuskie)
- Zapewnienie ochrony na obiekcie. Praca w Katowicach-Piotrowicach.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-19:00, 19:00-7:00 + soboty, niedziele, święta - obiekt chroniony całodobowo. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane ---> pracodawca zapewnia przeszkolenie. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 609-849-794) lub e-mail: magdalena.kalota (at) msu.pl
MIĘDZYWOJEWÓDZKA SPÓŁDZIELNIA USŁUGOWA ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ - 2016-12-14 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymanie w czystości miejsca pracy; praca w godz.: 12-16, 17-21
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
Legalizowanie i naprawa sprzętu przeciw pożarowego
kontakt przez OHP - 2016-04-19 - Kołaczyce (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamksim
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
RESTAURACJA-ZAJAZD "JURAN" JERZY TUREK - 2016-03-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
sporządaznie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie potraw
EKO-LOOK Łukasz Adrian - 2016-07-25 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-04-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepisów HACCP, pozyskiwanie surowców i dostawców zgodnie z filozofią obiektu i restauracji, kontrola i nadzór nad kosztami, dbałość o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higienę i estetykę kuchni, restauracji, serwowanych dań.
Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ - 2017-03-27 - Łękuk Mały (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
PHP KROKUS Władysław Wrzeszcz Karczma POD BORAMI - 2015-11-23 - Korbielów (śląskie)
Dobra organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków oraz obsługa klienta również przez telefon. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
NIGRO P.P.H.U. - 2016-12-07 - Celestynów (mazowieckie)
Restauracja nad jeziorem poszukuje na sezon od marca 2016 kucharza/pomocnika kucharza z doświadczeniem zawodowym i chęcią do pracy.
Vereinsgaststätte Seglertreff Martin Staubach - 2016-02-05 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
Hotel Delfin Sp z o.o 76-156 Dąbki ul. Darłowska 15 - 2017-12-14 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
USŁUGI ELEKTRYCZNO-GASTRONOMICZNO-NOCLEGOWE Krzysztof Jamrozy - 2018-05-07 - Grajewo (podlaskie)