KUCHARZ (Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA) Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych, gotowanie zup,- pieczenie, smażenie, gotowanie i duszenie mięs.
Data publikacji: 2016-11-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych, gotowanie zup,- pieczenie, smażenie, gotowanie i duszenie mięs.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczeniezawodowe na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Barona 10/10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Barona
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.11.2016
Data dodania oferty pracy: 09.11.2016
Oferta pracy ważna do: 09.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków i napojów, praca na kuchni w szpitalu, praca na umowę zlecenie 1 miesiąc na okresie próbnym
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty, pieczenie ciast.
Restauracja BROWAR Mariola Piotrzkowska - 2018-05-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
prace stolarskie
NOWIGO Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Pomarzanowice (wielkopolskie)
Praca przy automacie galwanicznym. Zakładanie i zdejmowanie detali z oprzyrządowań. Odbiór jakościowy powłoki galwanicznej.
ZAKŁAD WIELOBRANŻOWY GALWANIZERNIA SPÓŁKI Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-16 - Żagań (lubuskie)
kucharz , godz pracy: 14.00-21.00
Firma Handlowo Usługowa Restauracja Hotel Czardasz - 2016-04-06 - Września (wielkopolskie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-03-23 - Białystok (podlaskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych i socjalnychgodziny pracy do uzgodnienia
AROKA Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Martom Tomasz Jęsiak Święciechowa - 2015-12-18 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków,
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej w W-wie - 2017-01-16 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej, napojów tureckich, opracowywanie tureckiego menu
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowanie pizzy, kebab, obsługa pieca itp.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Świętochłowice (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Żuromin (mazowieckie)
obsługa pieca i przygotowywanie pizzy, przygotowywanie posiłków, układanie menu, organizowanie przyjęć okolicznościowych, podawanie posiłków i obsługa gości, dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Ulhówek (lubelskie)
jw.
OPS Dzielnicy Praga Południe m. st. Warszawy - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-05-18 - Ząbki (mazowieckie)
gotowanie zup, smażenie mięs, kotletów, przyprawianie przyrządzanych potraw
A M W - Mieczysław Widziak - 2016-06-24 - Młoty (dolnośląskie)
obsługa imprez, praca w weekendy
TABOR TOMASZ - 2016-09-21 - Żory (śląskie)
1. Obsługa systemu informatycznego; 2. Obsługa bieżąca klienta zewnetrznego;3. Kompletowanie dokumentów wewnętrznych Działu Obsługi Klienta, prowadzenie teczek z dokumentacją;4. Wysyłanie faktur do klientów firmy;5. Rejestrowanie dokumentacji przychodzącej w wenętrznej bazie danych;6. Sprawdzanie i rozliczanie faktur transportowych.Osoby zainteresowane powyższą ofertą pracy oraz spełniające wymienione wymagania prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego, z numerem referencyjnym w temacie lub nazwą stanowiska na adres mailowy: praca (at) organika.pl lub o kontakt telefoniczny pod numerem tel. 605 180 275. Prosimy o zawarcie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w procesie rekrutacji prowadzonej przez Malborskie Zakłady Chemiczne Organika S.A.,/zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 833/".
Malborskie Zakłady Chemiczne ,,Organika" sp. z .o.o. - 2017-05-26 - Pogalewo Wielkie (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie suhi, kuchnia ciepła japońska. Umowa o pracę na czas określony. Równowazny system czasu pracy-wg gfafiku W godz .9:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
GOTOWANIE, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PROWADZENIE KSIĄŻKI HACCP, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWARWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO,
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-08-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Ptrzygotowanie potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Prudnik (opolskie)
praca na pełen etat lub 1/2 etatu, praca w Baszcie
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2015-12-15 - Żodyń (wielkopolskie)
gastronomia
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2016-04-05 - Łeba (pomorskie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
panierowanie i smażenie produktów z kurczaka, praca w kuchni
AMREST Sp. z o.o. - 2017-10-10 - Tarnów (małopolskie)
Praca na terenie PG Silesia w godzinach 6-14 ; 14-22 ; 22-6
"FRANCUZ" FIRMA Jan Francuz Czechowice-Dziedzice - 2016-08-23 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Murarz/brukarz
"FACH - BUD" Firma Ogólnobudowlana Maciczka Krzysztof - 2016-08-11 - Toporzysko (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni wschodzniej i ukraińskiej. (Pielmieni, Chinkali, Czebureki,sałtki po koreańsku)
ES -ELENA SKAKOWSKA - 2016-10-06 - Sopot (pomorskie)
Organizowanie pracy personelu podległego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o urzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Organizowanie pracy osobom niepełnosprawnym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Siedlce (mazowieckie)