KUCHARZ Mrzeżyno oferta pracy BIURO PODRÓŻY ,,SKONTO"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2018-01-03
Lokalizacja: Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: BIURO PODRÓŻY ,,SKONTO"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:AL. TYSIĄCLECIA 32, 72-330 Mrzeżyno, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrzeżyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE WYMAGANE
Nazwa pracodawcy: BIURO PODRÓŻY ,,SKONTO"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
77-424 Śmiardowo Złotowskie 73, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: złotowski
Gmina pracodawcy: Zakrzewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śmiardowo Złotowskie
Numer budynku pracodawcy: 73
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.01.2018
Oferta pracy ważna do: 30.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Żary (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw z karty dań
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzedaż.
Firma Handlowo-Usługowo-Gastronomiczna Bar Mleczny STOKROTKA Anna Plata - 2019-03-01 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej i indyjskiej i arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-09-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
praca w restauracji
"JJS" SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIEŃCZUK - 2015-11-20 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NEW CHINA TOWN POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - 2 dni pracy/2 dni wolngo. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00
ROKOSZ RESTAURACJE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2019-02-05 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie, wydawanie posiłków.
G. i G. B. Gorzałczany - 2015-12-01 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
kuchar/pomoc kuchenna/sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
j/w
Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. - 2017-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Informacja starosty
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Limanowa (małopolskie)
Przygotowanie dań, pomoc w kuchni, przygotowanie menu, dokumentacja do sanepidu.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Konie (mazowieckie)
PIZZERIA PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW TYPU KEBAB, SAŁATKI, MAKARONY
AGENCJA ROZRYWKOWO-USŁUGOWA "MARKO" MAREK GOŁUCHOWSKI - 2016-06-28 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
według stanowiska
Polana Sp.z.o.o. - 2016-04-05 - Borki (podlaskie)
Przygotowanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy,kontrolamagazynowa produktów, wydawanie posiłków
MK Spółka Cywilna Maciej Dziedziak - Krzysztof Oleksowicz - 2018-11-13 - Opole (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
PAHO sp.zo.o. - 2017-08-16 - Opole (opolskie)
1.Zapoznanie się z pracą w pizzerii2.Posługiwanie się narzędziami i przyrządami kuchennymi3.Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw4.Pobieranie surowców i produktów do produkcji kulinarnych5.Obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna)6.Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych7.Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Stężyca (pomorskie)
OCHRONA OBIEKTU NA TERENIE POLKOWIC
Zakład Usługowo-Budowlany WIW-BUD Andrzej Waszak - 2017-08-07 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów, odpowiedni dobór przypraw, sosów i surówek do oferowanych dań; obsługa urządzeń kuchennych i elektrycznych; porcjowanie dań; przygotowywanie gotowych dań wg menu zakładu
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Gościnny Mateusz Ozon - 2017-04-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Prowadzenie kuchni. Możliwa praca w weekendy.Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe.
Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka - 2016-01-25 - Zabełków (śląskie)
Samodzielny kucharz. Przygotowanie posiłków kuchni: rosyjskiej, ukraińskiej, gruzińskiej, kazachstańskiej. Umowa o pracę na czas określony. Prac na jednazmiane od poniedziałku do piatku: 10:00-18:00. Oferta dostępna wsali G
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie posilków
Elwira Kalinowska - 2016-03-30 - Czartajew (podlaskie)
Przygotowanie potraw i półproduktów,utrzymanie kuchni w czystości,szykowanie listy zakupów do kuchni.Znajomość kuchni molekularnej. Umiejętność obsługiwania maszyn piekarniczych,wirówek,wyciskarek.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków na zamówienie oraz dostaw. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.
A&P s.c. Paweł- Tęcza - 2018-08-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)