KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw i półproduktów,utrzymanie kuchni w czystości,szykowanie listy zakupów do kuchni.Znajomość kuchni molekularnej. Umiejętność obsługiwania maszyn piekarniczych,wirówek,wyciskarek.
Data publikacji: 2017-08-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw i półproduktów,utrzymanie kuchni w czystości,szykowanie listy zakupów do kuchni.Znajomość kuchni molekularnej. Umiejętność obsługiwania maszyn piekarniczych,wirówek,wyciskarek.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Miesięczny. 1/2 ETATU
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.08.2017
Data dodania oferty pracy: 10.08.2017
Oferta pracy ważna do: 24.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
PW JARD Jarosław Dziemian - 2017-08-23 - Białystok (podlaskie)
dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Sampława (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe, praca w Bełchatowie
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie dań i deserów z kuchni japońskiej.
HS Szymon Falski - 2017-01-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, dbałość o czystość w lokalu, przyjmowanie należności. Wymagania: doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MAX" S. C. - 2016-06-16 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej oraz indyjskiej, według rezeptur spisanych w języku kraju pochodzenia potraw. Praca na 1/2 etatu, 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw.
Michał Błaszczyk Ankara Michał Błaszczyk - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw
- ustalanie karty dań
- wybór naczyń do podawania dań
- wybór sprzętów do przygotowania dań
- nadzór nad jakością zamówionej żywności
- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni
- rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni
- ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
- zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze
- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
FHUP Vera Róża Szwaj - 2016-11-23 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Wypożyczanie nart
"MD GROUP" Jurowaty Michał - 2016-12-09 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Prace konserwacyjne, naprawy bieżące i monitoring stanu technicznego elementów budynków, instalacji wewnętrznych, urządzeń do infrastruktory zewnętrznej.
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Krasnystaw (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE PROSTYCH DAŃ I POTRAW RYBNYCH W BISTRO PRZY FIRMOWYM SKLEPIE RYBNYM, UTRZYMANIE KUCHNI W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA PROSTYCH DAŃ, BRAK P/WSKAZAŃ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA STAŻU PRACY W BRANŻY, MOGĄ BYĆ OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: OSOBISTY, TELEFONICZNY 728 534 136 LUB CV NA E-MAIL: aniapawliszak (at) seamor.com.plNA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE W CELU USTALENIA MIEJSCA SPOTKANIA;PL. BATOREGO 4 POK. 327MIEJSCE PRACY: WOJSKA POLSKIEGO 34, PRACA-PON-PT 10.-17., SOB. 10-15
SEAMOR INTERNATIONAL LTD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 30.04.2018 r. do 29.04.2019 r.; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
TOURTREND - 2018-01-26 - Strzelinko (pomorskie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,- nadzór nad jakością zamówionej żywności,- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni,- udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach,- współdziałanie z pozostałymi pracownikami zakładu, wykonywanie innych czynności wynikających z potrzeb restauracji zleconych przez właściciela,- przestrzeganie tajemnicy służbowej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Ropa (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłkówPraca 4 dni w tygodniu tj. (czwartek, piątek, sobota, niedziela)Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenie i umiejętności kandydata. Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2016-04-19 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i dań serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów, deserów)
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Grzędy (mazowieckie)
dwie zmiany I. 06:00-14:00 II. 14:00-22:00
WALWI przedsiębiorstwo wielobranżowe - 2017-05-18 - Opole (opolskie)
przygotowanie i dystrybucja potraw zgodnie z ustalonymi recepurami
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków polskich i kuchni i kuchni kresowej; dbałość o najwyższą jakość i smak dań; przygotowywanie stanowiska pracy; obróbka wstępna warzyw i mięsa;
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
Samodzielny kucharz
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Płock (mazowieckie)
Wypiek pieczywa
Piekarnia Ćwik Henryk - 2018-04-20 - Kalinowice (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
ZAKŁAD PRODUKCJI CUKIERNICZEJ "MALBORŻANKA" D.GRZESIK, P.DERA SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-14 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-09-29 - Legnica (dolnośląskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej wg przepisów w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie dań z jadlospisem oraz ich wydawanie. Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-10-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
obróbka mięsa, warzyw, owoców. Gotowanie potraw samodzielnie, od surowego produktu do gotowego dania. Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
nauka zawodu kucharz
kontakt przez OHP - 2016-10-13 - Chełm (lubelskie)
odbiór tarcicy od traku, opisywanie, sortowanie i układanie w pakiety
ZPOD Grażyna Rawczyńska - 2018-03-15 - Kadłubek (wielkopolskie)
Wykształcenie i doświadczenie: brak wymagań; prawo jazdy kat. B; chęci do pracy; roboty ziemne; miejsce pracy: Gliwice i okolice;
"DOMINO" PPHU WÓJCIK EDWARD - 2016-11-18 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola jakości produktów, rozdysponowanie zadań.
DABBAS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-19 - Gdańsk (pomorskie)