KUCHARZ Sępólno Krajeńskie oferta pracy Firma Handlowo-Usługowo-Gastronomiczna Bar Mleczny STOKROTKA Anna Plata
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzedaż.
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowo-Gastronomiczna Bar Mleczny STOKROTKA Anna Plata
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Średnia 12, 89-400 Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzedaż.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sępólno Krajeńskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sępoleński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sępólno Krajeńskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 31.03.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe min. 1 rok, znajomość HACCP.
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Usługowo-Gastronomiczna Bar Mleczny STOKROTKA Anna Plata
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Adres pracodawcy:
Kościuszki 11, 89-400 Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: sępoleński
Gmina pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Adres strony pracodawcy:
https://pl-pl.facebook.com/Bar-Mleczny-Stokrotka-533410566794204/
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 11
Nazwisko osoby zgłaszającej: Anna Plata
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie i przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2017-11-02 - Ignacówka (świętokrzyskie)
GOTOWANIE DAŃ TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-08-30 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2016-10-05 - Sucha Górna (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2018-02-01 - Wardzyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca od kwietnia do października, godz. pracy 8-16 (dzień na dzień lub tydzień na tydzień); wynagrodzenie 2500 zł brutto+premia uznaniowa; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-20
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2017-01-05 - Ustka (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie dań, tworzenie menu, organizacja pracy w kuchni, zarządzanie zespołem
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Ustroń (śląskie)
praca
RADOŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-04 - Rzeszów (podkarpackie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie dań, nadzór nad utrzymaniem czystości w kuchni
BIURO USŁUGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROSŁAW SZYSZKO - 2016-10-14 - Suwałki (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ ORIENTALNEJ (SUSHI), POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZANIE PRZED ZEPSUCIEM, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, UTRZYMYWANIE NA BIEŻĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań lunchowych, śniadań, przygotowywanie surówek oraz wyrobów garmażeryjnych i zup, obróbka wstępna warzyw, mięs i owoców; utrzymywanie czystości stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Lublin (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Witkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji zgodnie z menu, przygotowanie zamówień na produkty, opracowanie menu bankietowego
MACIEJ KUCAL PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-01-24 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie surowców do produkcji wyrobów garmażeryjnych, sporządzanie wyrobów mięsnych, mącznych, porcjonowanie i dekorowanie wyrobów,
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Gniezno (wielkopolskie)
zg. ze stanowiskiem
Firma Usługowo Handlowa Restauracja Finezja Kinga Blacharska - 2018-02-07 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi oraz deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Mława (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz wyrób wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z TAJNIKAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POTRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. STAŻ PRACY MILE WIDZIANE, ALE NIE JEST KONIECZNE.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Utrzymanie w sprawności technicznej instalacji elektrycznej w budynkach mieszkalnych, naprawa i konserwacja sprzętu i instalacji.
Gdańska Spółdzielnia Mieszkaniowa - 2017-10-04 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
AGENCJA ZATRUDNIENIA WOSTOK ANNA GREJMAN PIEROGARNIA KARTUSKA ANNA GREJMAN - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia. Praca w restauracji, współpraca z renomowanymi szefami kuchni, możliwość rozwoju osobistego, awansu. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
HOTEL RESTAURACJA TIMBERLAND HOLECKI RYSZARD - 2017-06-06 - Orzesze (śląskie)
Zapoznanie się z zasadami BHP, Space Management, utrzymanie czystości na sali sprzedaży i zapleczu, rozkładanie towaru na sali sprzedaży oraz zapleczu, pomoc w przyjmowaniu dostaw, obsługa klienta (bez obsługi kasy), aktualizacja cen towarów, dbałość o prawidłową ekspozycję towarów, kontrolowanie terminów przydatności towarów do spożycia.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Dębno (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-03-07 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie kebabów z gotowych produktów
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE BOMIS-SUPER S.C.MIROSŁAW WOJDZIAK,KAROL WOJDZIAK - 2018-09-20 - Kalisz (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
kontrola jakości potraw, wydawanie posiłków , czystość i higiena pracy, kontrolowanie kosztów
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
FHU DYMARCZYK I GÓRCZYŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-05-12 - Szałe (wielkopolskie)