KUCHARZ Kalisz oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE BOMIS-SUPER S.C.MIROSŁAW WOJDZIAK,KAROL WOJDZIAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie kebabów z gotowych produktów
Data publikacji: 2018-09-20
Lokalizacja: Kalisz (wielkopolskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE BOMIS-SUPER S.C.MIROSŁAW WOJDZIAK,KAROL WOJDZIAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:CZASZKOWSKA 1d, 62-800 Kalisz, powiat: m. Kalisz, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie kebabów z gotowych produktów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kalisz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kalisz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kalisz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku pracy.
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE BOMIS-SUPER S.C.MIROSŁAW WOJDZIAK,KAROL WOJDZIAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
Adres pracodawcy:
WROCŁAWSKA 53, 62-800 Kalisz, powiat: m. Kalisz, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane proszone są o telefoniczne umówienie się na spotkanie z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kalisz
Gmina pracodawcy: Kalisz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kalisz
Ulica pracodawcy: WROCŁAWSKA
Numer budynku pracodawcy: 53
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna części i akcesoriów do pojazdów samochodowych, z wyłączeniem motocykli
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2018
Oferta pracy ważna do: 19.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Oferta dla osób, które ukończyły 50 roku życia, a nie ukończyłu 60 roku życia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: brak wymagań; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Gliwice (śląskie)
- przygotowanie Dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.- przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, włoskiej i francuskiej
Restauracja Ostoja s.c. - 2016-11-30 - Zawady (mazowieckie)
przygotowywanie dań cateringowych dla dzieci, obróbka warzyw i owoców, kuchnia żywienia zbiorowego, kuchnia dla dzieci; pracodawca przyuczy do obowiazkujacych norm żywieniowych;
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2017-05-29 - Łomża (podlaskie)
wg zawodu
POD SCHODAMI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-28 - Zielona Góra (lubuskie)
nauka robienia pierogów, zup, sosów, suruwek, naleśników, farszy, ciast.Staż obywać się będzie w dzielnicy: Śródmieście
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony (3l lata), praca na dwie zmiany w godzinach 10:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Wrocław (dolnośląskie)
Produkcja pizzy, praca w godz. 11-21
Fakt-Karafka - 2016-10-13 - Opole (opolskie)
Przyrządzanie posiłków z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii,wydawanie posiłków dla podopiecznych,dbanie o racjonalne zużycie produktów,utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszczeń pomocniczych, naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi.
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Pruszczu Gdańskim - 2018-03-09 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Oferta ze skierowaniem; charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków; praca co drugi dzień w godzinach od 07.00 do 19.00, wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
OŚRODEK REH.I OP.ZGR. SIÓSTR ŚW. ELŻBIETY - 2018-05-10 - Wleń (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)praca 1 etat ul. Zdunowska 160, 63-700 Krotoszyn 2 etat 63-720 Nowa Obra 75,
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PETROL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-12 - Nowa Obra (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
kontrola przygotowania poszczególnych stanowisk kuchni do pracykontrola jakości towarów przyjmowanych podczas dostawnadzór nad jakością i estetyką wydawanych potrawregularna pomoc na poszczególnych stanowiskach kuchniudział w odprawach kelnerskichzamówienia towaru wg potrzeb dnia następnegoweryfikacja braków i nadwyżek w remanentach kuchniokresowa analiza podległego personelu i udział w procesie rekrutacji nowych pracownikówczynny udział w szkoleniu nowo przyjętego personelunadzór nad prawidłową pracą sprzętu na kuchnitworzenie kart menu i udział w szkoleniach personelu przed ich wdrożeniemtworzenie menu wg poszczególnych, indywidualnych potrzeb rezerwacyjnych lub kateringowychstała współpraca z Managerem Głównym Restauracji w zakresie jakości towaru, cen i poprawnego funkcjono
POKOJE GOŚCINNE POCZTACAFFE - 2017-02-03 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji
Firma Handlowo - Usługowa s.c. Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2017-01-26 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Węgrów (mazowieckie)
Przedszkole Miejskie nr14 w Łodzi ul. Lubeckiego 5 zatrudni od 1 września osobę na stanowisku kucharki. Możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony. zgłoszenia e-mail przedszkole14 (at) home.pl lub tel. 42 6783674
Przedszkole Miejskie Nr 14 - 2017-08-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, kuchnia polska
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "URASOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-13 - Ruda Śląska (śląskie)
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urządzeń i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Znajomość : Język JAVA , umiejętność tworzenia zapytań SQL , chęć nauki, zaangażowanie .
GAWEX- MEDIA Sp. z o.o. Warszawa - 2016-10-25 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA - 2016-07-25 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-10-02 - Polkowice (dolnośląskie)
-PRACE ROZŁADUNKOWE I ZAŁADUNKOWE,- SZTAPLOWANIE TOWAROW I OBSŁUGA REGAŁÓW WYSOKIEGO SKLADOWANIA
POLSKI OGRÓD Sp.z o.o. - 2018-06-19 - Skierniewice (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe w kierunku kucharz, osoba z doświadczeniem, książeczka sanepidowska, praca 4dni w tyg. w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Prace remontowe, budowlane. Samodzielne prowadzenie budowy.
BUD M.A.T Agnieszka Jasińska - 2018-02-07 - Bielkówko (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości w restauracji.
Mazurski Raj Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, praca przy przygotowywaniu imprez okolicznościowych
Gościniec "Nad Wartą" T i Z Krajewscy - 2016-01-08 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami restauracji.
Ziembla Renata "SIEĆ HOTELI LORD" - 2016-11-14 - Krosno (podkarpackie)