KUCHARZ Ruda Śląska oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "URASOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, kuchnia polska
Data publikacji: 2018-06-13
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "URASOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Obronców Westerplatte 7, 41-710 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, kuchnia polska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.06.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_1: Pomoc kuchenna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie jako kucharz lub pomoc kuchenna. Wymagana książeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "URASOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Adres pracodawcy:
Obronców Westerplatte 7, 41-710 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, dokumenty potwierdzające kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Ruda Śląska
Gmina pracodawcy: Ruda Śląska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ruda Śląska
Adres strony pracodawcy: www.urasol.rs.pl
Ulica pracodawcy: Obronców Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2018
Oferta pracy ważna do: 12.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kierowca samochodu ciężarowego kat. C + E
GTB Celina Górska - 2017-01-05 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w barze
P.P.H-U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2016-05-02 - Rogóżno (podkarpackie)
Przygtotowywanie żywności do przechowywania i utwalania. Obsługa narzędzi maszyn i urzadzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów. Obróbka wstępna surowców oraz obróbka termiczna. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Białośliwie (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
dozór placu budowy
COBRA SECURITY - 2017-06-01 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, garmażu, przystawek, dań obiadowych.
Villa Eva - 2017-02-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w równoważnym systemie pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
PRACA NA KUCHNI
PIZZERIA "POD ARKADAMI" Aleksandra Piegza - 2017-03-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością wydawanych posiłków, zarządzaniem budżetem
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Białystok (podlaskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni oakistańskiej i indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Pabianice (łódzkie)
jw.
Szkoła Podstawowa nr.60 - 2018-07-09 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Polańczyk (podkarpackie)
.
TRANSPETROL-BIS Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
krojenie, smażenie, gotowanie, zmywanieII zmiany godz. 11-22, pn-niedz.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
budowanie bazy, podtrzymywanie kontaktów z odbiorcami, prowadzenie aktywnych różnorodnych działań marketingowych
Centrum Finansowe Małgorzata Pawlak - 2016-10-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań i napojów wg ustalonych receptur
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Ustroń (śląskie)
jako wulkanizator
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ciechanów (mazowieckie)
Prace pomocnicze ślusarskie, czyszczenie kontenerów z odprysków spawalniczych- jedna zmiana.Kontakt z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: F
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Mirosławice (dolnośląskie)
wydawanie posiłków, p[raca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-07-05 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Wymiar czasu pracy 8/12
POLSKA WYTWÓRNIA PAPIERÓW WARTOSCIOWYCH S.A. - 2018-02-08 - Wierzbowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłkó dla gości
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Malutkie (łódzkie)
przygotowywanie posików
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiek pieczywa, dbałość o czystość i porządek
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Wólka Panieńska (lubelskie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)