KUCHARZ Wierzbowo oferta pracy POLSKA WYTWÓRNIA PAPIERÓW WARTOSCIOWYCH S.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości.Wymiar czasu pracy 8/12
Data publikacji: 2018-02-08
Lokalizacja: Wierzbowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: POLSKA WYTWÓRNIA PAPIERÓW WARTOSCIOWYCH S.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-700 Wierzbowo 1, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości.Wymiar czasu pracy 8/12
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wierzbowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mrągowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Nazwa pracodawcy: POLSKA WYTWÓRNIA PAPIERÓW WARTOSCIOWYCH S.A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
11-700 Wierzbowo 1, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wierzbowo
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2018
Oferta pracy ważna do: 09.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
instruktaż wstępny, stanowiskowy, zapoznanie się z regulaminem organizacyjnym, innymi przepisami wewnętrznymi, regulaminem BHP i p. poż., przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o najwyższą jakość sporządzanych potraw, zgodnie z cyklem produkcji i przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych otrzymanych od kierownika, porcjowanie i wydawanie posiłków na oddziały według norm wagowych, dbałość o inwentarz kuchenny, zgłaszanie kierownikowi bieżących usterek i awarii, wykonywanie poleceń przełożonych, przestrzeganie zasad higieny osobistej higieny pracy, przestrzeganie tajemnicy zawodowej.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie, sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Żyrardów (mazowieckie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci
PERSONA SYLWIA KRUCZYŃSKA - 2018-01-16 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji, dbanie o higienę i porządek w miejscu pracy, Wszystkie czynności zlecone przez przełożonego szefa kuchni. Zapewnione zakwaterowanie i wyżywienie. Praca w Niemczech14806 14806 Bad Belzig, Wittenberger Str 14
GASTAMO JOB SERVICE Kamil Kmiecik - 2017-04-28 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w jęz. wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-08-02 - Ząbki (mazowieckie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PETROKAN AGNIESZKA KANDARIAN - 2016-02-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z o. o. - 2018-02-14 - Goleniów (zachodniopomorskie)
obsługa klientów indywidualnych oraz grupowych, produkcja prostych dań oraz typu fast-food, produkcja oraz sprzedaż zimnych i ciepłych napojów, obsługa systemu sprzedażowego, dbanie o czystość
Fundacja "POMÓC INACZEJ" - 2016-06-20 - Stare Bojanowo (wielkopolskie)
Prowadzenie gospodarki magazynowej surowców drzewnychi materiałówtartych. Obsługa i kontrola pracy maszyn oraz dokonywanie ich konserwacji. ocena jakości surowców tartacznych i materiałów tartych.
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Rudziny (lubuskie)
j.w
NordGlass Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
praca w restauracji
NAT - MAT Natalia Sroczyńska - 2016-08-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMIIMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : BAR -DWORZEC PKP
BOŻENA LACHOWICZ GASTRO-SERVICE - 2016-09-15 - Dębica (podkarpackie)
wydawanie posiłków
Centrum Części Samochodowych Ford Michał Goździewski - 2016-12-19 - Starogard Gdański (pomorskie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posiłków. Organizacja i nadzór nad pracą kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jadłospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony (6 miesięcy). Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe lub średnie kierunkowe. Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskazań zdrowotynych. Książeczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzające poziom wykształcenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-10-31 - Katowice (śląskie)
Wykonywanie prac budowlanych
LUXCOM MATEUSZ RUCZYŃSKI - 2017-06-09 - Kuligi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie, dbanie o czystość, zarządzanie kuchnią oraz personelem, pomoc przy tworzeniu karty menu, HACCP. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, staż pracy 2 lata, kreatywność, dyspozycyjność, odpowiedzialność. Forma kontaktu z Pracodawcą: osobiście w godz. 12-22, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym w godz. 11-20, przez e-mail: papryczka-restauracja (at) wp.pl
P.H.U. "ALICJA" Alicja Oleszek - 2016-02-18 - Gościcino (pomorskie)
Opieka nad osobami starszymi i chorymi, pomoc przy czynnościach codziennych, higiena, pomoc w żywieniu, pomoc w poruszaniu się. Praca stacjonarna w systemie zmianowym 12/24 godz. Pracodawca jest otwarty również na nawiązanie współpracy na podstawie umowy zlecenia. Sposób aplikowania: telefonicznie 601-65-34-90 lub mailowo: ds-zw (at) wp.pl. Miejsce wykonywania pracy Dom Seniora Zielone Wzgórze.
A.M.C. Mikołaj Markowski - 2015-12-03 - Dąbrówka Wielka (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
"PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA - 2017-05-12 - Knurów (śląskie)
sporzadzanie potraw, ciast, deserów, porcjowanie, pakowanie posiłków, sprzatanie kuchni, zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraśnik (lubelskie)
Spawanie konstrukcji stalowych, spawanie ruroociągów. Wykonywanie innych poleceń kierownictwa budowy.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Płock (mazowieckie)
Wypiekanie pieczywa
TESCO (POLSKA) SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-27 - Suwałki (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie dań obiadowych według receptur
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "Dębnianka" - 2015-12-02 - Wierzawice (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2018-08-22 - Słupsk (pomorskie)
Praca przy woku, przygotowanie wszystkich oferowanych w restauracji dań chińskich, tworzenie menu, dokonywanie zakupów artykułów kuchni chińskiej. Praca w godzinach od 9:00 do 21:00, dwie zmiany, dwa dni pracy, dwa dni wolnego. Umowa o pracę na czas określony
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z karty menu
Ziajkiewicz Restauracje&Catering Bartłomiej Ziajkiewicz - 2016-03-30 - Bełchatów (łódzkie)
nauczanie języka obcego
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-04-12 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej, obsługa kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Stargard (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Doświadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Katowice (śląskie)