KUCHARZ Goleniów oferta pracy Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-02-14
Lokalizacja: Goleniów (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NOWOGARDZKA 2, 72-100 Goleniów, powiat: goleniowski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Goleniów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: goleniowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Goleniów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Praca w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyspozycyjność
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Nazwa pracodawcy:
Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z o. o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Goleniowie
Adres pracodawcy:
NOWOGARDZKA 2, 72-100 Goleniów, powiat: goleniowski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV lub Skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: goleniowski
Gmina pracodawcy: Goleniów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Goleniów
Ulica pracodawcy: NOWOGARDZKA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Goleniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2018
Oferta pracy ważna do: 15.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań z karty dla gości
Agnieszka Filiks - 2017-06-01 - Nałęczów (lubelskie)
Przyrządzanie i wydawanie potraw do konsumpcji.
Restauracja Nawigator 44 Teresa Maciejewska - 2017-01-03 - Przeszkoda (mazowieckie)
Praca na stanowisku kierowcy, transport osób. Kontakt z pracodawcą: 608-698-021Miejsce pracy: SmolecOferta w sali: F
WIJUS TRANSPORT Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Smolec (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków w małej restauracji przy pensjonacie
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Zielona Góra (lubuskie)
Praca przy załadunku, rozładunku, praca ze skanerem, komisjonowanie. Miejsce pracy: Wrocławska 55-020 ŻurawinaKontakt kandydató z pracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: D
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Wojkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłkó.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni japońskiej zgodnie z recepturami sushi.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Częstochowa (śląskie)
Układanie menu, przygotowywanie dań, przygotowywanie przekąsek, przystawek, deserów, dbanie o czystość, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Kontrola jakości elementów, przygotowywanie elementów do lakierownia, nadzór i kontrola pracy linii
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wola Rafałowska (mazowieckie)
nadzorowanie świeżości produktów,ustalanie karty dań,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Głogów (dolnośląskie)
wykonanie prac wykończeniowych i porządkowych nsa terenie
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Ruziec (kujawsko-pomorskie)
Pomoc szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Kraków (małopolskie)
- Przygotowywanie oraz sprzedaż dań t. Fast Food- Miejsce pracy: Tczew, ul. Kopernika 1, Maxx Kebab- Kontakt: telefon: 731-982-205; 791-213-994 mail: marekszela (at) wp.pl
MARKUS MAREK SZELA - 2015-12-03 - Tczew (pomorskie)
Gotowanie potraw.
STUDNIEWSKI - PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE LECH STUDNIEWSKI - 2018-08-08 - Gutów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy itp.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Ptaszkowa (małopolskie)
pomoc podopiecznemu w codziennych czynnościach: jak mycie, ubieranie karmienie itd, pomoc w dbaniu o mieszkanie, robienie zakupów, dotrzymywanie towarzystwa, organizowanie czasu wolnego, miejsce pracy: teren miasta Opola, wysokość wyagrodzenia od poniedziałku do piątku 13zł. brutto/h, SOB, ND 14 zł brutto/h.Praca również w weekendy
Usługi Pielęgniarskie i Opiekuńcze Małgorzata Tesarz - 2017-07-27 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, garmaż
Zajazd Na rozdrożu Hanna Rybicka - 2018-07-02 - Żalno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań typu kebab
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2018-02-26 - Wędrzyn (lubuskie)
Etat mundurowy, praca w kontakcie z osobami pozbawionymi wolności. Szczegółowe informacje na stronie interenetowej: www.sw.gov.plOferta dostępna w sali D. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 32 72 454, 71 32 72 554.
Areszt Śledczy we Wrocławiu - 2016-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
BISTRO DWA SMAKI RAFAŁ BRZYKCY - 2018-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie dań, współpraca przy opracowywaniu nowych receptur, koordynowanie prac współpracowników, kontrola stanów zapasów i sporządzanie listy zakupów, prowadzenie dokumentacji kuchennej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Konserwacja instalacji technicznych wewnątrz budynków, naprawa instalacji i urządzeń elektrycznych i wodno - kanalizacyjnych, nadzór i kontrola nad działaniem klimatyzacji i wentylacji, prace naprawcze (malowanie ścian, naprawa okien i drzwi).
Centrum Budowlane "Sirbud" Daniel Sip, Dorota Barańska Sp. Jawna - 2017-06-07 - Wałbrzych (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy, obsługa klienta
Pizzeria Ago's D.Piotrowska w Pułtusku - 2016-09-22 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i dań typowych dla kuchni ukraińskiej wg oryginalnych receptur. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
- Utrzymywanie kontaktów handlowych- Prowadzenie negocjacji handlowych- Nadzór nad realizacją harmonogramów dostaw, organizacja logistyki dostaw- Optymalizacja kosztów
Telmex sp. z o.o. - 2016-04-01 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków przygotowywanie oraz wydawanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-07-05 - Wyrzysk (wielkopolskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza) lub mycie naczyń i sprzętów kuchennych, obróbkawstępna surowców służących do przygotowywania posiłków, utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniu bloku żywienia (dotyczy pomocy kuchennej)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2017-10-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie ofert handlowych bieżąca obsługa klientapozyskiwanie nowych klientów przyjmowanie i wprowadzanie zamówieńkształtowanie dobrego wizerunku firmy stała współpraca z innymidziałami stała współpraca z przedstawicielami handlowymi. Praca w godzinach 6-14
MAŁAPANEW ZAKŁADY ODLEWNICZE - 2017-05-24 - Ozimek (opolskie)