KUCHARZ Słupsk oferta pracy "Erenda" (Pizzeria Pinokio)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 600 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00
Data publikacji: 2018-08-22
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: "Erenda" (Pizzeria Pinokio)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Towarowa 2, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: "Erenda" (Pizzeria Pinokio)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Towarowa 2, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Towarowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2018
Oferta pracy ważna do: 21.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw pod nadzorem nepalskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Legionowo (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw , półproduktów, obieranie cebuli, krojenie mięsa- przygotowanie dań fast food (hamburgery, itp.)- przygotowywanie ciasta pizzy i wydawanie gotowego produktu klientowi
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Ruda Śląska (śląskie)
Wykształcenie zawodowe; 5 lat doświadczenia; ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska i włoska; przygotowywanie obiadów (dośw. min. 5 letnie); przygotowywanie pizzy (doświ. min. 2 letnie); przygotowywanie imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o higienę, wydawanie posiłków
ADKL-GOLD AGNIESZKA WŁODARCZYK -RYBAK - 2017-08-21 - Słubice (lubuskie)
Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy:• praca na posterunku wewnętrznym i zewnętrznym• ochrona obiektów zakładu• opieka i kontrola wychowanek• prowadzenie dokumentacji dotyczącej przebiegu służby
Zakład Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich w Mrozach - 2017-10-27 - Mrozy (mazowieckie)
Wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny. Wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2017-12-08 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Gedeon Richter Polska Spółka z o.o. DW Janosik - 2017-06-28 - Powroźnik (małopolskie)
umiejętność przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Zakopane (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS SP. Z O.O. - 2017-04-11 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
praca w barze mlecznym
Bar Mleczny Jak u Mamy - 2016-03-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
ZESPÓŁ HOTELARSKO GASTRONOMICZNY "PIAST" DANUTA MAZGAJ - 2018-01-31 - Nysa (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI Z WIETNAMU
TOMAN HOANG NGUYEN TIEN - 2018-06-26 - Pionki (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni japońskiej - ciepła i zimna kuchnia, sushi
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Kraków (małopolskie)
Obwoźna sprzedaż pieczywa.
PIEKARNIA-CUKIERNIA Ewa Kuźlik - 2016-05-04 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-08-10 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-01-07 - Wieliczka (małopolskie)
staż - przygotowanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników, zamawianie towaru i nadzór nad jego jakością, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, porcjowanie ii wydawanie posiłków, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (łódzkie)
zbieranie informacji handlowych, analiza rynku, kontakty z kontrahentami indyjskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-16 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-01-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pełen zakres przygotowania posiłków.
Maria Caban BUFET GASTRONOMICZNY "ZEN" - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie projektów konstrukcji, nadzór nad pracami budowlanymi, przeprowadzanie odbiorów, kontrola prawidłowości dokumentacji, kosztorysów, harmonogramów
BMJ Projekt Maciej Janicki - 2018-03-23 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
W ZAWODZIE. PRACA POLANICA ZDRÓJ.10 00 - 22 0015,00ZŁ ZA GODZINĘISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ORGANIZACJI TRANSPORTU LUB ZWROTU KOSZTÓW DOJAZDU
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przyżądzanie posiłków, konsultacja i pomoc przy kucharzu głównym.
Motel "Na Wierzynka" Restauracja "MARYLA" s.c. A.J. Pasek - 2016-04-22 - Wieliczka (małopolskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków. Przyjmowanie dostawy produktów, prowadzenie magazynu, utrzymywanie w strefie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i urządzeń technicznych. Zatrudnienie w ramach umowy o pracę na okres próbny - 3 miesiące.
ABM MACIEJ ABRAMCZUK - 2016-09-09 - Piła (wielkopolskie)