KUCHARZ Zamość oferta pracy Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Data publikacji: 2016-08-10
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: godziny pracy: 7.00-15.00;14.00 -22.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2016
Data zakończenia pracy: 31.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Dyspozycyjność.
Nazwa pracodawcy:
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.08.2016
Oferta pracy ważna do: 09.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Carrefour Jasło. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2016-10-27 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie potraw; praca w wymiarze 1/4 etatu,
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2017-07-05 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw wg. receptury, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, obsługa urządzeń kuchennych, przestrzeganie zasad BHP, utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w pomieszczeniach podległych
"DREWSTOL 1" Jan Pietrzykowski - 2018-09-26 - Brańsk (podlaskie)
PRZYGOTOWYWABIE ELEMENTOW DO SPAWANIA , NADZOROWANIE PRACY SPAWALNICZEGO PODCZAS SPAWANIA, WYKONYWANIE CIĘCIA METALI Z UŻYCIEM ROBOTA SPAWALNICZEGO , SPRAWDZANIE JAKOŚCI WYROBÓW
LOG - TECH URZĄDZENIA DLA LOGISTYKI I PRZEMYSŁU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-06 - Syców (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i dań
Energo Jarosław Szczerba - 2016-04-20 - Bytom (śląskie)
* realizacja produkcji dań a’la carte oraz bankietowych,* dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań,* dbałość o procedury ustawowe i HACCP,* dbałość o czystość i porządek w kuchni,* stała współpraca z personelem kelnerskim
P.T.U "Valg-Podhale" Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Obróbka żywności.
24 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-12-22 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
- sporządzanie potraw, ciast, deserów przy zastosowaniu narzędzi w zakładzie gastronomicznym, - przygotowywanie wyrobow i produktów kulinarnych,Praca w Tuczempach
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Tuczempy (podkarpackie)
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Kaufland Gorlice. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2016-06-27 - Gorlice (małopolskie)
-produkcja potraw - zgodnie z planem i zamówieniem, sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym, dbałośc o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków, przestrzeganie zasad bhp oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Olsztyn (śląskie)
Kucharz
Hotel Dunajec s.c. K. i P. Mazurek - 2017-09-22 - Zgłobice (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, urządzeń. Przygotowywanie potraw z różnych asortymentów: warzyw, mięsa. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami używanymi na stanowisku pracy. Przygotowywanie kebabów, zestawów.Praca w godzinach od 8.00 do 16.00 lub od 14.00 do 22.00.
OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW "AUTOCROSS" Rzeszów Małgorzata Wrzosek - 2018-08-22 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych
Józef Podlach Zakłady Mechaniczne - 2017-09-04 - Świątniki (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Stalowa Wola (podkarpackie)
ustala pracodawca
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Limanowa (małopolskie)
osoby zarejestrowane co najmniej 12 miesięcy w ewidencji z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Zabrze (śląskie)
kucharz
BARBAROSA Dariusz Wolak - 2016-02-16 - Grabinek (warmińsko-mazurskie)
wsparcie dla opiekunów dzieci 4 letnich w opiece nad dzieckiem sprawiającym problemy wychowawcze. Dziecko wykazuje agresywne zachowania, jego reakcje są nieprzewidywalne , dziecko zagraża bezpieczeństwu pozostałych dzieci
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potrwa w restauracji w/g menu, przygotowywanie składników, dbanie o czystość w miejscu pracy.
Łowcy Pracy Jakub Będkowski - 2016-10-06 - Częstochowa (śląskie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami, nadzór nad realizacja zamówień towarowych, dbałość o estetykę przysządzanych posików
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Małe Pułkowo (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Kaufland Piekary Śląskie. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2017-01-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Kaufland Częstochowa. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2016-07-15 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lubartów (lubelskie)
wykształcenie bez znaczenia, znajomość stolarki lub umiejętności ogólnotechniczne, mile widziane prawo jazdy kat. B
PPHU MAT-MAR Marek Chyba - 2016-09-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw według opracowanego menu, obsługa sprzętu kuchennego, przygotowywanie przyjęć okolicznościowych.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" - Antoni Wyszyński HOTEL ANTONI - 2016-08-30 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Głogów (dolnośląskie)