KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej.
Data publikacji: 2016-05-30
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.05.2016
Data dodania oferty pracy: 30.05.2016
Oferta pracy ważna do: 13.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w Kamieniu Śląskim.
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSIĘDZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-09-15 - Kamień Śląski (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje o wysokim standardzie).
DIM HOTEL ŁÓDŹ Sp. z o. o. - 2016-02-22 - Łódź (łódzkie)
praca na kuchni
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Radziejowice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Węgrów (mazowieckie)
Przygotowanie dań obiadowych, surówek itp.
Restauracja " Teatralna" - 2018-07-07 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
obsługa maszyny
kontakt przez OHP - 2017-03-07 - Dobrów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę od 7-15, 12-20, również w weekendy w Ustroniu Morskim.
P.T. Ewa - 2017-02-07 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okolicznościowe, obróbka wstępna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mogą zostać osoby młode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia) zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z określonym II profilem pomocy. W przypadku osób bezrobotnych do 25 roku życia do projektu przystąpić mogą osoby pod warunkiem, iż od ostatniej rejestracji do czasu przystąpienia do projektu nie upłynął okres 4 miesięcy. CV proszę przesyłać na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomości oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Gotowanie barszczu, pieczenie serników, smażenie placków ziemniaczanych. Praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, znajomość kuchni tureckiej,kebab.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klientów przy stołach.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Grabów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Kucharzstaż w godz. 7-15, 14-22
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,ocena surowców i półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstepna surowców,przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
opracowywanie dokumentacji technologicznej, prace w labolatorium, wykonywanie badań i pomiarów zgodnie z instrumentami, nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesu techmologicznego
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Człuchów (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, OBRÓBKA MIĘSA
"LUNA" S.C. Sławomira Pakosz, Szymon Misiewicz - 2017-02-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw; wydawanie potraw, dbanie o czystość
Bożena Kuśmierczyk-Przystupa Firma Handlowo-Usługowa - 2016-09-06 - Wilimy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, przygotowywanie sushi oraz potraw japońskich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków.- Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie Śląskim. Praca zgodna z organizacją roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące (17.09.2018-17.12.2018). Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nalogów. Kontakt telefoniczny (508-166-553) lub e-mail: gastro100 (at) op.pl
DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-06-22 - Katowice (śląskie)
pozyskiwanie klientów zainteresowanych zakupem farb i lakierów do metalu (praca na terenie województwa kujawsko-pomorskiego)
PHU GABI Krzysztof Karpus - 2017-07-31 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Praca w stołówce szkolnej
IGUANA CATERING SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-19 - Mosty (pomorskie)
kucharz Praca na 2 zmiany 6-18, 11-23
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
przygotowanie kebaba ,sprzedaż lodów
Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek - 2018-06-06 - Połaniec (świętokrzyskie)
Przyrządzanie humus, mietabal, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej,europejskiej,galicyjskiej i ukraińskiejObsługa urządzen cateringowychPakowanie potrawMycie naczyń i urządzeń cateringowychTworzenie menu ukraińskiego
DELTA IN Sp. z o.o. - 2017-07-04 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Kucharz - marynowanie, panierowanie i smażenie produktów zgodnie z obowiązującymi standardami (nauka standardów przez ok 2 tygodnie z instruktorem który będzie wszystko tłumaczył i pokazywał), dbanie o czystość własnego stanowiska. Wymiar czasu pracy od 0,25 - 1,0 etatu (w zależności od dyspozycyjności pracownika). Praca na trzy zmiany.
kontakt przez OHP - 2017-10-06 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
Stołówka ZACISZE Krzysztof Sikora Zamarski - 2017-02-17 - Cieszyn (śląskie)
przygotowanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2016-09-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)