KUCHARZ/KUCHARKA Wilimy oferta pracy Bożena Kuśmierczyk-Przystupa Firma Handlowo-Usługowa
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw; wydawanie potraw, dbanie o czystość
Data publikacji: 2016-09-06
Lokalizacja: Wilimy (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Bożena Kuśmierczyk-Przystupa Firma Handlowo-Usługowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wilimy 5, 11-300 Wilimy, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw; wydawanie potraw, dbanie o czystość
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wilimy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Biskupiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.09.2016
Data zakończenia pracy: 05.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Bożena Kuśmierczyk-Przystupa Firma Handlowo-Usługowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Wilimy 5, 11-300 Wilimy, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Biskupiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wilimy
Ulica pracodawcy: Wilimy
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: Restauracje.
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.09.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie posiłków, nadzór nad kuchnią
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków wg. ustalonych reeceptur zgodnie z jadłospisedm, porcjonowanie produktów spożywczych, utrzymanie w czystości miejsca pracy
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2016-04-28 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków wg. karty dań.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-03-18 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, układanie jadłospisów dla dzieci, dbałość o czystość kuchni i magazynu, odpowiedzialność za HCCP
Przedszkole Niepubliczne Sióstr Urszulanek SJK - 2016-07-05 - Milanówek (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-10-14 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Barman
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków tj. śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja. Utrzymywanie w czystości naczyń i urządzeń kuchennych, pomieszczeń kuchennych oraz zaplecza kuchennego.
Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach - 2016-09-21 - Miłowice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, piątek-sobota do 23.00, niedziele i święta od 12.00-22.00.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-08-22 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Kajetan Leszek PIZZERIA HADES - 2015-12-29 - Ryki (lubelskie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie w zależności od kwalifikacji 2.500,00 zł netto - do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2016-11-02 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-03-14 - Konradów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
Play & More Artur Suska - 2017-07-18 - Ryki (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (wietnamska, chińska, tajska, indyjska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta - działanie marketingowe pracodwcy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Częstochowa (śląskie)
- doświadczenie w obsłudze prasy krawędziowej typu VARIPRESS 300-60 i PROFIPRESS 0170-030 - programowanie i ustawianie maszyny- samodzielna kontrola jakości
Piening GmbH - 2017-10-13 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
Firma Handlowo-Usługowa " LIMBA " Tor Aleksander - 2016-04-07 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Jankowice (wielkopolskie)
Pomoc kucharzom w przygotowywaniu posiłków.Przygotowywanie warzyw i owoców (obieranie, krojenie), porcjowanie.Zmywanie naczyń.Sprzątanie kuchni, czyszczenie sprzętów.Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.Praca w oparciu o umowe zlecenie na okres 3 lata.Praca od godz. 8:00 rano w wymiarze około 80 h/ m-c.Sala G
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków,sprzedaż i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy: stołówka szkolna; umowa na 2 lata, godziny pracy: 7.00- 15.00; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto do uzgodnienia
FIRMA GASTRONOMICZNA Tadeusz Siagło - 2017-12-14 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw do cateringu przygotowującego ok. 1000 posiłków dziennie, odpowiedzialność za estetykę i dekorowanie pakowanych posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii. Praca 30 Godzin/tyg., od poniedziałku do piątku według grafiku.
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2016-12-21 - Kajetany (mazowieckie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
FIRMA WIELOBRANŻOWA "MW" MARGOTA WIŚNIEWSKA - 2016-02-23 - Dzwonowo (zachodniopomorskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-07-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
shushi master, obsługa gości
GO-SUSHI Jan Głębowski - 2016-09-27 - Zielona Góra (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków (kolacji).
Sanatorium Uzdrowiskowe "Zgoda" sp. z o.o. - 2016-05-31 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
ROTATORIA KAMIL JERZYKOWSKI - 2016-08-17 - Malbork (pomorskie)