KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy GO-SUSHI Jan Głębowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: shushi master, obsługa gości
Data publikacji: 2016-09-27
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: GO-SUSHI Jan Głębowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jedności 4/3, 65-018 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: shushi master, obsługa gości
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: zdolności manualne, kreatywność
Nazwa pracodawcy: GO-SUSHI Jan Głębowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Jedności 4/3, 65-018 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Jedności
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2016
Oferta pracy ważna do: 27.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
układanie kostki brukowej
DARBUD Dariusz Pataj - 2018-08-10 - Moszczanka (lubelskie)
przygotowywanie potraw według wskazówek szefa kuchnia; ustalanie menu; dbanie o zaopatrzenia w kuchni; przyjmowanie towarów do magazynu;
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Nowa Wieś Malborska (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-06-22 - Głuchołazy (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
BAR-TEK S.C. STEPANIUK JOANNA, STEPANIUK ALEKSANDRA - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Tylkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków i napojów
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Brzesko (małopolskie)
Wypiek pizzy
SYLWIA DAMPS PIZZERIA KAWIARNIA RESTAURACJA "GIGANT" - 2016-03-29 - Sztum (pomorskie)
praca jako kucharz, gotowanie, dbanie o jakość potraw
BON APETITO SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Poznań (wielkopolskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Transport towaru do klienta na terenie Zgierza i okolic- obsługa HDS- załadunek i rozładunek.
ANDE Sp. z o.o. BUDMAR - Sp. k. - 2017-05-15 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni koreańskiej, tworzenie menu, nadzorowanie pracy w kuchnipraca na umowę na czas określony, praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-14 - Rybnik (śląskie)
praca w pizzerii Don Pablo
Pizzeria "Don Pablo" Paweł Berkowski - 2018-02-01 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
PERFEKCYJNA ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ORAZ ICH ZASTOSOWANIE W KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna).
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2016-01-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
PUH GRAŻKA Grażyna Łuków - 2016-02-24 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-07-24 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowanie regionalnych dań kuchni chińskiej.
MEEA Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Sopot (pomorskie)
j.w
Nadwiślański Oddział Straży Granicznej w Warszawie - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania do 15kg. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, praca również w soboty i niedziele
Adam Kujawa Villa Fenix - 2018-06-29 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
zgodny z zakresem zadań
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2017-01-10 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków.Oferta pracy przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Oświęcim (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNYCH Z UKRAINY. OBSŁUGA KLIENTÓW BIZNESOWYCH Z UKRAINY I ROSJI.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (obsługa kuchni). Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacyjnym pracy. Przechowywanie żywności; przygotowanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych; sporządzanie potraw i napojów; dekorowanie potraw; planowanie i przygotowanie receptur; obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych; utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu w kuchni i na swoim stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Zorientowanie na gościa i umiejętność rozpoznawania jego potrzeb, wysoki poziom kultury osobistej, gotowość do podjęcia pracy w sysyemie zmianowym, dyspozycyjność
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe ONESTO Marcin Kramarski - 2017-03-09 - Częstochowa (śląskie)
DO UZGODNIENIA
"PAJ" SPÓŁKA CYWILNA JANUSZ ŚLEDZIONA, PAWEŁ WOŹNIAK - 2017-11-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni (stołówka pracownicza w Centrum Dystrybucji Biedronka), przyjęcia towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa w godzinach 7.00-19.00, 19.00-7.00
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-01-14 - Modlnica (małopolskie)