KUCHARZ Trzebnica oferta pracy Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2017-07-24
Lokalizacja: Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Le艣na 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebnica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: trzebnicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.08.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: bardzo dobra organizacja czasu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyspopozycyjno艣膰
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane: Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole i pod presj膮 czasu. Do艣wiadczenie zawodowe minimum 3 lata.
Nazwa pracodawcy:
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Le艣na 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Trzebnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Trzebnica
Ulica pracodawcy: Le艣na
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 24.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Praca na terenie Belgii,-Wynagrodzenie do uzgodnienia od 10 euro/1 h,-Kontakt e-mail: info (at) gladpol.pl-Kontakt: tel/fax: 58 531-50-64; -www.gladpol.pl
P.H.U. GLADPOL STANIS艁AW G艁ADYSZ - 2017-10-11 - Belgia (Belgia)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. (Wroc艂aw).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
prace przy produkcji posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
Gotowanie, sprz膮tanie, obieranie i szatkowanie warzyw, dowozy. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci, mile widziane prawo jazdy kat B.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROS艁AW JERMAK - 2017-05-25 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 100 os贸b
O艣rodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowro艅ski - 2017-01-24 - Krynica Morska (pomorskie)
wszystkie zwyczajowe czynno艣ci zwi膮zane z prac膮 kucharza w restauracji a la Carte, imprezy, catering, kuchnia hotelowa
Autohof Strohofer Geiselwind - 2018-02-14 - Niemcy (Niemcy)
Produkcja i monta偶 mebli, praca w godzinach 7:00-15:00
Centrum Us艂ugowo Handlowe "Meblomis" Padyku艂a W艂adys艂aw - 2015-11-17 - Z艂otniki (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami kuchni Hotelu Prezydent**** w Krynicy - Zdroju.Praca od 06:00 do 22:00 w systemie dwuzmianowym.
Jacek Urba艅czyk Firma Consultingowa " Promotor" - 2018-08-27 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, opracowywanie menu, sporz膮dzanie listy zakup贸w,
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Bia艂ystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
sprzedawcaOferta pracy skierowana do os贸b bezrobotnych do 30 r.偶. z ustalonym II profilem pomocy.Rodzaj wyk. pracy: obs艂uga klienta, sprzeda偶 materia艂贸w budowlanych.Miejsce wyk. pracy: ul. J. Pi艂sudskiego 60, 36-100 Kolbuszowa.Godz. wyk. pracy: 9:30-17:30.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Monta偶 dom贸w szkieletowych
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w . Praca w godz. od 12,00 do godz. 20,00
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kartuzy (pomorskie)
utrzymanie czysto艣ci w galerii handlowej, parkingu oraz teren贸w zielonych
Aspen Sp. z o.o. - 2017-08-29 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w; przyjmowanie i wydawanie zam贸wie艅; obs艂uga kasy fiskalnej
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-03-14 - Lubosz (wielkopolskie)
przygotowanie i wydywanie posi艂k贸w
Las Cafe - 2015-12-14 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Wg stanowiska: samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 11:00-20:00 lub 22:00. Kontakt e-mailowy: wieprz (at) nowostyl.pl w celu um贸wienia sie na spotkanie
Herma Ewa PPHU "NOWOSTYL 2" - 2016-12-05 - Wieprz (ma艂opolskie)
Kucharz
TANKPOL R. Mosio i Wsp贸lnicy Sp. Jawna - 2016-06-21 - Szczucin (ma艂opolskie)
Wykonywanie proces贸w technologicznych w kuchni zgodnie z recepturami, obr贸bka mi臋sa, obs艂uga go艣ci w bufecie szwedzkim i kuchni otwartej.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
jw.
Szko艂a Podstawowa nr.60 - 2018-07-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymanie porz膮dku i higieny, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅
"SYCYLIANA" Piotr Kwa艣niewski - 2017-12-15 - S艂ubice (lubuskie)
Przygotowanie da艅 zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPO呕, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czysto艣ci na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posi艂k贸w, oszcz臋dne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi i sprz臋tem, wykonywanie polece艅 prze艂o偶onego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)
- przygotowanie potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania- nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania
JOB ON TIME SP. Z O.O. - 2018-07-25 - Mielno (zachodniopomorskie)
gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego, wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez kierownika internatu i dyrektora szko艂y
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - 呕uromin (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w-艣niadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni, zarz膮dzanie prac膮 zespo艂u
AMW REWITA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-08 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.
F.H. "UNIMAT" Zbigniew Ko艂odziej - 2016-05-31 - Zalesice (艣l膮skie)
Przygotowanie pizzy i fast-food贸w
Pizzeria Domino Marzena Jamka - 2018-09-24 - Lipsko (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie da艅 i posi艂k贸w; miejsce pracy - Kobi贸r
Adim sp. z o.o - 2016-06-20 - Kobi贸r (艣l膮skie)