KUCHARZ Nowa Dęba oferta pracy 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków wg. ustalonych reeceptur zgodnie z jadłospisedm, porcjonowanie produktów spożywczych, utrzymanie w czystości miejsca pracy
Data publikacji: 2016-04-28
Lokalizacja: Nowa Dęba (podkarpackie)
Pracodawca: 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Anieli Krzywoń 1, 39-460 Nowa Dęba, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków wg. ustalonych reeceptur zgodnie z jadłospisedm, porcjonowanie produktów spożywczych, utrzymanie w czystości miejsca pracy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowa Dęba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowa Dęba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: operatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
doświadczenie w gastronomii (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie w żywieniu zbiorowym
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: uczciwość
Nazwa pracodawcy: 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Anieli Krzywoń 1, 39-460 Nowa Dęba, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv, skierowanie: należy umówić się wcześniej telefonicznie z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: tarnobrzeski
Gmina pracodawcy: Nowa Dęba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowa Dęba
Ulica pracodawcy: Anieli Krzywoń
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Obrona narodowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 12
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.04.2016
Data dodania oferty pracy: 28.04.2016
Oferta pracy ważna do: 12.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przewóz towarów cysterną
PIT-TRANS Stypułkowski Piotr - 2017-11-07 - Szepietowo (podlaskie)
Przygotowanie surówek i dań
FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Maćkowiak - 2017-09-28 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków i inne prace z tym związane
Firma Handlowo-Usługowa Tomasz Bartnicki - 2018-04-25 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie dań kuchni włoskiej, ukraińskiej. tureckiej ( pizza, kebab, desery).Zaopatrzanie, utrzymanie porządku w kuchni i restauracji. Przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych. Praca stojąca.
PHU EMTEL Ewa Mierzyńska - 2016-02-11 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie surowców, oraz dań kuchni orientalnej, praca w zespole, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe pomoc w kuchni. Przygotowanie dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-06-22 - Wołomin (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie własnych posiłków typu domowego. Zgłoszenia osobiste do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Łódź (łódzkie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Praca przy konserwacji zabytków - wykonywanie prac wykończeniowych - gładź, gipsowanie, malowanie.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łódź (łódzkie)
wykształcenie zawodowe; umiejętności gotowania tradycyjnych potraw kuchni azjatyckiej; uprawnienia aktualna książeczka Sanepidu; doświadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań dostępnych w menu restauracji z powierzonych produktów, przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie, pieczenie, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw.
Mała Gastronomia Gabriela Lacelt - 2017-07-10 - Uniejów (łódzkie)
przygotowanie posiłku , dbanie o porządek
TIR-COMPLEX Tomasz Szafrański - 2016-03-23 - Psary Małe (wielkopolskie)
Dostępne stanowiska pracy na różnym poziomie doświadczenia, od kucharza śniadaniowego po doświadczonego do dań a'la carte
HOTEL DĄBROWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Szczucin (małopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, wydawanie zamówień na towar, prace porządkowe na stanowisku pracy
Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7 - 2018-01-19 - Szczawnica (małopolskie)
Przygptowywanie posiłków dla gości Hotelu "Tatry" na Polanie Zgorzelisko.
POLSKIE TATRY - S.A. - 2017-07-27 - Zakopane (małopolskie)
Praca w pizzerii
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Malbork (pomorskie)
-Przygotowywanie potraw według receptur,-Wydawanie posiłków,-Show cooking,-Układanie menu,-Kontakt 604-494-324
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-06-13 - Tczew (pomorskie)
przygotowywaniem i podawania żywności i napojów; umowa o pracę na okres 3 lat; wymagana znajomość kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Pabianice (łódzkie)
Praca w Nisku 34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - UL. SANDOMIERSKA 20. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNE BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, OPERATYWNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków,dbanie o porządek w miejscu pracy
ECO-CATERING Spółka z O.O. Spółka Komandytowa - 2016-09-15 - Zduńska Wola (łódzkie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obsługa imprez okolicznościowych
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2017-08-30 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu
Zakład Fryzjerski "SZYK"; Usługi Dla Rolnictwa; Działalność Gastronomiczna i Hotelarstwo Hanna Szulc - 2018-01-07 - Gorczenica (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej; obsługa klientow;
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
w/g stanowiska
PHU "SCARLETT" Genowefa Szczepkowska - 2018-02-27 - Legnica (dolnośląskie)
praca na kuchni
F.H.U. "ADPOL" ADRIAN DZIELAWSKI - 2018-06-12 - Trzebniów (śląskie)
prowadzenie całej kuchni; znajomość przepisów i technologii kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (śląskie)