KUCHARZ Zduńska Wola oferta pracy ECO-CATERING Spółka z O.O. Spółka Komandytowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków,dbanie o porządek w miejscu pracy
Data publikacji: 2016-09-15
Lokalizacja: Zduńska Wola (łódzkie)
Pracodawca: ECO-CATERING Spółka z O.O. Spółka Komandytowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Getta Żydowskiego 20, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie posiłków,dbanie o porządek w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zduńskowolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- mile widziane doświadczenie w zawodzie- konieczny wcześniejszy kontakt telefoniczny- e-mail: kowal.iwona (at) weronacatering.pl
Nazwa pracodawcy: ECO-CATERING Spółka z O.O. Spółka Komandytowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Adres pracodawcy:
Pryzmaty 15, 02-226 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Pryzmaty
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.09.2016
Oferta pracy ważna do: 29.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej, białoruskiej, ukraińskiej (kuchnie regionalne)I zmiana 7-15II zmiana 15-23
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-08-10 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie produktów i gotowanie potraw, staranna obsługa sprzętu spożywczego, przyjmowanie dostaw i kontrola towaru oraz właściwe przechowywanie produktów.
kontakt przez OHP - 2017-09-25 - Niemcy (Niemcy)
przyrządzanie dań i posiłków na wagę
M&A GASTRO Michał Adamczyk - 2017-08-29 - Świętochłowice (śląskie)
gotowanie i wydawanie posiłków, obróbka wstępna produktów, mycie i wyparzanie naczyń obsługa pensjonariuszy
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Bielawa (dolnośląskie)
Według umowy
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
do uzgodnienia .Praca w systemie dwu zmianowym.kontakt e-mail. restauracjahetmanrz (at) gmail.com
"CENTOVINI POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-12 - Rzeszów (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
ŻABKA POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw
Bar Kurcze Pieczone - 2017-03-23 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: wyższe techniczne; staż pracy: 3 lata; znajomość jęz. niemieckiego lub angielskiego; praktyczne doświadczenie w zarządzaniu zespołem produkcyjnym; zakres obowiązków: zarządzanie zespołem pracowników, zapewnienie przestrzegania przepisów prawa pracy, BHP, instrukcji i wytycznych dotyczących standardów firmy, rekrutacja, oceny pracownicze, zapewnienie komunikacji wewnętrznej związanej z działalnością firmy, koordynowanie i zarządzanie procesem produkcyjnym: realizacja planu produkcyjnego, kontrola wydajności i jakości produkcji, monitorowanie sprawności maszyn i urządzeń produkcyjnych, zlecenie i przeprowadzanie prób produkcyjnych, monitorowanie przepływu materiałów, opracowanie planu działania w przypadku awarii poprzez dywersyfikację produkcji, prowadzenie bieżącej dokumentacji produkcyjnej oraz przygotowania raportów, analiza zakłóceń procesu produkcyjnego, zarządzania kosztami: współudział w planowaniu budżetu, monitoring kosztów produkcyjnych, zarządzanie pracami serwisowymi: analiza awarii, ustalanie przyczyn, działania prewencyjne, ścisła współpraca z działem utrzymania ruchu, organizacja działań optymalizacyjnych dotyczących obszaru produkcyjnego, promowanie i egzekwowanie kultury stałego doskonalenia pracy i procesów, pod kątem osiągania wysokich wyników i efektywności; jedna zmiana; miejsce pracy: Ujazd
IFA POWERTRAIN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-19 - Ujazd (opolskie)
kucharz małej gastronomii /przygotowywanie kebabów.przyjmowanie zamówień/
Pizzeria-Restauracja "GRACJA"s.c. Józef Bierówka,Wiesław Bierówka - 2017-05-18 - Jordanów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Gorlice (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe: 2 lata; przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
RESTAURACJA "Zacisze Leśne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2017-08-29 - Knurów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-10-03 - Michałowice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2016-04-19 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z aktualną kartą. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni śródzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
WS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-15 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Łagów (lubuskie)
I zmiana 10:00-17:00II zmiana 17:00-24:00
Doner Tomasz Hudy - 2015-12-07 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radomsko (łódzkie)
przyrządzanie posiłków
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-06-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw na bazie świeżych produktów - kuchni regionalnej i międzynarodowej w oparciu o system "à la carte" oraz menu bankietowego i indywidualnego. Zorientowanie na klientów restauracji, innowacyjne i twórcze podejście do pracy. Organizacja pracy własnej i podległego zespołu. Zapewnienie przestrzegania norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Praca w ośrodku wypoczynkowym, obsługa klienta.
Biuro Turystyczne DAGA" Ośrodek Wczasowo-Rehabilita. Dziwnów - 2016-03-10 - Dziwna (zachodniopomorskie)
ORGANIZACJA KUCHNI, POSIŁKÓW. DOPRAWIANIE I GOTOWANIE.
kontakt przez OHP - 2017-11-28 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Katowice (śląskie)
Prace w kuchni (jadłodajnia)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Płock (mazowieckie)