KUCHARZ (OFERTA PRACY PO STA呕U) Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (OFERTA PRACY PO STA呕U)
Wynagrodzenie: od 1聽050 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2018-02-26
Lokalizacja: Gorlice (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽050 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (OFERTA PRACY PO STA呕U)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gorlice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gorlicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽050 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie+CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprzeda偶, obs艂uga klienta, przygotowywanie sos贸w
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Odnowienie wn臋trza pokoi hotelowych, sali restauracyjnej, 艂azienek oraz pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza socjalnego
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Bik贸wek (mazowieckie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-05-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w dla szko艂y i os贸b indywidualnych, inne prace kuchenne
P.P.H.U. "TO i OWO"s.c. WANDA BO呕YK,BOGDAN BO呕YK - 2016-03-14 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Miejsce wykonywania pracy: Zawonia
Milena G膮siorek Free Kids Serwis i Monta偶 - 2016-01-28 - Trz臋sowice (dolno艣l膮skie)
pomoc i przygotowanie potraw,utrzymanie stanowiska w czysto艣ci
Studio 2000 El偶bieta Skrobosz - 2018-01-24 - Czarne (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
praca na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie potraw. Praca w godz. 10-18, 16-24.
RESUME JAWORSCY Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
zg. ze z艂ozonym wnioskiem
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Byt贸w (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariuszy w domu opieki
ELMED El偶bieta Borodycz - 2016-08-10 - Skorosz贸w (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Bystrzyca G贸rna (dolno艣l膮skie)
praca na samodzielnym stanowisku, tworzenie potraw od podstaw, wsp贸艂praca z szefem kuchni w zakresie tworzenia nowych da艅, przygotowywanie cateringu i imprez okoliczno艣ciowych.
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Prace polowe i obs艂uga maszyn rolniczych.
Gospodarstwo Rolne Marcin Socha - 2017-04-24 - Biskupiec-Kolonia Druga (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event P艂ock Sp. z o.o. - 2016-06-01 - P艂ock (mazowieckie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - G艂og贸wek (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg. ustalonych reeceptur zgodnie z jad艂ospisedm, porcjonowanie produkt贸w spo偶ywczych, utrzymanie w czysto艣ci miejsca pracy
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2016-04-28 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
sprz膮tanie obiektu hotelowego
Chris Turystyka i Rekreacja Magdalena Alchimowicz - Camp Junior Kruklanki - 2017-03-01 - Kruklanki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy, zapiekanek, pity; przygotowywanie sur贸wek, ciasta
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Mikstat (wielkopolskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona 艁awruk - 2018-03-07 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w -pizzy
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umowe o prac臋 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7-19 w OW Cechsztyn w Ustroniu Morskim. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Interferie S.A. - 2016-02-17 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci przebywaj膮cych w obiektach uzdrowiskowych
UZDROWISKA K艁ODZKIE SP脫艁KA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-05-31 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
praca w restauracji, pracodawca dowozi do miejsca pracy
O艢RODEK REKREACYJNO SZKOLENIOWY SOKO艁DA WITOLD DAWIDZIUK - 2016-07-29 - Soko艂da (podlaskie)
przygotowywanie pos艂k贸w
SEBION Sebastian Gulka - 2016-08-02 - My艣lin贸w (dolno艣l膮skie)
Sta偶 dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy spe艂niaj膮cej kryteria w ramach Dzia艂ania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00- zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci : ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,- zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obr贸bka wst臋pna artyku艂贸w spo偶ywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie proces贸w technologicznych,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u Organizatora tj. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa D臋ba (podkarpackie)