KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Mikstat oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie pizzy, zapiekanek, pity; przygotowywanie surówek, ciasta
Data publikacji: 2017-03-28
Lokalizacja: Mikstat (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mikstat, powiat: ostrzeszowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
przygotowywanie pizzy, zapiekanek, pity; przygotowywanie surówek, ciasta
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikstat
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrzeszowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2017
Data zakończenia pracy: 01.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrzeszowie
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 7, 63-500 Ostrzeszów, powiat: ostrzeszowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowano na staż
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrzeszowski
Gmina pracodawcy: Ostrzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrzeszów
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 28.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, planowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gryżyna (lubuskie)
przyjmowanie rezerwacji; rozliczanie hotelowe; prace biurowe, rejestracja gości
EDIR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-09 - Warlity Małe (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Brzeg (opolskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.Praca związana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Katowice (śląskie)
Robienie pizzy
MARIO PIZZA Mariusz Pochroń - 2017-05-18 - Radłów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w jęz. wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-08-02 - Ząbki (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelowej opierająca się o sporządzanie wysokiej jakości dań kuchni regionalnej z produktów regionalnych m.in. świeżych ryb bałtyckich, oraz ciast. Do obowiązków na w/w stanowisku należy również organizacja pracy w kuchni i planowanie menu, odpowiedzialność za zakup składników i ich odpowiednie przechowywanie.
kontakt przez OHP - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mielec (podkarpackie)
-rozwożenie jedzenia
SĘKOWSKI KRZYSZTOF "DELTA" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA - 2018-05-10 - Szamotuły (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego , obsługa stanowiska mięso i wędliny, zarządzanie towarem , dbanie o czystość, prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy.
DINO POLSKA SA - 2016-09-05 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków. Kontakt telefoniczny 604414095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2016-09-12 - Chęciny (świętokrzyskie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-01-16 - Białystok (podlaskie)
Sporządzanie i wydawanie posiłóków kuchni polskiej. Dbanie o porządek w kuchni.
Hotel i Restauracja Małgorzata Gawrońska - 2016-06-09 - Zielona Góra (lubuskie)
samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obsługa klientapraca na umowę na czas określony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym, praca na trzy zmiany (8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wrocław (dolnośląskie)
kompletowanie wyrobów
PPHU FIRMA POLIMAT BREJECKI ROMAN - 2017-09-27 - Przedbojewice (kujawsko-pomorskie)
prac w kuchni
P.U.H. "KARKONOSZE" KOWALCZYK ANDRZEJ - 2018-08-10 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przyrządzanie, gotowanie dań obiadowych, deserów, sałatek, itp. - zdrowa żywność, przyrządzanie posiłków o zbilansowanej diecie, przyrządzanie świeżych soków warzywnych, owocowych, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2015-11-16 - Zgierz (łódzkie)
Ochrona obiektu, drobne prace porządkowe.
"PAMAR " spółka z o.o. - 2016-05-30 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy
CIAO BELLA Monika Dudzik - 2017-05-10 - Pierwoszyno (pomorskie)
- przyrządzanie potraw, przygotowywanie składników potraw, proponowanie i wprowadzanie nowych dań
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-04-17 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
praca na dwie zmiany w PogorzelicyWynagrodzenie do uzgodnienia ZAKWATEROWANIE I WYZYWIENIE ZAPEWNIONE
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2016-07-13 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
WYNAJEM POKOI GOŚCINNYCH BOGDAN KĘDZIERSKI - 2016-02-19 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2017-02-10 - Kępno (wielkopolskie)
jw
Przedsiębiorstwo Budowlano-Instalacyjne PEBIS - 2017-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Więcej informacji pod numerem 881 781 231.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2017-11-20 - Wołów (dolnośląskie)
rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie
P.H.U "DYNAMICO" Elżbieta Tereszczyk - 2016-03-08 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)