KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy Hotel i Restauracja Małgorzata Gawrońska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie i wydawanie posiłóków kuchni polskiej. Dbanie o porządek w kuchni.
Data publikacji: 2016-06-09
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: Hotel i Restauracja Małgorzata Gawrońska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przylep-Skokowa 18 a,b, 66-015 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie i wydawanie posiłóków kuchni polskiej. Dbanie o porządek w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wykształcenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Hotel i Restauracja Małgorzata Gawrońska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Przylep-Skokowa 18 a,b, 66-015 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Przylep-Skokowa
Numer budynku pracodawcy: 18 a,b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2016
Oferta pracy ważna do: 10.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wypiek pizzy. Godziny pracy do uzgodnienia.
PIZZERIA GRUBY BENEK MICHAŁ HMURA - 2018-04-16 - Płock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
TAWERNA SPICHLERZ Ilona Bugajska-Krasucka - 2015-12-18 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie i pieczenie pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2018-04-04 - Grajewo (podlaskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw m in. pierogi, sporządzanie ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn i i urzadzeń w zakładach gastranomicznych, praca w godz. 8-11
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Opole (opolskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu.
P.B.P.U.H. "SŁOWOBUD" s.c. Józef Słociak, Tadeusz Słociak i Paweł Słociak - 2016-06-10 - Dąbrowa (opolskie)
- przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich atrykułów spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posiłków kuchni typu: pielemieni, żarkoje itp.
KOBE Paulina Cieślak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Poznań (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kraków (małopolskie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystośc kuchni, szkolenie kulinarne, bhp, hacap, obsługa gości, catering.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-03-20 - Legionowo (mazowieckie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej( rosyjskiej, ukraińskiej, białoruskiej, uzbeckiej) ustalenie karty dań, wybór naczyń do podania, wybór sprzętów kuchennych, nadzór nad jakością podawanej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania skladnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spozywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składnikow spożywczych, dbanie o odopwiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymoane przyrzadów uzywanych w kuchni, udzielanie informacji gościomna temat składnikow uzywanych w potrawach oraz odpowiedanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Radomsko (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. rok na w/w stanowisku, umiejętność- specjalność: znajomość potraw kuchni arabskiej. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie/wykonywanie potraw kuchni arabskiej; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzegania przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków, kontakt z pracodawcą tel. 509 470 919 lub osobisty
F.H.U.P. INEZ Dariusz Kaczmarczyk - 2016-01-20 - Lelice (mazowieckie)
-samodzielna produkcja i półprodukcja-nadzór nad osobami podlegającymi-nadzór i planowanie dostaw-kontrola jakości i formy wydawania posiłków-znajomość HACCP
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI WĘSIERSKI, ALEKSANDRA WĘSIERSKA OBERŻA CZTERY PORY - 2017-08-24 - Borcz (pomorskie)
przygotowywanie potraw
JOB Performance Sp. z o.o. - 2016-12-06 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Wydawanie posiłków pacjentom,przygotowywanie posiłków,inne zadani związane z zakresem zadań.
Zespół Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2018-07-20 - Sochaczew (mazowieckie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badań okresowych, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez Szefa Kuchni, kucharz przestrzega obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pomoc w sporządzaniu potraw, obróbka wstępna surowców, wydawanie gotowych posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Jarosław (podkarpackie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2016-12-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
kucharz- w restauracji KURNIK
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przyrządzanie i wydawanie potraw
PPUH "EWA" Cieślak Kosiorowska Ewa - 2016-04-15 - Tarłów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Żary (lubuskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2017-09-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
EFEZ POLSKA Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Legnica (dolnośląskie)