KUCHARZ Sochaczew oferta pracy Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wydawanie posi艂k贸w pacjentom,przygotowywanie posi艂k贸w,inne zadani zwi膮zane z zakresem zada艅.
Data publikacji: 2018-07-20
Lokalizacja: Sochaczew (mazowieckie)
Pracodawca: Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Batalion贸w Ch艂opskich 3/7, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wydawanie posi艂k贸w pacjentom,przygotowywanie posi艂k贸w,inne zadani zwi膮zane z zakresem zada艅.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sochaczewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Adres pracodawcy:
Batalion贸w Ch艂opskich 3/7, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sochaczewski
Gmina pracodawcy: Sochaczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sochaczew
Ulica pracodawcy: Batalion贸w Ch艂opskich
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie, wydawanie potraw, og贸lne czynno艣ci gastronomiczne; godziny pracy: 10.30- 00.30
Pizzeria Corleone S.C. Kamila Prze艂uska, Remigiusz Miszta - 2018-06-08 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, utrzymanie czysto艣ci na swoim stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Zalesie Gorzyckie (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅, obr贸bka mi臋s i warzyw. Wprowadzanie do menu tradycyjnych potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Gdynia (pomorskie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni ormia艅skiej, ukrai艅skiej. Fast food.- Wynagrodzenie: 3491,97 z艂/brutto (2500 z艂 netto). Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-20:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe. Ksi膮偶eczka sanepidowska. Do艣wiadczenie w gastronomii. Kontakt telefoniczny (799-990-751) w godzinach: 9:00-18:00.
Krist Gyangilyan - 2018-02-26 - Katowice (艣l膮skie)
planowanie i gotowanie da艅 z kuchni wietnamskiej i orientalnej, planowanie i koordynowanie pracy w kuchni, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
do艣wiadczenie w pracy na ww. stanowisku,
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE -RESTAURACJA "TRZCIELINY" S.C.-LESZEK WITO艃,URSZULA WITO艃 - 2017-06-12 - Przygodzice (wielkopolskie)
prezentacja potraw w formie bufetowej - zgodnej ze standardami firmy,przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw,utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy,dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych,prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Hel (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie zam贸wie艅
"Fidziukiewicz i Sp贸艂ka" Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-04 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Transport towar贸w na terenie Polski oraz do Czech, kontrola stanu technicznego pojazdu.
MAJEWSKI FENSTERFABRIK SP. Z O.O. - 2018-02-14 - Nysa (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
Jaros艂aw Jagie艂艂o FAR-DOM; HOTEL JAGIE艁艁O - 2017-01-18 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWY呕SZEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W I US艁UG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARD脫W PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DA艃,ZACHOWANIE CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY,WSP脫艁PRAC臉 Z POZOSTA艁YMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-06-28 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja ,,Polski St贸艂" - 2018-02-26 - Wyrzysk (wielkopolskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, dbanie o estetyczny wygl膮d i ekspozycj臋 towar贸w,obs艂uga klient贸w zgodnie ze standardami firmy DINO, praca na stoiskumi臋snym. dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na markecie, praca w zespole
DINO POLSKA S.A. - 2017-08-22 - Przemk贸w (dolno艣l膮skie)
Praca na kuchni w O艣rodku Wypoczynkowym Drawtur.Przygotowywanie posi艂k贸w, sprzatanie.
Us艂ugi Gastronomiczne Jan Mirek - 2016-06-17 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z wytycznymi szefa kuchni. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Mycie naczy艅.
Przedszkole Publiczne Nr 1 z Oddzia艂em 呕艂obkowym - 2017-10-20 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Zaanga偶owanie w 艣wiadczenie us艂ug kulinarnych dla go艣ci; przygotowanie da艅 zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osi膮gni臋cia najwy偶szego stopnia zadowolenia go艣ci oraz wsp贸艂praca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pe艂nej wiedzy na temat obowi膮zuj膮cego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpiecze艅stwa; realizacja zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standard贸w dzia艂u; koordynacja zam贸wie艅 i dostaw towar贸w;
"SOLPARK KLESZCZ脫W" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszcz贸w (艂贸dzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Gniezno (wielkopolskie)
Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
O艢RODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-05-11 - Lubniewice (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶yPraca w ramach umowy o prac臋 na zast臋pstwo (do 29.05.2019 r.). Praca w systemie dwuzmianowym w godz.: 6.30-14.30, 11.30-19.30 od pn. do nd.
M艁ODZIE呕OWY O艢RODEK SOCJOTERAPII - 2018-06-19 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Prawid艂owe i terminowe dostarczanie towaru wg planu, uczestnictwo przy za艂adunku i roz艂adunku aut, dok艂adne za艂atwianie formalno艣ci domukent贸w administracyjnych i magazynowych. Praca w Modlnicy.
MARWIK BIS Sp. z o.o. Sp.k. - 2016-08-25 - Modlnica (ma艂opolskie)
sporz膮dzenie potraw kuchni tureckiej na zaawansowanym poziomie,
Alanya Kebab - Tolga Ardic - 2017-11-14 - Opole (opolskie)
przygotowywanie gofr贸w i nale艣nik贸w
Restauracja Neptun - 2017-02-03 - Puck (pomorskie)
Wst臋pna obr贸bka warzyw i sk艂adnik贸w, pomoc w przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - 呕ary (lubuskie)
pomoc przy produkcji posi艂k贸w
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Jelonek (wielkopolskie)
Zapewnienie wysokich standard贸w obs艂ugi w restauracjiPrzygotowywanie da艅 wed艂ug receptury,Dbanie o gospodark臋 magazynow膮 (daty wa偶no艣ci ,FIFO),Udzia艂 w inwentaryzacjach asortymentu i sprz臋tu,Przestrzeganie przepis贸w HACCP oraz zasad higieny pracy.
TKAS Teresa Knut, Agnieszka S艂owik Sp贸艂ka Cywilna - 2016-06-07 - Lublin (lubelskie)
Obs艂uga klienta,pomoc przy produkcji
Sklep "Arkadiusz" Sp.j. - 2015-12-02 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie higieny pracy.Wysoko艣膰 wynagrodzenia zale偶na od do艣wiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedzi贸艂ka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-06-29 - Mokobody (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Zakopane (ma艂opolskie)