KUCHARZ Przygodzice oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE -RESTAURACJA "TRZCIELINY" S.C.-LESZEK WITOŃ,URSZULA WITOŃ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: doświadczenie w pracy na ww. stanowisku,
Data publikacji: 2017-06-12
Lokalizacja: Przygodzice (wielkopolskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE -RESTAURACJA "TRZCIELINY" S.C.-LESZEK WITOŃ,URSZULA WITOŃ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocławska 2, 63-421 Przygodzice, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: doświadczenie w pracy na ww. stanowisku,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przygodzice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przygodzice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE -RESTAURACJA "TRZCIELINY" S.C.-LESZEK WITOŃ,URSZULA WITOŃ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Wrocławska 2, 63-421 Przygodzice, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
pracodawca prosi o kontakt telefoniczny: 509-640-634
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Przygodzice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przygodzice
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.06.2017
Oferta pracy ważna do: 11.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, równoważny system czasu pracy
Pizza Pazza Adriana Adamiak - 2017-12-13 - Słupsk (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Żary (lubuskie)
praca na kuchni
RESTAURACJA "SMAKOSZ" S.C. - 2018-05-11 - Świdnik (lubelskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-04-20 - Pelplin (pomorskie)
KLEJENIE PIEROGÓW
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński - 2017-02-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Ciechanów (mazowieckie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-07-20 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowanie potraw
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2017-06-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
SPPORZĄDZANIE POSIŁKÓW
Zakład Ogólnobudowlany Marian Karbowski - 2018-07-06 - Augustów (podlaskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Solina (podkarpackie)
obsługa baru, wydawanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Restauracja Katarzynka - 2016-06-20 - Ruda Śląska (śląskie)
Kuchnia amerykańska, obrobka, przyrządzanie potraw, dbanie o stanowisko pracy, samodzielność w podejmowaniu decyzji w tworzeniu menu. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa: 8:00-16:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
obowiazki ogólne
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KRAŚNICA" - 2016-06-07 - Konin (wielkopolskie)
jw.
BOQ BOGDAN CICHOCKI, JAKUB MITURA S.C. - 2017-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
sprzątanie hal produkcyjnych (Michelin)
ROKA A.I. Kantorski Sp-ka Komandytowa - 2016-06-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
usługi transportowe
EB TAXI Małgorzata Dobkowicz-Gapczyńska - 2016-03-31 - Poznań (wielkopolskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Leszno (wielkopolskie)
- praca w kuchni- przygotowywanie potraw wg receptur i zgodnie ze wskazówkami szefa kuchni zgodnie z oryginalnymi receptur wskazanej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-26 - Karpacz (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań kuchni tureckiej, przyjmowanie towaru od dostawców tureckich, znajomość języka podyktowana jest tym, iż dostawcami są hurtownie tureckie w ktorych pracownicy posługują się jezykiem tureckim i aby prawidłowo przyjmować i rozliczać towar należy prawidłowo komunikować się w ich języku.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE MUAMMER TEZ - 2016-07-19 - Sulechów (lubuskie)
KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ, przygotowanie i serwowanie posiłków charakterystycznych dla kuchni hinduskiej np. obsługa pieca tandur wg. recepty hinduskiej,umowa zlecenie, 110 h. w miesiącu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w pizzerii, może być do przyuczenia
Małgorzta Gostyńska "RESTAURACJA OZORKÓW"" - 2017-12-11 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie posiłków Kontakt telefoniczny 604414095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2016-11-14 - Chęciny (świętokrzyskie)
przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
Rajenthiran Thirukumaran - 2016-09-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- obsługa urządzeń kuchennych,- produkcja dań gorących i wyrobów garmażeryjnych,- oróbka warzyw,- wydawanie zestawów śniadaniowych i obiadowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Raducki Folwark (łódzkie)
samodzielny montaż mebli w sklepach na terytorium Polski80 godzin miesięcznie
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Zastów (małopolskie)