KUCHARZ/SPRZEDAWCA Konin oferta pracy WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KRAŚNICA"
Stanowisko: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: obowiazki ogólne
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Konin (wielkopolskie)
Pracodawca: WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KRAŚNICA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KAROLA SZYMANOWSKIEGO 1, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: obowiazki ogólne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Konin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Konin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Konin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.06.2016
Data zakończenia pracy: 05.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KRAŚNICA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Adres pracodawcy:
62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Konin
Gmina pracodawcy: Konin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Konin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 6
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.06.2016
Data dodania oferty pracy: 06.06.2016
Oferta pracy ważna do: 05.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej i rosyjskiej
KLUB TENISOWY " CENTRUM "Aleksander Majchrowicz - 2018-03-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w Dźwirzynie, praca również w weekendy.
PPUH ANIA Sp. z o.o. (OW ANIA w Dźwirzynie) - 2018-04-20 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków - obiady, sałatki. Praca w godzinach 11-21 (nie w każdy dzień).
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2017-07-04 - Gostynin (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień po 12 godzin od godz. 9.00
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2017-04-05 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-07-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; wykonywanie ciast, wypiek pieczywa, jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
PPH "WYSOCKI" S.C. - 2018-02-22 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie pizzy
Savona Janusz Mazur - 2016-04-07 - Białystok (podlaskie)
praca na stanowisku sprzedawcy w delikatesach mięsnych Miejsce pracy: Wrocław, ul. Bajana lub ul. WidnaKontakt kandydatów z pracodawcą: 600365628 dyspozycyjność 6-20oferta dostępna w sali G
DOBRE SMAKI Dworecka-Wąż Ewa - 2017-07-26 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na kuchni, przygotowywanie potraw
ADAM MOC - 2016-09-12 - Nakło Śląskie (śląskie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-06-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL PRIMA - 2016-04-06 - Puławy (lubelskie)
jw.
Katolickie Niepubliczne Przedszkole Językowe "Anioła Stróża" - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"GALIMATIAS K.DĘBOWSKA , M.TORBA SPÓŁKA CYWILNA" - 2016-09-28 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodowości(praca wg.grafiku- bistro czynne od wtorku do niedzieli)
F.H.U.MAST MATEUSZ STYRYLSKI - 2018-07-18 - Skawina (małopolskie)
Kucharz
P.P.U.H. MIKROLAN Krystyna i Mirosław Być (Sklep dziecięcy DZIDZIUŚ, Stołówka OLEŃKA w Grzybowie) - 2016-06-20 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-04-26 - Łomża (podlaskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Obsługa rejestracji. Wpisy wykonanych procedur. Asysta przy lekarzu. Sterylizacja narzędzi.
ORTODENT Poradnia Stomatologiczna - 2018-05-16 - Gostyń (wielkopolskie)
Sprzedawca w stacji paliw
PHU "GAZ - MOT" SP. J M.CZ CHORĄŻYCZEWSCY - PIŁA - 2016-04-14 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z kuchni wietnamskiej wg przepisów na potrawy w języku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej miedzy innymi kebab, gyros, moussaka. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie hamburgerów, lemoniady, frytek, sosów, zgodnie z recepturą.
DANIEL BARTECZKO - 2017-07-31 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-01-10 - Białystok (podlaskie)
Obsługa maszyn Savio FTC - L, Zinser 421/450.
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Łódź (łódzkie)