KUCHARZ K臋dzierzyn-Ko藕le oferta pracy DANIEL BARTECZKO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 15 - 30 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie hamburger贸w, lemoniady, frytek, sos贸w, zgodnie z receptur膮.
Data publikacji: 2017-07-31
Lokalizacja: K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Pracodawca: DANIEL BARTECZKO
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kozielska 48, 47-224 K臋dzierzyn-Ko藕le, powiat: k臋dzierzy艅sko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie hamburger贸w, lemoniady, frytek, sos贸w, zgodnie z receptur膮.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 15 - 30 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: K臋dzierzyn-Ko藕le
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k臋dzierzy艅sko-kozielski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: K臋dzierzyn-Ko藕le
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pracownik przygotowuj膮cy posi艂ki typu fast food
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 15 - 30 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 16.08.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: KSI膭呕ECZKA SANEPIDOWSKA
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Pracownik przygotowuj膮cy posi艂ki typu fast food
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie, dobra organizacja pracy w艂asnej, sumienno艣膰, pracowito艣膰, komunikatywno艣膰.Praca na II zmiany pn-sb w godzinach 11-22 oraz nd 14-22. Docelowo umowa na czas nieokre艣lony.
Nazwa pracodawcy: DANIEL BARTECZKO
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w K臋dzierzynie-Ko藕lu
Adres pracodawcy:
Kozielska 48, 47-224 K臋dzierzyn-Ko藕le, powiat: k臋dzierzy艅sko-kozielski, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: k臋dzierzy艅sko-kozielski
Gmina pracodawcy: K臋dzierzyn-Ko藕le
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: K臋dzierzyn-Ko藕le
Ulica pracodawcy: Kozielska
Numer budynku pracodawcy: 48
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w K臋dzierzynie-Ko藕lu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pracownik przygotowuj膮cy posi艂ki typu fast food
Data dodania oferty pracy: 31.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 15.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w.Oferta pracy przeznaczona dla os贸b zarejestrowanych w PUP O艣wi臋cim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Kucharz
Ristorante Portofino Barbara Gabry艣 wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej RESTAURACJA "U ZOSI" - 2016-02-08 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
KUCHNIA POLSKAPRACA W GODZ. 13.00-23.00;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE - KONTAKT Z PRACODAWC膭 W GODZ. 10-18
HOTEL RESTAURACJA BAR BO艃CZA ZDZIS艁AW 艁UBKOWSKI - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-01-28 - Pani贸wki (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej; Umiej臋tno艣膰 czytania oryginalnych wietnamskich przepis贸w, mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego;
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Gr贸jec (mazowieckie)
profesjonalna obs艂uga klient贸w: farbowanie , strzy偶enie fryzury okoliczno艣ciowej, regulacja i farbowanie brwi
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Krajenka (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
F.P.H. "PAOLA" EKSPORT- IMPORT PAULINA GOLEC W KRACZKOWEJ - 2017-02-20 - Kraczkowa (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE DA艃 KUCHNI JAPO艃SKIEJ CIEP艁EJ, PRZYGOTOWANIE DA艃 SUSHI, PRZYGTOWANIE PRODUKCJI, DBANIE O CZYSTOS膯 STANOWISKA PRACY, OBS艁UGA KLIENTA.
Fusion Sushi - Jakub Maderski - 2017-02-01 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
Zak艂ad Krawiecki Andrzej Nowicki Pleszew - 2017-12-01 - Pleszew (wielkopolskie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Chorz贸w (艣l膮skie)
OFERTA Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 ROKU 呕YCIA. Praca w kuchni - restauracji.
Samochodowy Zak艂ad Us艂ugowo-Handlowy "AUTO" O艣rodek Szkoleniowy M. Brudniewicz - 2017-12-18 - Lisewo (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w (porcjowanie, gotowanie zup, wywar贸w, sur贸wek, pieczenie ciast)
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorlice (ma艂opolskie)
Dbanie o ekspozycj臋 towar贸w, obs艂uga klienta, wsparcie oraz nawi膮zywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porz膮dek na sali sprzeda偶y.
Dino Polska S.A. - 2018-08-13 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodnie z umow膮
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Kluczbork (opolskie)
Kucharz/ka
BAR"ANA" Adam Pajor - 2017-09-27 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeli艅ski - 2017-07-10 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Produkcyjno-Us艂ugowe Dorota Wo艂yniec - 2016-04-01 - S臋dki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z procedur膮 i standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 pracy , zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przyrz膮dzanie potraw zgodnie z aktualn膮 kart膮 da艅; umiejetnos膰 gotowania nowoczesnej kuchni sous vide
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO US艁UGOWE EKSPORT-IMPORT LEOKADIA W脫JCIK - 2017-04-18 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowanie element贸w do spawania.Spawanie w zakresie posiadanych uprawnie艅.Czytanie rysunku technicznego, dokumentacji technologicznej.Stosowanie narz臋dzi 艣lusarskich.Obs艂ugiwanie elektronarz臋dzi.
ROTTECH Sp. z o.o. - 2016-07-21 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Mechanika maszyn ( tokarki, frezarki i. t. p.)
BESSER POLAND Sp. z o.o. - 2018-05-12 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 g艂贸wnych - kuchnia polska i przystawek/zimna p艂yta
RESTAURACJA "VIKING" ZASO艃 MARIA - 2017-10-23 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Zorientowanie na go艣cia i umiej臋tno艣膰 rozpoznawania jego potrzeb, wysoki poziom kultury osobistej, gotowo艣膰 do podj臋cia pracy w sysyemie zmianowym, dyspozycyjno艣膰
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe ONESTO Marcin Kramarski - 2017-03-09 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
P.P.H.U. "PAWMIX" Pawe艂 Nowak - 2018-08-20 - Gniezno (wielkopolskie)
czynno艣ci zlecane przez prze艂o偶onego
kontakt przez OHP - 2016-05-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
obs艂uga kuchni
RAKPOL TRUCK sp z oo - 2016-06-24 - Cha艅cza (艣wi臋tokrzyskie)