KUCHARZ/SZEF KUCHNI Gorzeń Górny oferta pracy K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C.
Stanowisko: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień po 12 godzin od godz. 9.00
Data publikacji: 2017-04-05
Lokalizacja: Gorzeń Górny (małopolskie)
Pracodawca: K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-100 Gorzeń Górny 40B, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień po 12 godzin od godz. 9.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzeń Górny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wadowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętności pracy w zawodzie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
34-100 Gorzeń Górny 40B, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Wadowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzeń Górny
Numer budynku pracodawcy: 40B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2017
Oferta pracy ważna do: 05.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzedaż i obsługa klienta,przygotowywanie punktu do pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Rogoźnik (śląskie)
PP FP
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-06-16 - Lubniewice (lubuskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej oraz będzie brała udział w kreowaniu karty menu. Praca w godz.: 4-24.
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2016-11-29 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Górzno-Kolonia (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-04-24 - Dąbki (zachodniopomorskie)
gotowanie - dania kuchni polskiej
kontakt przez OHP - 2016-02-23 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia orientalna.Praca od godz. 10:00 do 18:00 i od 18:00 do 2:00
"AMAR" Khaled Khafagy - 2016-10-18 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw typu; pierogi, gołąbki, kotlety, zupy
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa klienta, doradzanie, sprzedaż artykułów odzieżowych, obsługa systemu informatycznego
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Suwałki (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy hodowli indyka.
Gospodarstwo Rolne Cichocki Rafał - 2018-07-17 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
- Sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.- Wynagrodzenie: 18,75 zł/brutto/godzina (1500 zł/brutto/miesięcznie). Praca na umowę zlecenia na 3 lata. 20 godzin pracy w tygodniu.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-12:00, 12:00-16:00, 16:00-20:00, 20:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata jako kucharz. Wymagana aktualna Książeczka zdrowia Sanepid. Wymagana znajomość kuchni Polskiej i Wschodniej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw bez półproduktów, samodzielne ręczne wykonywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; właściw dobór i obróbka surowców.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Łódź (łódzkie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, równiez w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak - 2016-04-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Skręcanie, wiercenie, nitowanie elementów metalowych.
KAMET S.A. - 2017-04-27 - Reńska Wieś (opolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po zakończeniu
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-04-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie dań, obsługa klienta, utrzymanie czystości
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-04-28 - Baboszewo (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2016-07-05 - Łuków (lubelskie)
prawo jazdy kat. B,doświadczenie na ww stanowisku,uprawnienia do obsługi minikoparki
Kształtowanie Terenów Zieleni CEDRUS - 2018-04-12 - Topola-Osiedle (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw (gotowanie)- Sporządzenie menu- Zakupy produktów niezbędnych do przyogotowania dań
Bergschänke & Berghotel Mario Schulz - 2015-07-06 - Niemcy (Niemcy)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Czarne (pomorskie)
Przygotowywanie menu na rózne imprezy okoliczniościowe, dekorowanie potraw i ich wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Łącko (małopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- przygotowywanie soków oraz napojów
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Siemiatycze (podlaskie)
Gotowanie zup
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Dubeninki (warmińsko-mazurskie)