KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; właściw dobór i obróbka surowców.
Data publikacji: 2017-04-28
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; właściw dobór i obróbka surowców.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + 300 zł premii uznaniowej
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość zasad przygotowywania potraw kuchni bengalskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.04.2017
Oferta pracy ważna do: 12.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Doswiadczenie mile widziane
MAFIA HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-13 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Miechów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków + wypiek pizzy
Vulcano Radoń Lena - 2017-06-28 - Kraków (małopolskie)
Nauczanie matematyki w szkole podstawowej.
SZKOŁA PODSTAWOWA im. Bohaterów Powstania Warszawskiego w Brzeźnicy Bychawskiej - 2018-08-29 - Brzeźnica Bychawska (lubelskie)
według zawodu
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2017-05-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Montaż ociepleń budynków
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Kokotów (małopolskie)
przygotowywanie śniadań, dbałość o czystość w kuchni, zakupy produktów spożywczych, dbanie o wizualny wygląd bufetu śniadaniowego
ASTRA TECHNOLOGY S.C. WIESŁAW BOGACZ-RYSZARD BOGACZ - 2018-01-04 - Oświęcim (małopolskie)
oferta dla osób w wieku 50+, praca w sklepie mięsnym
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
KARCZMA " MŁYN" S.R.O. Sp. z o.o Oddział w Polsce Kamienica 368 - 2016-09-23 - Kamienica (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących, przekąsek. Przygotowywanie i obsługa spotkań oraz przyjęć organizowanych w formie usług cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie - 2017-01-17 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-08-23 - Baboszewo (mazowieckie)
-znajomość kuchni europejskiej,-obsługa imprez,-prace w kuchni.
P.P.H.I U. "KANONIK" - Jacek Kanonik - 2016-08-18 - Chludowo (wielkopolskie)
Gotowanie i przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
JDG POLSKA JAROSŁAW GÓRAL - 2018-08-22 - Suchorze (pomorskie)
przygotowywaanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Pabianice (łódzkie)
Organizacja pracy kuchni, zarządzanie personelem, przygotowanie karty menu, przygotowanie przyjęć okolicznościowych, promocji, współpraca z managerami przy organizacji imprez, promocji, dobór produktów, lista zakupów, wybór dostawców, analiza cen produktów, kontrola jakości, gramatury, food cost, straty.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-09-04 - Chełmek (małopolskie)
Sporządzanie posiłków do 15 osób.
Pensjonat Uzdrowiskowy "SOLANNA" Andrzej Glejzer Solec Zdrój - 2018-08-20 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw, ciast, napoi, deserów, wyrobów garmażeryjnych. Obróbka termiczna w piecu kuchennym, grilu i kuchence mikrofalowej. Obsługa urządzeń kuchennych w celu przygotowania potraw. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 8-23.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Gąbin (mazowieckie)
dokonywanie ubezpieczeń klientów, prowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
- zaopatrzenie w produkty,- przygotowanie posiłków - śnaidania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Kościerzyna (pomorskie)
Prace remontowo-budowlane.
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Nałęczów (lubelskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykształcenie min. średnie, umiejętność przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
praktyka w zawodzie co najmniej 5 lat, posiadanie książeczki sanitarno-epidemiologicznej, odpowiedzialnośc, kultura osobista, umiejętności interpersonalne, przygotowywanie posiłków dla dzieci
Publiczne Przedszkole Nr 1 Lwówek Śląski - 2016-09-02 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Praca na trzy zmiany 09:00 do 21:00. Bar w Krynicy Morskiej - smażenie ryb
PHU ŁONIEWSKI Piotr Łoniewski - 2016-06-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie stanowiska pracy. Obieranie, mycie i rozdrabianie jarzyn do zup. Poznanie receptur farszy do pierogów. Robienie ciasta pierogowego i naleśnikowego. Wykonywanie pierogów. Mycie narzędzi i garnków po skończeniu produkcji. Nauka porcjowania zup i innych potraw. Planowanie zapotrzebowania towarów na następny dzień roboczy. Mycie termosów z cateringu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 12-18 w Grzybowie, również w weekendy.
JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora - 2017-07-25 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA. Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych, rybnych oraz deserów. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO - 2016-08-08 - Rumia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)