KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, równiez w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, równiez w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 40 godz. / tyg
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
6 miesięcy doświadczenia zawodowego jako kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - Kontakt osobisty po telefonicznym
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy ważna do: 06.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
szycie elementów tapicerki wózków dziecięcych
MOBIS Tomasz Mostowski - 2017-09-28 - Kłobuck (śląskie)
obsługa klienta,wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków, sałatek sosów, ciast
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Zambrów (podlaskie)
wg. stanowiska
Port Sztynort Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, kontakt tel. lub e-mail: vitalia (at) hotelvitalia.pl
HOTEL VITALIA SP. ZO.O. - 2018-01-15 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe (gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy kaukaskiej, dekoracja potraw. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni Kaukazu (w szczególności kuchnia ormiańska i gruzińska), znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
Kucharz restauracyjny
"DWOREK" sp. z o.o. w Ostrzeszowie - 2016-01-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie, gotowanie dań polskich, wyawanie dań klientom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2016-03-29 - Łask (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Radom (mazowieckie)
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie bufetu sałatkowego. Praca w CH RVIERA "Smak na Tak" w godz 7-21 w systemie zmianowym.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu opieki
KANCELARIA ADWOKACKA- SPECJALISTYCZNY GABINET CHIRURGII DZIECIĘCEJ - MAŁGORZATA JASIŃSKA-PIETRYKOWSKA - 2017-12-04 - Ossówka (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej,- wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łódź (łódzkie)
przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
w/g stanowiska
CYKA S.C. - 2015-12-03 - Kielce (świętokrzyskie)
obsługa urządzeń i drukarki,skanowania 3 D
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Wręczyca Wielka (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie księgi przychodów i rozchodów, księgowanie, prowadzenie operacji finansowych.WYMAGANIA: wykształcenie min.średnie (ekonomiczne, rachunkowość-finansowe), obsługa komputera ( mile widziane znajomość programu Axel), 6 m-cy doświadczenia.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowo-Produkcyjne, Mieczysław Słoma - 2017-03-24 - Rozbórz (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, porcjowanie i wydawanie , utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bedlno (łódzkie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych.Zatrudnienie na okres próbny 3 miesiące, docelowo na czas nieokreślony.
AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo - 2017-11-08 - Maróz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw tureckich, utrzymywanie lokalu w czystości; 6 lat doświadczenia jako kucharz - kuchnia turecka
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Zawadzkie (opolskie)
prace ogólnobudowlane
REFIT JUSTYNA SIEDLECKA - 2017-06-13 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie nagrobków z granitu
Zakład Kamieniarski - Kondracki Andrzej - 2016-02-12 - Białystok (podlaskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami i karta menu.
kontakt przez OHP - 2018-02-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie w kierunku: nauczyciel wychowania przedszkolnego lub w kierunku oligofrenopedagogika
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Racibórz (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Białystok (podlaskie)
- przygotowywanie, dekorowanie i wydawanie posiłków wraz z pieczeniem ciast i innych wyrobów cukierniczych- przygotowanie produktów garmażeryjnych- przygotowywanie imprez okolicznościowych- sporządzanie i kalkulacja jadłospisów- proponowanie i wprowadzanie nowych dań
HENRYK GMYREK - 2018-02-09 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw na konferencje i imprezy: zimne przekąski, ciepłe dania, przekąski do"ręki", desery, ciasta, gotowanie na" żywo"Przygotowanie menu, dbanie o higienę na stanowisku pracy.
Wolschke Veranstaltungsagentur Haus Vier - 2018-04-10 - Niemcy (Niemcy)