KUCHARZ Świeradów-Zdrój oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
Data publikacji: 2017-09-21
Lokalizacja: Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
umowa nr 42/-30/FP/2016 o ref. -30, uzupełnienie za Krzysztof Sekuła
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Kierowca - prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Osoba do przyuczenia.Miejsce i adres wykonywania pracy: Firma Gastronomiczno-Handlowa MAXI Teresa Kremis, ul. Zdrojowa 7, 59-850 Świeradów-Zdrój, w przypadku remontu lub przemeblowania lokalu pod adresem ul. Zdrojowa 7, 59-850 Świeradów-Zdrój praca będzie wykonywana pod adresem ul. Rynek 13, 59-800 Lubań. PRACODAWCA ZAPEWNIA DOJAZD.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Adres pracodawcy:
Lwówecka 10, 59-800 Lubań, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Lubań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubań
Ulica pracodawcy: Lwówecka
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy: Restauracje.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.09.2017
Oferta pracy ważna do: 30.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
transport materiałó na terenie kraju i zagranicą
Przedsiebiorstwo Usługowe Ewa Prokop - 2015-11-30 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2016-03-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Cateringowa Legnica A.M. Skibińscy - 2016-02-04 - Kunice (dolnośląskie)
Obsługa imprez plenerowych
SPORTS CAMPS IWONA GRZYMEK - 2016-03-09 - Wronki (wielkopolskie)
obsługa robota spawalniczego, obsługa maszyn, dbałość o jakość, terminowość wykonywania zaplanowanych zadań
PPUH "BRAMSTER" MIETŁA ADAM - 2016-06-02 - Nakło Śląskie (śląskie)
sortowanie odzieży, kompletacja zamówień, sprawdzanie odzieży ze zwrotówSpotkanie z pracodawcą 20.01.2017r., godz. 11.00, pok.115.Pracodawca zapewnia bezpłatny transport.
WORK SERVICE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-12-29 - Gądki (wielkopolskie)
Przygotowywanie oraz wypiek pizzy
AGG Ekspert Anna Grycz-Grodzińska - 2016-09-16 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, menu, umiejętność czytania przepisów kuchni wietnamskiej mile widziany język wietnamski do kontaktu z pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
- Praca na dziale warzywa/owoce,- Wykładanie warzyw i owoców na hali sprzedaży,- Kontrola jakości sprzedawanego towaru,- Miejsce pracy: Tczew-CARREFOURKontakt: tel. 58 530-53-53 lub 58 530-53-46 e-mail:tczew_braci_grimm_personalny (at) carrefour.com
"CARREFOUR POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-24 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej
VINH XUAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-10 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.Praca w godz. 7-15, 15-23 w Sianożętach. Możliwość zakwaterowania.
Bursztynowe Wzgórze Family Resort Mariusz Haratyk (Ośrodek "MUSZELKA") - 2015-10-21 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Tarnów (małopolskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-03-13 - Zakliczyn (małopolskie)
Praca w restauracji "Kebab King", samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2017-02-23 - Siedlce (mazowieckie)
jw.
EMPIRE.PL ELŻBIETA ŚWITALSKA - 2017-04-10 - Karczew (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.WYNAGRODZENIE BRUTTO 1960 ZŁ/MIESIĄC ZA PRZEPRACOWANIE 140 GODZ MIESIĘCZNIE, ŚREDNIO 35 GODZ/TYDZIEŃ
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, składników do pizzy,
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Puławy (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy, obsługa klienta, sprzedaż towarów
Żuberek Rafał Stanisław Firma "RAFF" - 2018-08-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie kebaba ,sprzedaż lodów
Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek - 2018-06-06 - Połaniec (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa Nr 122 w Łodzi - 2016-02-22 - Łódź (łódzkie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
praca na plaży Dojlidy
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-30 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie potraw, porcjowanie i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomyśl (śląskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery).- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 3 miesięcy). Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Katowice (śląskie)
prace budowlane
Kalinowski&CO-Zbigniew Kalinowski - 2017-07-13 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PRACY W HOTELACH 4 I 5 GWIAZDKOWYCHSTAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ
Pazim Sp. z o.o. - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań, menu, gotowanie potraw dla klientów, czytanie wietnamskich przepisów, kontakt z wietnamskimi klientami
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Warka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość posiłków
WIKA ANNA HENDRIK - 2017-04-21 - Słubice (lubuskie)