KUCHARZ Łódź oferta pracy Szkoła Podstawowa Nr 122 w Łodzi
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 220 - 2 590 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej.
Data publikacji: 2016-02-22
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa Nr 122 w Łodzi
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jesionowa 38, 91-363 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 220 - 2 590 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 220 - 2 590 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kurs kucharza
Nazwa pracodawcy: Szkoła Podstawowa Nr 122 w Łodzi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Jesionowa 38, 91-363 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgł. osobiste , telefoniczne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Jesionowa
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.02.2016
Data dodania oferty pracy: 22.02.2016
Oferta pracy ważna do: 21.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków
Katolickie Liceum Ogólnokształcące im. Św.Jadwigi Królowej w Sandomierzu - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe. Praca w weekendy(08:00-18:00 - do uzgodnienia). Miejsce pracy Bolesławiec ul. Spacerowa 24-26 Restauracja Olimpia.
Firma Handlowo Usługowa Monika Smyk-Mełech - 2018-08-01 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów, znajomość przypraw i składników tej kuchni, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Ozorków (łódzkie)
praca an kuchni
"CZARDASZ" Spółka Cywilna - 2016-08-18 - Koziegłowy (śląskie)
przygotowywanie potraw, dbałość o porządek w miejscu pracy, ustalanie karty dań, dopilnowanie przepisów bhp w kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Ciechanów (mazowieckie)
Wykształcenie kierunkowe, doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska; dzień pracy/ dzień wolnego; kuchnia tradycyjna; praca od 06:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2017-08-31 - Knurów (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Gdańsk (pomorskie)
obróbka wstępna warzyw, mięsa, posługiwanie się narzędziami mechanicznymi, utrzymywanie czystości
KAWIARNIA-PIZZERIA "AVANTI" Tomasz Modras - 2016-03-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
Gotowanie dla grup 200 os.: wesela. chrzciny itp.Możliwość zakwaterowania.
SPORT PROMOTION ARKADIUSZ MĄCZKA - 2018-02-08 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków - obiady, sałatki. Praca w godzinach 11-21 (nie w każdy dzień).
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2017-07-04 - Gostynin (mazowieckie)
PI RPO przygotowanie posiłków (dań i zup) według ścisle określonych procedur
EAT ME Sp. z o.o. - 2018-01-24 - Piaseczno (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.WYNAGRODZENIE BRUTTO 1960 ZŁ/MIESIĄC ZA PRZEPRACOWANIE 140 GODZ MIESIĘCZNIE, ŚREDNIO 35 GODZ/TYDZIEŃ
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)
montaż instalacji gazowej, klimatyzacji,
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
Mariola Woskowska - 2016-08-26 - Janiszewice (łódzkie)
sprzedaż oprogramowania, pozyskiwanie klientów
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowanie zapiekanek, kanapek, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Augustów (podlaskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PETROKAN AGNIESZKA KANDARIAN - 2016-05-09 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
obsługa klientów polskich i chińskich, nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z kontrahentami m.in. z Chin, import towarów m.in. z Chin, nadzór nad pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2017-04-10 - Starogard Gdański (pomorskie)
Obsługa firmowej strony internetowej, obsługa informatyczna pracowników firmy, serwis sprzętu informatycznego.
Mega sp. z o.o. - 2015-12-14 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukrainskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
Według stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kluczbork (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-03-15 - Pieszyce (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni (stołówka pracownicza w Centrum Dystrybucji Biedronka), przyjęcia towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa w godzinach 7.00-19.00, 19.00-7.00
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-01-14 - Modlnica (małopolskie)
jw
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Miejsce pracy: ul. Wyspiańskiego 17C, Elbląg, ul. Odrodzenia 25, Elbląg. Okres zatrudnienia (od 02.07.2018-01.07.2021 r.). Czas pracy 1/2 etatu - 20 godzin tygodniowo. Godz. pracy od 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18-22.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie, produkcja posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA EMILIA SZERWIŃSKA - 2018-03-14 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami szefa kuchni, serwowanie potraw oraz dbanie o ich estetykę, pomoc w zaopatrzeniu kuchni, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
LUAN Aleksandra Dudzińska - 2017-03-23 - Władysławowo (pomorskie)
Sporządzanie różnych grup potraw wg receptur z zastosowaniem maszyn i urządzeń.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Wyrzysk (wielkopolskie)