KUCHARZ Niechorze oferta pracy HENRYK GMYREK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3聽500 - 4聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie, dekorowanie i wydawanie posi艂k贸w wraz z pieczeniem ciast i innych wyrob贸w cukierniczych- przygotowanie produkt贸w garma偶eryjnych- przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych- sporz膮dzanie i kalkulacja jad艂ospis贸w- proponowanie i wprowadzanie nowych da艅
Data publikacji: 2018-02-09
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: HENRYK GMYREK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:AL.BURSZTYNOWA 31, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie, dekorowanie i wydawanie posi艂k贸w wraz z pieczeniem ciast i innych wyrob贸w cukierniczych- przygotowanie produkt贸w garma偶eryjnych- przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych- sporz膮dzanie i kalkulacja jad艂ospis贸w- proponowanie i wprowadzanie nowych da艅
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽500 - 4聽500 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Niechorze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryficki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rewal
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽500 - 4聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2018
Data zako艅czenia pracy: 01.11.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SAMODZIELNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KREATYWNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DYSPOZYCYJNO艢膯
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: HENRYK GMYREK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
AL.BURSZTYNOWA 31, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Niechorze
Ulica pracodawcy: AL.BURSZTYNOWA
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.03.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-08-31 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw garma偶eryjnych
Marcin Kwiatkowski Us艂ugi Gastronomiczne - 2018-05-07 - L臋bork (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z PRZEPISEMUSTALANIE MENU NA IMPREZYDBA艁O艢膯 O CZYSTO艢膯 NA STANOWISKU PRACY
Zak艂ad Hurtu i Detalu " Rylski-Rylski " Sp贸艂ka Jawna - 2018-06-11 - Jasionka (podkarpackie)
przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w i potraw
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2016-07-29 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
zgodnie ze z艂o偶onym wnioskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Nidzica (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie surowc贸w do dalszej obr贸bki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych da艅, sprz膮tanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Kucharz
Specjalistyczny Szpital im. E. Szczeklika w Tarnowie - 2017-07-06 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-04-27 - Perzyce (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE: KEBAB , SOS RECEPTURY TURECKIEJ, PODNOSZENIE CI臉呕KICH BLOK脫W MI臉SNYCH NA KEBAB,MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB (D臉BICA UL. KOLEJOWA 24, RYNEK 15) -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIA艁EK - CZWARTEK 10-24; NIEDZIELA 12-24; PI膭TEK - SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2018-03-16 - D臋bica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
FIRMA CATERINGOWA W P脫艁 DROGI - 2017-03-30 - Skierniewice (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Wetlina (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, Wynagrodzenie 3350z艂 miesi臋cznie.
Hotel Miko艂ajki sp. z o.o. - 2018-01-16 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w-obiad贸w.
Gimnazjum Nr 2 im. Ireny Sendlerowej w Otwocku - 2016-11-17 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2018-09-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia
Fundacja Kaszubskie S艂oneczniki - 2017-02-21 - Ustka (pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich atryku艂贸w spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂贸w,- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni typu: pielemieni, 偶arkoje itp.
KOBE Paulina Cie艣lak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅 kuchni 艣r贸dziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Bielawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - K臋ty (ma艂opolskie)
Prace na kuchni, realizacja, dekoracja i wydawanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, obs艂uga klient贸w narodowo艣ci ukrai艅skiej
P.W. HEROS-BIS Adam Steinke - 2016-04-05 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅, menu, znajomo艣膰 przepis贸w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w [firma prowadzi us艂ugi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszy艅skiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone s膮 o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWC膭 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-02-06 - Tczew (pomorskie)
praca na linii produkcyjnej, pakowanie produkt贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Run贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej, turyst贸w, oraz na imprezy okoliczno艣ciowe. Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO - 2017-06-01 - Krzy偶ewo (podlaskie)
Przygotowanie da艅 wed艂ug karty, produkcja wyrob贸w mi臋snych, itp.Miejsce pracy: Gliwice - w okolicach zak艂adu Opla. R贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w m.in. pizza, gyros, zestawy obiadowe.
Zbigniew Hrycak Pizzeria Rodzinna - 2017-01-18 - Prusice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej; umowa o prac臋 na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Konstantyn贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 (MI臉SNYCH, RYBNYCH, PRZYSTAWEK, SA艁ATEK)KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA WYMAGANA
RZESZ脫WDIS SP. Z O.O. - 2017-07-26 - Rzesz贸w (podkarpackie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w z dostarczonych produkt贸w, g艂贸wnie dania gor膮ce, obiadowe, sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w typu fast food, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Zabrze (艣l膮skie)