KUCHARZ Jasionka oferta pracy Zakład Hurtu i Detalu " Rylski-Rylski " Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z PRZEPISEMUSTALANIE MENU NA IMPREZYDBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKU PRACY
Data publikacji: 2018-06-11
Lokalizacja: Jasionka (podkarpackie)
Pracodawca: Zakład Hurtu i Detalu " Rylski-Rylski " Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jasionka 1A, 36-002 Jasionka, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z PRZEPISEMUSTALANIE MENU NA IMPREZYDBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKU PRACY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jasionka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRZYGOTOWANIE DO ZAWODU KUCHARZ - PIZZER
Nazwa pracodawcy:
Zakład Hurtu i Detalu " Rylski-Rylski " Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
38-404 Potok 365, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: krośnieński
Gmina pracodawcy: Jedlicze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Potok
Numer budynku pracodawcy: 365
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.06.2018
Oferta pracy ważna do: 30.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta w lokalu, dowóz posiłków do klienta
PHU S.C. JULITA GRZELAK, PRZEMYSŁAW GRZELAK - 2018-02-22 - Śmigiel (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków , dbanie o czystość pomieszczeń kuchni i magazynów
POLNA RESTAURACJA I PIZZERIA Edyta Chrzanowska - 2018-07-31 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw (kuchnia turecka)
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Węgrów (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie dań.Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy, wyrabianie ciasta, pieczenie gyrosa
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS Oddział ORW ADHARA - 2016-02-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji - pizzerii. Przyrządzanie pizzy i innych posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Maszewo Duże (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów, wykańczanie, dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie potraw, sporządzanie potraw kuchni regionalnej
Eco-Aqua Sp.zo.o. Warszawa ul.Nowogrodzka 31 - 2017-03-01 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
Kebab "Jerusalem" Mohammed Amer - 2016-10-03 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-10-27 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej. zamawianie towaru od dostawców z Wietnamu, prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodzenie wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Otwock (mazowieckie)
obróbka i przygotowanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-01-07 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Hanna Waśniowska "Bar Słoneczko" - 2017-06-07 - Bielawy (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-17 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Lokal skupiony przede wszystkim na obiadach 2-3 rodzaje dziennie + bar sałatkowy.
FHU WIĘC-POL w Kowalowie Dolnym - 2017-02-23 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
ZGODNY ZE STANOWISKIEM PRACY; godz. pracy 7-15
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-12-29 - Bolesławice (pomorskie)
Wymagane wykształcenie podstawowe, prawo jazdy kat. C+E. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za prowadzenie pojazdu na terytorium Polski. Kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny
AMAR TRANS ŁUKASZ RYCHTER - 2016-12-15 - Świerklany Górne (śląskie)
Kucharz
S. C. AGAWA G. KUMOREK A. SMAGA - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne; min. roczne doświadczenie zawodowe jako samodzielny kucharz; aktualna książeczka sanepidowska; samodzielna praca na kuchni; umiejętność przygotowania posiłków; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; odpowiedzialność; chęci do pracy; umowa zlecenie z późniejszym przejściem na umowę o pracę; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-22 - Gliwice (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Radom (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. praca w godzinach 7-15
TYTUS PUH Katarzyna Leszczyńska-Korol - 2017-03-09 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów, zup, deserów, napojów, prace porządkowe
FIRMA HANDLOWO-GASTRONOMICZNA "MANEKIN" Radosław Kozak - 2016-02-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2017-05-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
Pełna odpowiedzialność za przygotowywane posiłki, umiejętność zarządzania zespołem, komunikowania się i współpracy.
6 Dom Pomocy Społecznej w Łodzi - 2016-12-01 - Łódź (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków i potraw,
LAZUROWY DWÓR Spółka z o.o. - 2016-09-05 - Sztutowo (pomorskie)
Przygotowanie bufetu sałatkowego.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-20 - Gdynia (pomorskie)