KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ 21A Żyrardów oferta pracy Eco-Aqua Sp.zo.o. Warszawa ul.Nowogrodzka 31
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ 21A
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i napojów, wykańczanie, dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie potraw, sporządzanie potraw kuchni regionalnej
Data publikacji: 2017-03-01
Lokalizacja: Żyrardów (mazowieckie)
Pracodawca: Eco-Aqua Sp.zo.o. Warszawa ul.Nowogrodzka 31
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Izy Zielińskiej 9a, 96-300 Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw i napojów, wykańczanie, dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie potraw, sporządzanie potraw kuchni regionalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł. brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ 21A
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żyrardów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żyrardowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żyrardów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: gotowanie narodowych dań gruzińskich
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Eco-Aqua Sp.zo.o. Warszawa ul.Nowogrodzka 31
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Adres pracodawcy:
Izy Zielińskiej 9a, 96-300 Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: żyrardowski
Gmina pracodawcy: Żyrardów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żyrardów
Ulica pracodawcy: Izy Zielińskiej
Numer budynku pracodawcy: 9a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, katering, imprezy okolicznościowe, znajomość przypraw orientalnych, język niezbędny do komunikacji z pracownikami, praca na 1cały etat 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Michałowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami klientów
Jureczka Jerzy Restauracja "Chata Staropolska" - 2016-09-08 - Mszana (śląskie)
przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej.
OŚRODEK MEDYCZNY DMP sp. z o.o. - 2017-09-26 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standartami;
AFLOPA Nieruchomości Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-09-21 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Kłodawa (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-04-20 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 9-17, 14-22 w restauracji BARKA przy ul. Zwycięzców w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Jerzy Pletty PPHU BARKA; Sklep Przemysłowy-Wielobranżowyowy SPORT - 2016-04-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Prace konserwatorsie i naprawcze na terenie budynku
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2017-08-10 - Opole (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Mońki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
gotowanie, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie porządku w pomieszczeniach kuchni.
Dom Pomocy Społecznej w Żywcu - 2017-04-10 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie ukraińskich dań wg. oryginalnej receptury ukraińskiej, praca w godz.6-10
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-27 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Poniatowa (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
Baltic Shipping Konrad Dojlidko - 2016-09-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg. stanowiska
Złoty Potok Resort Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Złoty Potok (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-05-13 - Bełchatów (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 14-22, poniedziałki wolne; kontakt osobisty z pracodawcą w. godz. 9-15, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2017-02-22 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni przedszkola.
Fundacja "Angielski Dzieciom" - 2018-07-04 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
j/w
Anita Zawarczyńska "AZA" - 2016-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharza
GĘSIA SZYJA - Piętak Paweł - 2016-04-07 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie bufetów i dań z karty
B5 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-24 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Jaćmierz (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Przysucha (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej, regionalnej wschodu
Centrum Usługowe SIEDLISKO Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pszczyna (śląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-03-01 - Świdnica (dolnośląskie)