KUCHARZ/ KA -345 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Stanowisko: KUCHARZ/ KA -345
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
Data publikacji: 2017-03-01
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 12:00 - 23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA -345
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
komunikatywność, samodzielność, dyspozycyjność, mile widziane doświadczenie.
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2017
Oferta pracy ważna do: 01.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-12-09 - Kietrz (opolskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-04-05 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie dań obiadowych, obróbka cieplna warzyw i owoców, rozbiór mięsa
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Gorlice (małopolskie)
sprzatanie i utrzymywanie czystościna terenach wewnętrznych i zewnętrznych osiedli
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Lublin (lubelskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szówsko (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, dań barowych i obiadowych. Przygotowanie oraz pieczenie pizzy. Pieczenie placków i ciasteczek. Przygotowanie oraz obsługa imprez okolicznościowych tj. komunie, chrzciny itp.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Bobowa (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ, UKOŃCZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 RÓWNIEŻ W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obieranie jarzyn, przygotowywanie, samżenie mięsa oraz inne prace na kuchni zlecone przez przełożonego
GRAŻYNA SOSNOWSKA FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA - 2016-03-04 - Kraków (małopolskie)
znajomośc kuchnii polskiej, ukraińskiej i wloskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-22 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, znajomość kuchni polskiej, przygfotowywanie potraw i przystawek na imprezy okolicznościowe
RESTAURACJA PRIMAGOR -WŁODZIMIERZ GÓRECKI - 2016-02-09 - Szydłowiec (mazowieckie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, koordynowanie pracą na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie - 2016-11-14 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie potraw wg karty menu. Obsługa kucharska grup polskich i zagranicznych.
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. Waszkiewicz - 2017-02-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-02-13 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
kucharz; staż w godz. 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowanie potaw wg. menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-05-31 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej (soljanka, torcik z wątróek, gołąbki po ukraińsku), opracowywanie menu restauracji, zamawianie towarów, przygotowywanie listy zakupów
Tomasz Dudaronek - 2017-09-27 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie posiłków kuchni orientalnej
WERATRANS SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-22 - Złotoryja (dolnośląskie)
sprzedaż tkanin odzieżowych, dbanie o czystość w sklepie i o ekspozycję towaru, wypełnienie dokumentacji sprzedażowej. Praca na 1/2 etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 10-18; w sobotę 10-14
WOLF SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-18 - Pruszków (mazowieckie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według kartu menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-03-08 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gdańsk (pomorskie)
ośrodek wypoczynkowy
"HABENDA"Szkoła Windsurfinfu,kemping,Stanica wodna - 2016-04-15 - Sarbsk (pomorskie)
Oferta w ramach dofinansowania do wynagrodzenia bezrobotnego do 30r.ż.Przyjmowanie i wydawanie towarów na magazynie, uczestnictwo w odbiorze ilosciowym i jakościowym, sporządzanie odpowiedniej dokumentacji, załadunek i rozładunek towaru wózkiem widłowym.
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
KREO STYL LINDA MAZUR - 2017-12-07 - Rzeszów (podkarpackie)
ORGANIZACJA KUCHNI, POSIŁKÓW. DOPRAWIANIE I GOTOWANIE.
kontakt przez OHP - 2017-11-28 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)