KUCHARZ Chełm oferta pracy GĘSIA SZYJA - Piętak Paweł
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza
Data publikacji: 2016-04-07
Lokalizacja: Chełm (lubelskie)
Pracodawca: GĘSIA SZYJA - Piętak Paweł
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lubelska 27, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chełm
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Chełm
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chełm
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.04.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: aktualna książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczeniemile widziana aktualna książeczkakontakt osobisty:Chełm ul.Lubelska 27 ze swoim CV
Nazwa pracodawcy: GĘSIA SZYJA - Piętak Paweł
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Adres pracodawcy:
Plac Niepodległości 1, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Chełm
Gmina pracodawcy: Chełm
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chełm
Adres strony pracodawcy: www.gesia.pl
Ulica pracodawcy: Plac Niepodległości
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.04.2016
Oferta pracy ważna do: 07.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków - od produktu do gotowej potrawy.
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-05 - Sopot (pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-26 - Tczew (pomorskie)
Sporządzanie posiłków, praca w godzinach 10-22 co drugi dzień
Krystyna Rzemińska - Zajazd u " KRYSTYNY " - 2017-05-29 - Ptaszkowa (małopolskie)
RZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PRACA W KUCHNI.
BAR-SMAK PODLASKI Piotr Tyszka - 2016-03-21 - Łomża (podlaskie)
Obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców, sporządzanie przetworów, przygotowywanie dań i deserów.Staż w Hotelu 4 Pory Roku & SPA.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posików w restauracji chinskiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów, lodów, gofrów, napojów.
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków z karty, przygotowywanie cateringu
FOCUS FOOD KAROLINA ZIEMBA - 2017-01-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urządzeń w należytym porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
BARTUŚ S.C. J.R.B WILCZYŃSCY - 2018-01-10 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Konserwacja i naprawa urządzeń i części
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Klementowice (lubelskie)
Praca z elementami zastępcy szefa kuchni, gotowanie na żywo, przygotowywanie dań po przyjęciu zamówienia typu room serwis (dla gości rosyjsko lub angielskojęzycznych), dostawa towarów na kuchnię samochodem dostawczzym - kilka razy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw; ustalanie karty dań; nadzór nad jakością zamówionej zywności; dopilnowanie przestrzegania przepisow BHP; praca w godz.; 8-16, 10-18
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ozimek (opolskie)
przygotowywanie posiłków
KUĆ WANDA FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "DRZEWIÓNKA" - 2016-12-05 - Wisła (śląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kraków (małopolskie)
dostarczanie przesyłek
"MATI" MAREK GWÓŹDŹ - 2016-08-03 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-04-05 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Praca w godz. 6:00-14:00 i 7:00-15:00, praca także w niedziele i dni świateczne, prowadzenie kuchni dla 80-100 osób.Kontakt z pracodawcą: sow.wierzbice (at) gmail.com lub 71 390 88 32
Zespół Placówek Oświatowych prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Św. Józefa - 2017-01-31 - Kobierzyce (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Kowalewo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zambrów (podlaskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Nowosielce (podkarpackie)
Przygotowywanie obiadów kuchni polskiej.
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-02-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-04-27 - Opole (opolskie)
Brak danych
Foodmarket - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2018-03-28 - Sieradz (łódzkie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-08-01 - Poznań (wielkopolskie)
Produkcja i przygotowywanie dań zgodnie ze standardami.Utrzymywanie miejsca pracy w idealnym porządku.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Głogów Małopolski (podkarpackie)