KUCHARZ Duszniki-Zdrój oferta pracy BARTUŚ S.C. J.R.B WILCZYŃSCY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2018-01-10
Lokalizacja: Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: BARTUŚ S.C. J.R.B WILCZYŃSCY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zieleniec 65, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: BARTUŚ S.C. J.R.B WILCZYŃSCY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Zieleniec 65, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Duszniki-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Duszniki-Zdrój
Ulica pracodawcy: Zieleniec
Numer budynku pracodawcy: 65
Profil działalności pracodawcy:
939ZPOZOSTAŁY TRANSPORT LĄDOWY PASAŻERSKI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANYDZIAŁALNOŚĆ PRZEWAŻAJĄCA4799ZPOZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI5520ZOBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA5530ZPOLA KEMPINGOWE (WŁĄCZAJĄC POLA DLA POJAZDÓW KEMPINGOWYCH) I POLA NAMIOTOWE5610ARESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE5621ZPRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)7721ZWYPOŻYCZANIE I DZIERŻAWA SPRZĘTU REKREACYJNEGO I SPORTOWEGO8551ZPOZASZKOLNE FORMY EDUKACJI SPORTOWEJ ORAZ ZAJĘĆ SPORTOWYCH I REKREACYJNYCH9313ZDZIAŁALNOŚĆ OBIEKTÓW SŁUŻĄCYCH POPRAWIE KONDYCJI FIZYCZNEJ9329ZPOZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA9604ZDZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA ZWIĄZANA Z POPRAWĄ KONDYCJI FIZYCZNEJ
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.01.2018
Oferta pracy ważna do: 26.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw zgodnie z recepturami
Andrzej Erdmann Robert Erdmann "WAR" Sp. Jawna Chojna - 2016-04-28 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymanie w czystości miejsca pracy; praca w godz.: 12-16, 17-21
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
Obsługa gyrosa, frytkownicy, przygotowanie dań mięsnych Miejsce pracy: ul. Wrocławska 71, 55-002 Kamieniec WrocławskiKontakt z pracodawcą telefoniczny: 506-472-263Sala G
APRIL Joanna Smółka - 2017-11-16 - Kamieniec Wrocławski (dolnośląskie)
Sprzedaż wyrobów medycznych, ortopedycznych
Orto-Res Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2017-12-08 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2016-06-07 - Rydułtowy (śląskie)
przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe.
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-28 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.Istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Zamość (lubelskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.Praca związana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Miechów (małopolskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-09-15 - Pszczółki (pomorskie)
praca w kuchnii
"MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR - 2016-08-05 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg.ustalonego jadłospisu zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych
Przedszkole Miejskie Nr 5 - 2016-08-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obsługa klienta. Praca na 3 zmiany: 8-16, 12-20, 14-22. Miejsce pracy Auchan Bielany.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-05-19 - Wrocław (dolnośląskie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Banino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni. Staż w ramach programu "GOTUJ SIĘ DO PRACY"
kontakt przez PUP - 2018-03-04 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Magdalena Adamek - 2018-08-06 - Zygmuntówek (wielkopolskie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanieposiłków, zadaniem jest zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni oraz odpowiedniej jakości podawanych potraw, obsługa urządzeń kuchennych. Przygotowywanie ryb smażonych wg receptury kuchni gruzińskiej i ukraińskiej.Umowa zlecnie około 140h w m-cu, dypozycyjność 9:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Dąbrówka (mazowieckie)
Przygotowywanie surówek, potraw, obsługa klienta, kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Kęty (małopolskie)
Przyrządzanie pizzy, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie składników do wyrobu ciasta, obsługa pieca.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Mszana Dolna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków: śniadanie, obiady, kolacje do wystawienia w bufecie
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2018-08-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
BEKA Restauracja Przemysław Byczkowski - 2016-05-25 - Puck (pomorskie)
Produkcja pizzy.
I. POGORZELSKI MAREK ZAKŁAD BUDO - MAK II. TORINO - 2017-03-16 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie sushi i japońskiego jedzenia. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa: 15:00-23:00. Proponowany okers zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przytowywanie posiłków kuchni tureckiej, nadzór nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
sporządzanie potraw ciast napojów oraz deserów
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, deserów, utrzymywanie porządku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zamówień produktów potrzebnych do przygotowywania posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Nowy Sącz (małopolskie)