KUCHARZ Zygmuntówek oferta pracy Magdalena Adamek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 040 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-08-06
Lokalizacja: Zygmuntówek (wielkopolskie)
Pracodawca: Magdalena Adamek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-709 Zygmuntówek 8, powiat: turecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 040 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zygmuntówek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: turecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Malanów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 040 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 3 miesiące doświadczenia na stanowisku kucharza
Nazwa pracodawcy: Magdalena Adamek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Turku
Adres pracodawcy:
62-709 Kotwasice 22, powiat: turecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Wcześniejszy kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: turecki
Gmina pracodawcy: Malanów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kotwasice
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Turku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.08.2018
Data dodania oferty pracy: 06.08.2018
Oferta pracy ważna do: 01.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
MIEJSCE PRACY: WISŁA BAZA KOLONIJNA "PATELNIOK";PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP KOLONIJNYCH PRZEBYWAJĄCYCH W OŚRODKU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANIATRNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;CZAS PRACY: 8 GODZIN, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE;
POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie surowców.
Z.W.A.S. "BASTEK" Barbara Matus - 2016-03-18 - Humniska (podkarpackie)
praca w kuchni w restauracji
RESTAURACJA WIŚNIOWY SAD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-28 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowanie pólproduktów i obróbka art. spożywczych, przygotowywanie potraw, dekorowanie i serwowanie potraw, nauka obsługi urządzeń i maszyn gastronomicznych, przygotowywanie potraw na zamówienia i przyjęcia okolicznościowe. prac w godzinach 13,00- 22,00.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Trześń (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
BAR GASTRONOMICZNY "SMAKOSZ" Urszula Grajewska - 2017-05-19 - Rajgród (podlaskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-02-07 - Mielec (podkarpackie)
Obsługa kuchni hotelowej, przygotowywanie posiłków. Zatrudnienie na okres 1 roku z możliwością przedłużenia. Praca w godzinach 11.00-22.00, również w dni wolne
Metropol Sp. z o.o. - 2015-12-29 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie bufetu i dań z karty
B5 Sp. z o.o. ŁAZIENKI II Resort Medical&SPA - 2016-05-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
-
MAT-TRANS Mateusz Niemczyk - 2016-09-06 - Kościerzyna (pomorskie)
Prace monterskie i mechaniczne
UniFour Poland sp zoo - 2018-01-08 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Szymany (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań w/g gotowych receptur. Dbanie o standardy marki BIOWEY, utrzymanie porządku w miejscu pracy, wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem, wstępną obróbką surowców.
Przemysław Ciernioch Management - 2016-02-03 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa, posługiwanie się narzędziami, maszynami, i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urzadzeń, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzetu kuchennego).
Szpital Powiatowy w Zawierciu - 2018-05-09 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków + ich wydawanie i sprzedaż. Praca w stołówce. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zabrze (śląskie)
Sporządzanie posiłków : śniadania, obiady, kolacje dla wychowanków
Placówka Opiekuńczo - Wychowawcza "Jaworowy Start" - 2016-11-14 - Jawor (dolnośląskie)
Praca w kuchni w restauracji hotelowej, przygotowywanie śniadań i posiłków.
Lido Jerzy Szymanik - 2016-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Żary (lubuskie)
pielęgnacja osób starszych, wymagających pomocy w załatwianiu podstawowych spraw życiowych, w tym potrzeb fizjologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Z.P.H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-08-23 - Kukle (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Słupsk (pomorskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie dań wg specyfiki pracy i charakteru restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Ustronie (dolnośląskie)
-gromadzenie weryfikowanieoraz przetarzanie danych informacji uzyskanych ze żródeł wewnętrznych i zewnętrznych w celu zapewnienia właściwego obiegu informacji;-gromadzenie weryfikowanie oraz przetwarzanie danych i informacji w systemach teleifnormatycznych w celu zapewnienia ich aktualizacji;-pozyskiwanie i aktualizowanie danych, informacji oraz materiałów dot. systemów ochrony i zarządzania granicami w innych państwach w celu przygotowania materiałów informatycznych i analitycznych;-przygotowanie materiałów i prezentacji na potrzeby NOSG w celu prezentacji problematyki i wyników działania oddziału;-prowadzeni dokumentacji kncelaryjnej wydziału w celu zapewnienia prawidłowej rejestracji i obiegu pism i innych dokumentów;-koordynowanie na poziomie Oddziału wykorzystywanie funduszy zewnętrznych w celu pozyskiwania środków zewnętrznych
NADODRZAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ KROSNO ODRZ. - 2015-12-03 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. byrak, falafel, dolma, sarma.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-26 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Humniska (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Zamóienia produktów do kuchni. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Gdańsk (pomorskie)
-
Firma Handlowo Usługowa Restauracja Hotel Czardasz - 2017-04-12 - Września (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami dietetyka.- Wynagrodzenie: od 2700 zł/brutto - do uzgodnienia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty: 7:00-15:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> może być absolwent szkoły gastronomicznej. Wymagana umiejętność gotowania. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 664-940-152) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mieczysława Karłowicza 10, 40-145 Katowice) lub e-mail: gkopcinski (at) gmail.com
Grzegorz Kopciński FRESH DIET - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)