KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. byrak, falafel, dolma, sarma.
Data publikacji: 2016-03-31
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. byrak, falafel, dolma, sarma.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Data zakończenia pracy: 31.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
znajomość kuchni orientalnej (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3-go Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Al. 3-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 31.03.2016
Oferta pracy ważna do: 20.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 31.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i obróbka produktów do konsumpcji, smażenie ryb. Praca w systemie tydzień na tydzień. Praca w godzinach 10-20
ANDRZEJ SUROWIEC "KARP" - 2016-05-25 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Zapoznanie się z podstawowymi aktamni prawnymi. Prace pomocnicze w zakresieudzielania odpowiedzi. Przygotowanie korespondencji do wysyłki.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w bursie w Smolajnach dla uczniów
Zespół Szkół Rolniczych w Smolajnach - 2017-02-08 - Smolajny (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Wg programu stażu (FP 3/1)
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Darłowo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Witnica (lubuskie)
przewóz ładunków w ramach UE
"Green Way Transport" - 2016-07-06 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowanie posiłków
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-04-05 - Namysłów (opolskie)
Obsługa obrabiarek CNC. Kontrola produktów wytwarzanych podczas procesu obróbki na obrabiarkach CNC. Praca w Wyszogrodzie w godz. 7-15.
ROLL s.c. Dawid Sudoł, Krzysztof Kędzierski - 2017-08-29 - Wyszogród (mazowieckie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Sporządzanie jadłospisów dziennych z uwzględnieniem zaleceń lekarskich. Przygotowywanie posiłków o możliwie najwyższej jakości oraz odpowiednich walorach smakowych. Porcjowanie i wydawanie posiłków dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjentów. Utrzymanie czystości przy miejscu pracy. Sumienne wykonywanie powierzonych zadań. Obowiązek zamieszkania w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Łomna (mazowieckie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-04 - Irlandia (Irlandia)
przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-08-31 - Lubin (dolnośląskie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Ziębice (dolnośląskie)
Wykonywanie szalunków oraz prace ogólnobudowlane
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "Budmex" sp. z o.o. - 2016-06-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie i sprzedaż kebabów
P.H.U. MURAT KARADENIZ - 2016-08-03 - Tychy (śląskie)
przyrządzanie potraw, miejsce pracy Zajazd "KAMA KOWALSKI" 87-630 Rumunki Skępskie 28A
ZAJAZD KAMA KOWALSKI MARIANNA KOWALSKA - 2017-02-15 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw, dbanie o dobór właściciwej jakości składników, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należyta konserwację wszelkich urządzeń kuchennych zgodnie z wymaganiami saniatarnymi i BHP oraz HACCP, układanie menu, zarządzanie wydatkami
DAVO DAWID ROSIAK - 2017-03-03 - Turek (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, KREATYWNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
BALTICA KATARZYNA WÓJCIK - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Terminowa dostawa towaru na powierzonym terenie, sprawne i rzetelne załadowywanie i rozładowywanie towaru. Prawidłowe rozliczanie i obieg dokumentacji, odbiór gotówki od klientów. Dystrybucja materiałów reklamowych i promocyjnych do klientów. Praca na terenie Piły i okolic. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny do 3 m-cy, kolejna na czas określony. Stawka podstawowa + premia do 30% (=3250 zł).
IGLOTEX DYSTRYBUCJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-24 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Kraśnik (lubelskie)
zgodne ze stanowiskiem
RESTAURACJA W STARYM MŁYNIE KAROLINA BURDA - 2017-07-10 - Zbrosławice (śląskie)
Organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni, organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu, składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw, sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni, współpraca szefa kuchni z klientami i dostawcami, współpraca szefa kuchni z kierownictwem zakładu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru.
WGR Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Opole (opolskie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-07-11 - Białystok (podlaskie)