KUCHARZ Olsztyn oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽210 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw na ciep艂o i zimno; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; przygotowywanie potraw tajskich z karty
Data publikacji: 2018-03-07
Lokalizacja: Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw na ciep艂o i zimno; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; przygotowywanie potraw tajskich z karty
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽210 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Olsztyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Olsztyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽210 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.03.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.01.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - dobry, w pi艣mie - podstawowy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziana znajomo艣膰 kuchni tajskiej, wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce na stanowisku kucharza; mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego w stopniu komunikatywnym
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 64b, 10-450 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: `
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 64b
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 20.03.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie da艅 kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.:6-14, 14-22. R贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Amalfi s.c. we Wroc艂awiu (m.in. Sevi Kebab Magnolia, Wroc艂aw, ul. Legnicka 58).
AMALFI s.c. - 2019-03-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY "BEZIK" JOLANTA PODG脫RSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DW脫R" ZACZERNIE JOLANTA PODG脫RSKA - 2016-03-09 - Zaczernie (podkarpackie)
- gotowanie da艅,- przew贸z 艂adunk贸w produktowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Rokocin (pomorskie)
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - 呕ywiec (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 w przydzielonej sekcji, dbanie o gospodark臋 magazynow膮, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy, wykonywanie zada艅 zleconych przez szefa kuchni. wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto 15 z艂 za godzin臋.
Golden Tulip - 2017-03-22 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
- zapoznanie si臋 z zasadami HACCP.GMP.GHP- sporz膮dzanie potraw zgodnie z receptur膮- sporz膮dzanie napoi zgodnie z receptur膮- sporz膮dzanie kart menu- zapoznanie si臋 z obs艂ug膮 maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - 艢wiebodzin (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Cza艂bowska - 2016-02-26 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu burger, frytek, kebab, deser贸w lodowych, lod贸w, kawa, ciasto
Fast Food Dominika Ma艂a - 2017-04-27 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie i wydawanie towar贸w, kompletowanie zam贸wie艅, kontrola jako艣ci towar贸w
HANDLOPAK Rafa艂 Giza - 2016-08-29 - Konary (mazowieckie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez prze艂o偶onego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagania: Mile widziane do艣wiadczenie w pracy na kuchni z 偶ywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynno艣ci zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowi膮zk贸w. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - ODDZIA艁 FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, kanapek, frytek, obs艂uga klienta; drobne prace porz膮dkowe, praca na 1/2 etatu, w godz. 7.00-23.00, mo偶liwo艣膰 ustalenia godzin pracy do dojazd贸w, praca tak偶e w soboty, niedziele
FIRMA US艁UGOWO-HANDLOWA "BEA" PIOTR BOROWY - 2017-08-04 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych oraz uroczystych przyj臋膰, nadz贸r nad pracownikami kuchni
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2017-07-03 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w
Szko艂a Podstawowa w Nowicy - 2018-05-16 - Nowica (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potraw , dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - 呕abiec (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla os贸b starszych i ma艂ych dzieci, dbanie o czysto艣膰 w kuchni, w tym mycie i dezynfekcja naczy艅 kuchennych
DZIENNY DOM POMOCY W O艢WI臉CIMIU - 2018-10-18 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
sprz膮tanie biur i magazyn贸w
"SEJ-SERWIS" Sp. z o.o. - 2017-10-19 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Zadania wynikaj膮ce z zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-01-05 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
Praca przez 3 dni w tygodniu. Wynagrodzenie: 1050 z艂 brutto + premie.W przypadku os贸b doje偶dzajacych do pracy istnieje mo偶liwo艣膰 skorzystania z samochodu firmowego.
DK BISTRO CAFE S.C. ROMUALD WYSZKA I ALEKSANDRA WYSZKA - 2018-11-19 - Walce (opolskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II El偶bieta Kruszy艅ska - 2019-04-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
ci臋cie na traku poziomymy
PRODUCENT STOLARKI BUDOWLANEJ "KORZEKWA" ANDRZEJ KORZEKWA - 2016-09-09 - Wilkowiecko (艣l膮skie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw w kuchni orientalnej, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Wymagania dot. kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci: znajomo艣ci technologii przygotowania potraw w kuchni orientalnej; do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata. Miejsce wykonywanie pracy w Lublinie.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Przygotowanie da艅, dba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy i dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t. - Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-15:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie kierunkowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min rok na stanowisku kucharza. Na stanowisko mog膮 aplikowa膰 r贸wnie偶 osoby niepe艂nosprawne. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SP脫艁KA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2017-08-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Produkcja garma偶eryjna na potrzeby w艂asne (sklepy, CKB Rubin)
"W臉DLINKA" SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-08-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sprz膮tanie biur, sanitariat贸w oraz ci膮g贸w komunikacyjnych
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Bia艂ystok (podlaskie)