KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA Rzeszów oferta pracy BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2019-04-15
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:REJTANA 31/j, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziana książeczka do celów sanotarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
REJTANA 31/j, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: REJTANA
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.04.2019
Oferta pracy ważna do: 14.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7c2f0318f3bc68a4be83e0e233ab7d38
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-23 - Gniew (pomorskie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), według wytycznych dietetyka, umiejętność dekorowania potraw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla podopiecznych przedszkola. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 67 91.
Przedszkole nr 47 "Leśny Ludek" - 2016-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
Wg programu stażuFP
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o porządek stanowiska pracy, dbanieo prawidłowe magazynowanie produktów. Praca w godzinach 11-22
ITALIA s.c. - 2017-05-23 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
Dom Pomocy Społecznej Nr 2 w Krośnie - 2018-07-25 - Krosno (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kotlarska Kontakt kandydatów z pracodawcą osobiście lub telefonicznieOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa kuchni gazowej, frytkownicy, opiekacza płytowego, kuchenek mikrofalowych, mikserów, szatkownicy do warzyw, pieca do pizzy, mieszalnika planetarnego do produkcji ciasta do pizzy oraz innych urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań z karty menu,dbałość o powierzone produkty ,samodzielne tworzenie dań kuchni polskiej
Willa Monika SPA - 2017-09-11 - Nałęczów (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Prace porządkowe - biura. Usługi porządkowe - budowa. Praca na umowę zlecenie, 160 godzin w miesiącu, 8,00 zł netto na godzinę, praca od pn do pt. Miejsce wykonywania pracy Wrocław,u. Jaworska i ul. Zakładowa. Kontakt z pracodawcą : 798 777 373.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA AGUS AGNIESZKA KOŚCIUK - 2015-12-23 - Wrocław (dolnośląskie)
-przygotowywanie posilkówo rientalnych egipskich-organizacja miejsca pracy, grafikutwoarzemie menu, wymyślanie nowych potraw
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Przeworsk (podkarpackie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;PRACA OD PON. DO PT.GODZINY PRACY: 07.00-15.00; 08:00-16:00MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI PRZED SPOTKANIEM KONTKAT TEL. Z PRACODAWCĄ
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2017-11-28 - Przylep (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
ANDRZEJ PROSIŃSKI HOTEL, PORT "HELENA", USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE - 2019-01-25 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
TAWERNA GRECKA "BUZUKI" Cafe-Pub Janakakos Andrzej - 2016-04-29 - Ciechanów (mazowieckie)
Praca na kuchni przy produkcji garmażerki.
P.P.H. KOTWICA A. GODLEWSKI Sp. z o.o. - 2016-01-20 - Duchnów (mazowieckie)
w zakresie lakiernika samochodowego
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Nadziejewo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Zamość (lubelskie)
rozbiórka dostarczonych części elektronicznych, segregacja towaru zgodnie z wytycznymi, tłumaczenie tabliczek znamionowych i instrukcji obsługi
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Rembertów (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-03-15 - Pieszyce (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzenie listy zakupów art. spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-04-05 - Międzygórze (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków gorących. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Dobra znajomość języka tureckiego ze względu na przyjazd gości z Turcji. Znajomość kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków grupom zorganizowanym, nocującym w hotelu AGROS; organizacja bankietów, imprez okolicznościowych
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2016-03-04 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni marokańskiej
DOROTA BOUMARTE DUKELA - 2016-02-11 - Raszyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy
LAGDIW LTD. OUTSOURCING Sp. Komandytowa - 2016-04-28 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków- nadzór nad pracą kuchennych- ustalanie memu- obsługa pieców konwekcyjnych, maszyn Kuter- obsługa rozdrabniarki typu "wilk", Spomasz - Nakło
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Kościerzyna (pomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY
TORINO ŁUKASZ BIDAS - 2018-09-12 - Dynów (podkarpackie)