KUCHARZ Giżycko oferta pracy ANDRZEJ PROSIŃSKI HOTEL, PORT "HELENA", USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-01-25
Lokalizacja: Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: ANDRZEJ PROSIŃSKI HOTEL, PORT "HELENA", USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 58, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach 05.00-11.00, 16.00-20.00Po umowie zlecenia - możliwość umowy o pracę na czas nieokreślonyMiejsce zgłoszenia się kandydatów na rozmowę kwalifikacyjną po uzgodnieniu telefonicznym
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Giżycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziana umiejętność obsługi pieca konwekcyjno-parowego
Nazwa pracodawcy:
ANDRZEJ PROSIŃSKI HOTEL, PORT "HELENA", USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 58, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: giżycki
Gmina pracodawcy: Giżycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Giżycko
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 58
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.01.2019
Data dodania oferty pracy: 25.01.2019
Oferta pracy ważna do: 23.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, wypiek pieczywa, przygotowanie sosu, itp., dyspozycyjność ze względu na dni i godziny pracy do uzgodnienia; doświadczenie jako kucharz kucjhni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Zawadzkie (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca w kuchni
STANKIEWICZ JAROSŁAW JS-REMONT - 2016-11-10 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej. Umowa zlecenie, nie mniej niż 124 godziny w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca jako szef kuchni w restauracji, w której serwowana jest kuchnia polska. Praca w godz. 12-20.
Szlacheckie Gniazdo Restauracja-Pensjonat - 2018-02-06 - Kopalino (pomorskie)
obsługa klientów na stanowisku mięsnym, weryfikacja terminów ważności, obsługa krajalnicy, stekownicy
"STOKROTKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Olkusz (małopolskie)
obsługa klienta zgodnie ze standardami firmy
MY CENTER SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-24 - Debrzno (pomorskie)
przygotowanie i serwowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Brusy (pomorskie)
- Przygotowywanie najwyższej jakości dań kuchni japońskiej. Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Estetyczna prezentacja serwowanych dań, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 miesięcy na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania i kręcenia Sushi. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 6-22
Hotel Atena - 2016-09-29 - Słupsk (pomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Łowicz Wałecki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Oferta pozyskana w drodze refundacji kosztów na doposażenie i wyposażenie stanowiska-rotacja.Oferta skierowana tylko do osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Płońsku. Przed spotkaniem z pracodawcą należy pobrać skierowanie od swojego Doradcy Klienta. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godz. 08.00-16.00
Bugalski Krzysztof, 1) "Kontraktowy Ośrodek Zdrowia" 2) DOM SENIORA ,,ANNA" ANNA I KRZYSZTOF BUGALSCY S.C - 2016-04-01 - Smulska (mazowieckie)
kontakty z nabywcami urządzeń medyczno-technicznych
Marek Foksiński M.J.M. Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2017-06-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Trzebnica (dolnośląskie)
.
Gospodarstwo Rolne Mieczysław Seraszek - 2017-04-21 - Małgów (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.Umowa na czas określony- II zmiany- czas pracy do uzgodnienia z pracodawcą.Wynagrodzenie od 2100 do 3500 brutto- wysokość uzależniona od kwalifikacji.Praca w Nowej Holandii.
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2018-08-08 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
RESTAURACJA "NAD KALWĄ" MAGDALENA MOZOL - 2017-04-05 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-08-06 - Arłamów (podkarpackie)
przygotowanie potraw, obsługa klienta, sprzedaż produktów
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Kutno (łódzkie)
gotowanie potraw regionalno-kresowych dań kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace montażowe - komponenty do sprzętu AGD, wzrokowa kontrola jakości, pakowanie gotowego produktu.Data rozpoczęcia zatrudnienia- termin ustalony indywidualnie z kandydatem.Godziny pracy: 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00Miejsce wykonywania pracy: Łodź ul. Ossendowskiego, ul. Papiernicza
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków z karty, przygotowywanie cateringu
FOCUS FOOD KAROLINA ZIEMBA - 2017-01-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
Praca na kuchni przy produkcji garmażerki.
P.P.H. KOTWICA A. GODLEWSKI Sp. z o.o. - 2016-01-20 - Duchnów (mazowieckie)
Prace ogólnoślusarskie
Zakład Wielobranżowy "Henbud" Henryk Sękowski - 2016-08-01 - Suchoręcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (kebab)
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej według tradycyjnych receptur. Układanie menu. Czytanie receptur. Składanie zamówień zagranicę. Nadzór nad młodszym kucharzem i pomocą kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Oferta dla osób po 30 roku życia, spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy.Wykształcenie średnie; min. 2 lata doświadczenia; prawo jazdy kat. B; Zakres obowiązków: obsługa cateringów; pozyskiwanie nowych klientów; przygotowywanie zimnych i ciepłych zakąsek oraz obiadów; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Gliwice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-14 - Kutno (łódzkie)