KUCHARZ Arłamów oferta pracy HOTEL ARŁAMÓW S.A.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 22 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-08-06
Lokalizacja: Arłamów (podkarpackie)
Pracodawca: HOTEL ARŁAMÓW S.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-700 Arłamów 1, powiat: bieszczadzki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 22 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Arłamów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bieszczadzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustrzyki Dolne
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 22 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: HOTEL ARŁAMÓW S.A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych
Adres pracodawcy:
38-700 Arłamów 1, powiat: bieszczadzki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: bieszczadzki
Gmina pracodawcy: Ustrzyki Dolne
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Arłamów
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.08.2018
Oferta pracy ważna do: 07.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Skierniewice (łódzkie)
klejenie pierogów, wyrabianie ciasta, siekanie cebuli, obieranie ziemniaków; praca w godz. 10-18
Bar Pierożek Ilona Glinna - 2016-09-06 - Opole (opolskie)
oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych w wieku 30 lat i powyżej: przygotowywanie posiłków i ich planowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Piaski (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
w/g programu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków FAST-FOOD
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
VILLA AROMAT Sp. z o.o. - 2018-06-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
nauczanie historii
SZKOŁA PODSTAWOWA W CZARNOWICACH - 2018-07-27 - Czarnowice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Parkowa S. C. Danuta, Lech Chojnacki - 2016-02-15 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków w tradycyjnej kuchni ukraińskiej
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-06-21 - Sulęcin (lubuskie)
W/g programu stażu PO WER dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowynaie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie w najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z oferta
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Bytów (pomorskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-04-06 - Tarnów (małopolskie)
praca w kuchni, gotowanie, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, mycie naczyń po drugim śniadaniu i obiedzie
Przedszkole Miejskie nr 39 - 2018-01-11 - Sosnowiec (śląskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
wyksz. zawodowe, kurs operatora wózka widłowego, załadunek i rozładunek towarów
Rosiek & Rosiek S.J. - 2016-09-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie drobnych posiłków dla klientów w BISTRO oraz obsługa klientów.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2017-01-03 - Dobrodzień (opolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
Bar Mleczny Spółka Cywilna - 2018-02-08 - Sandomierz (świętokrzyskie)
gotowanie posiłków w domu pomocy społecznej; godziny pracy - 7.00-15, 11.00-19.00;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2016-08-31 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przemienne wykonywanie pracy na różnych stanowiskach w kuchni.Współodpowiedzialność za miejsce pracy - przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.Sprawdzanie kompletności potraw.Przygotowywanie i serwowanie dań gorących i zimnych do bufetu, z menu oraz dania z karty.Współprojektowanie nowych potraw.Współodpowiedzialność za jakość dań wychodzących z kuchni.Bardzo dobra znajomość potraw/dań.
kontakt przez OHP - 2017-05-04 - Niemcy (Niemcy)
obowiązki zlecone przez szefa kuchni,przygotowywanie posiłków dla gościhotelowych, przygotowywanie dań z karty menu, pace porządkowe
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE " FOTPOL" S.C. GRZEGORZ BOKUN, VIOLETTA BOKUN - 2017-01-13 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej.Miejsce pracy: Lokale należące do firmy Portofino Beata JankiewiczKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
PORTOFINO Jankiewicz Beata - 2016-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2100-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 11:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt telefoniczny (8:30-19:30) (Tel. 796-875-361) lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-11 - Katowice (śląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)