KUCHARZ Dobrodzień oferta pracy "MD CONNECT" SP. Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie drobnych posiłków dla klientów w BISTRO oraz obsługa klientów.
Data publikacji: 2017-01-03
Lokalizacja: Dobrodzień (opolskie)
Pracodawca: "MD CONNECT" SP. Z O. O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Oleska 35, 46-380 Dobrodzień, powiat: oleski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie drobnych posiłków dla klientów w BISTRO oraz obsługa klientów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dobrodzień
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oleski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dobrodzień
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: "MD CONNECT" SP. Z O. O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnie
Adres pracodawcy:
Oleska 35, 46-380 Dobrodzień, powiat: oleski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: oleski
Gmina pracodawcy: Dobrodzień
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dobrodzień
Ulica pracodawcy: Oleska
Numer budynku pracodawcy: 35
Profil działalności pracodawcy: X
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2017
Oferta pracy ważna do: 03.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni europejskiej, wyjazdowe szkolenia do krajów Unii Europejskiej.
RBS Porter - 2016-06-28 - Sopot (pomorskie)
Praca w charakterze operatora maszyn obróbki skrawaniem.
A. BERGER POLSKA SP. Z O.O. - 2016-07-12 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-03-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Inowłódz (łódzkie)
Zgodny ze stanowiskiem
Stacje Paliw Jespol Henryk Jessa - 2018-03-27 - Lipno (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa; wynagrodzenie 2300,00 zł brutto
LARSEN S.C. - 2016-06-14 - Ustka (pomorskie)
wg stanowiska
A.D. S.C. Jarosław Kozaczyński Daria Kozaczynska - 2016-09-23 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
W/g stanowiska pracy.
Stanica Wodna KIETLICE n/Mamrami - 2017-04-12 - Kietlice (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż, koordynacja zamówień, kierowanie zmianą
Kapała Grażyna - 2016-05-18 - Chmielów (podkarpackie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-06-30 - Lubawka (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2017-03-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Nowa Wieś (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur kuchni tureckiejWYMAGANA ZNAJOMOŚĆ ORYGINALNYCH RECEPTUR WW. KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-06-21 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowanie posiłków, uzupełnianie stanów magazynowych
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Jasło (podkarpackie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Gotowanie w kuchni polskiej, wydawanie posiłków.
BAR MLECZNY AKADEMICKI S.C. Maria Sasin, Ewa Bugdol - 2016-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań tracycyjnych kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, polma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Żyrardów (mazowieckie)
jw.
"SOLARZ & MARKS M. MARKS, A. SOLARZ SPÓŁKA JAWNA" - 2016-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw, dbanie o wygląd wydawanych posiłków, utrzymywanie porządku na stanowisku, punktualność.
KOLMAN S.C. MATEUSZ MUSZYŃSKI, GRZEGORZ KOLASA - 2017-06-08 - Kraków (małopolskie)
Obsługa klienta, dbanie o porządek na sali sprzedaży i zaplecza, rozliczanie powierzonej gotówki, wykładanie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Gniezno (wielkopolskie)
dowożenie produktów między aptekami Gemini na terenie województwa dolnośląskiego
APTEKA WZGEM Sp. z o.o. - 2017-08-28 - Głogów (dolnośląskie)
Właściwy dobór drewna i materiałów drewnopochodnych do wykonania różnych wyrobów, trasowanie i ręczna obróbka, przerzynanie, struganie, dłutowanie, wiercenie, klejenie, okleinowanie, montowanie, wykańczanie, właściwy dobór narzędzi stolarskich do wykonywania prac stolarskich, obsługa i właściwe przygotowanie do pracy podstawowych obrabiarek drewna, okuwanie wyrobów stolarskich różnego typu okuciami, wykonywanie elementów i przedmiotów o charakterze galanterii, organizacja stanowiska pracy, właściwy dobór materiałów, racjonalne i oszczędne wykorzystywanie materiałów i posługiwanie się technologiami przyjaznymi dla środowiska naturalnego człowieka, stosowanie w ramach wykonywanej pracy przepisów BHP, ochrony przeciwpożarowej środków ochrony osobistej. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - techniczne, doświadczenie w pracy w stolarni.
Usługi Stolarskie "TARTAK" Zygmunt Kleba - 2016-11-02 - Luzino (pomorskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2017-11-02 - Ignacówka (świętokrzyskie)
przygotowanie dań kuchni arabskiej, wiedza i umiejętnośc łączenia przypraw stosowanych w kuchni arabskiej, wyszukiwanie nowych dań z książek kulinarnych w języku arabskim, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)