KUCHARZ ZMIANOWY KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, TAKŻE GRUZIŃSKIE K/M Warszawa oferta pracy "SOLARZ & MARKS M. MARKS, A. SOLARZ SPÓŁKA JAWNA"
Stanowisko: KUCHARZ ZMIANOWY KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, TAKŻE GRUZIŃSKIE K/M
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-09-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: "SOLARZ & MARKS M. MARKS, A. SOLARZ SPÓŁKA JAWNA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Pawła II 57, 01-024 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca na 1/2 etatu
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ ZMIANOWY KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, TAKŻE GRUZIŃSKIE K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Data zakończenia pracy: 30.09.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie; umiejętności i uprawnienia stanowiskowe; min. 5 lat doświadczenia na stanowisku. Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, ew. gruzińskiej i innych wschodnio-europejskich; praca nad propozycjami lanczy i deserów z tego obszaru geograficznego. Praca na 1/2 etatu. Zgłoszenia mailowe: arek.solarz (at) gamil.com lub telefoniczne: 501 016 323.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
"SOLARZ & MARKS M. MARKS, A. SOLARZ SPÓŁKA JAWNA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Św. Wincentego 114/149, 03-291 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.klubgrawitacja.com
Ulica pracodawcy: Św. Wincentego
Numer budynku pracodawcy: 114
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.09.2016
Oferta pracy ważna do: 07.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań,racjonalne zarządzanie powierzonymi składnikami
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posiłków2 zmiany: 6-14, 10-18umowa na czas określony - zastępstwowynagrodzenie: 2000 zł brutto
Dom Pomocy Społecznej w Psarach - 2017-07-05 - Psary (wielkopolskie)
Przygotowanie tradycyjnych dań kuchni wchodniej oraz kresowej. Kontrola jakości. Wydawanie dań. Dbanie o czystość. Zachowanie higieny. Praca na określonych standardach. Sumienność.
HOTEL SOPOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
SPRZEDAŻ SAMOCHODÓW, MYCIE , SPRZĄTANIE SAMOCHODÓW, OBSŁUGA KOMISU W PODGRODZIU.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "ASKOM" ADAM SIDOR - 2016-09-20 - Podgrodzie (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z karty, organizacja przyjęć.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków - śniadania, obiady, przetwory mleczne. Udział w układaniu jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków. Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych procedurą. Utrzymanie porządku i czystości w kuchni i pomieszczeniach przyległych. Dbanie o powierzone sprzęty.Praca na czas określony : 1 roksala G
Przedszkole nr 94 - 2018-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków domowych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2016-09-15 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
Zgodnie z umową
SZKOŁA PODSTAWOWA W SKRZYSZOWIE - 2016-08-11 - Skrzyszów (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty dla gości
Agnieszka Filiks - 2017-06-01 - Nałęczów (lubelskie)
wszelkie prace powierzone
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Machcin (mazowieckie)
Organizacja przyjęć. Przygotowywanie posiłków, analiza kosztów, zestawienie produktowe. Pomoc przy organizacji targów. Nadzór nad stoiskami. Obsługa stoisk targowych. Kierowanie ludźmi. Nadzór nad wyjazdami integracyjnymi.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Mościska (mazowieckie)
dbanieo wysoką jakość serwowanych posiłkow,pomoc w przygotowywaniu potraw,pomoc w organizacji pracy w kuchni,dbałość o czystość pracy w kuchni i zaplecza
Działalność Gastronomiczna MDS Restauracja Motel MDS - 2017-09-20 - Wielichowo (wielkopolskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-08-01 - Starowa Góra (łódzkie)
Proste prace ślusarskie - ogólnobudowlane, produkcja opakowań. Praca w godzinach 7:00 - 16:00.
Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna "WAIS" Wacław SYNOWIEC - 2016-05-23 - Brzesko (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni dietetycznej
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-07-14 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PERFEKCYJNA ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ORAZ ICH ZASTOSOWANIE W KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie ze standardami restauracji, dbanie o najwyższą jakość i smak potraw
P&T 3 Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Bełchatów (łódzkie)
Kucharz
DWOREK TUCHOLSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-17 - Zblewo (pomorskie)
wg programu stażu, Staż Unijny RPO WŁ
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Łask (łódzkie)
Przygotowywanie potrawGodziny otwarcia: 08.00 - 22.00
Restauracja Bocianówka s.c. Agnieszka Klatka, Marek Michal - 2018-01-04 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR K. Grześkowiak i S-ka - 2017-07-11 - Kraków (małopolskie)
Inspekcja, sortowanie i naprawa komponentów oraz wyrobów gotowych, praca wg ściśle określonych procedur i instrukcji, zapewnienie terminowej realizacji zadań. Praca w Bielsku-Białej lub w Mazańcowicach, trzyzmianowa od pon. do piątku.
Quality&Human Services sp. z o.o. - 2016-09-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
jak w załączniku
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych.- obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-11 - Wyszków (mazowieckie)
Konserwacja i montaż urządzeń dźwigowych.
Henryk Frąckowiak Zakład Elektromechaniki Dźwigowej - 2016-07-15 - Siedlce (mazowieckie)
prace dekarskie
SZAJNABUD - 2017-02-21 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-10-10 - Wrocław (dolnośląskie)