KUCHARZ Zblewo oferta pracy DWOREK TUCHOLSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-02-17
Lokalizacja: Zblewo (pomorskie)
Pracodawca: DWOREK TUCHOLSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 6, 83-210 Zblewo, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zblewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: starogardzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zblewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.02.2016
Data zakończenia pracy: 16.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: samodzielny kucharz
Nazwa pracodawcy:
DWOREK TUCHOLSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Adres pracodawcy:
Leśna 6, 83-210 Zblewo, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: starogardzki
Gmina pracodawcy: Zblewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zblewo
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.02.2016
Oferta pracy ważna do: 16.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Robienie kawy, serwowanie lodów, sprzedaż, obługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wyrobienie wyrobów garmażeryjnych, kompletowanie wyrobów z ryby, praca w zespole ukraińskojęzycznym
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Wiązowna (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2015-12-09 - Bydgoszcz (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-10-26 - Kartoszyno (pomorskie)
Pomoc w sporządzaniu potraw, obróbka wstępna surowców, wydawanie gotowych posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Jarosław (podkarpackie)
Dojazd na miejsce wykonywanej usługi, operowanie maszyną, kontakt z klientem na miejscu.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
CBR 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-06 - Gliwice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskim, wykształcenie min. zasadnicze, umiejetności: wykonywanie kuchni arabskiej/ orientalnej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym,
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie dań tureckich (kebab, musaka, karniarik).
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Kolonia Piaski (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
BISTRO PO DRODZE ANDRZEJ MAŃSKI - 2018-08-13 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie potraw, serwowanie sporządzonych dań
PIZZERIA-PUB "EUFORIA"ARTUR SUCHANECKI - 2017-06-23 - Pakosław (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2016-10-14 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
jw
HAWA INTERNATIONAL MOVLADI SHISHKHANOV - 2017-05-26 - Kraków (małopolskie)
obsługa maszyn piorących, chemicznych, tunelu, linii do prasowania
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa - 2017-07-24 - Zbąszyń (wielkopolskie)
transport towarów (warzywa, owoce, napoje) na obszarez Pułtusk do 80 km od Pułtuska
Centrum Owoców i Warzyw Awokado Mariola Borek - 2018-07-23 - Pułtusk (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7.30-18.30 - równoważny system pracy; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-14
Dom Opieki "Dolina Słupi" Jolanta Szczerbaty - 2017-05-18 - Kobylnica (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, anajomość gastronomi , przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-05-18 - Wołomin (mazowieckie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2016-04-11 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw dla gości sanatoryjnych
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Ustroń (śląskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i sporządzanie posiłków
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej - 2018-10-12 - Hrubieszów (lubelskie)
sporządzanie potraw, porcjowanie i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomyśl (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
Kebab Stop Maic Cakmak - 2016-05-09 - Lubin (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Sanok (podkarpackie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2017-02-06 - Rzeszów (podkarpackie)
mile widziane wyksz. gastronomiczne, chęci do pracy, może być osoba do przyuczenia
MALKO Marcin Malinowski - 2016-05-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań bezmięsnych wg receptur; dbanie o standardy marki; obsługa pieca, kuchenki, blendera, wyciskarki do soków.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Gdańsk (pomorskie)
PRACA W GODZ.11-19, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA JOLANTA CHOJNOWSKA - 2016-02-09 - Babi Dół (pomorskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-17 - Słomniki (małopolskie)