KUCHARZ "C" Wo艂omin oferta pracy "OLIMP" Alan Mirchani
Stanowisko: KUCHARZ "C"
Wynagrodzenie: do 1聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, anajomo艣膰 gastronomi , przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
Data publikacji: 2017-05-18
Lokalizacja: Wo艂omin (mazowieckie)
Pracodawca: "OLIMP" Alan Mirchani
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:WILE艃SKA 17, 05-200 Wo艂omin, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w, anajomo艣膰 gastronomi , przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ "C"
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wo艂omin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wo艂omi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wo艂omin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: hindi, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: "OLIMP" Alan Mirchani
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Adres pracodawcy:
S艂omi艅skiego 6, 00-204 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: S艂omi艅skiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 19.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 25.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
MIKO艁AJ KOWALCZYK FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "MI-KO" - 2018-07-30 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia ukrai艅ska)
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni s艂owia艅skiej
BTS SOLUTION Sp. z o.o. - 2017-07-19 - 艁臋gowo (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, przyjmowanie towaru od dostawc贸w, utrzymanie czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Kajew (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, sa艂atek. Praca na 2 zmiany (7.00-15.00, 11.00-19.00, co druga sobota 8.00-15.00).
Bar Dworcowy s.c. Dariusz, Krystyna Machelak - 2017-09-06 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANK脫W,MAREK JANK脫W - 2016-09-30 - 呕ary (lubuskie)
Szko艂a p艂ywania zatrudni instruktora p艂ywania . Preferowana w艂asna dzia艂alno艣膰 gospodarcza, ale pracodawca nie wyklucza r贸wnie偶 zatrudnienia w oparciu o umow臋.
Agencja Rozwoju Miasta Siedlce Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i bengalskiej.
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-09-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Sp贸艂dzielnia Socjalna ,,Spi偶arnia Kujawska'' - 2018-04-14 - Stawki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowePrzestrzeganie standard贸w produkcji gastronomicznejUdzia艂 w procesie utrzymania i podnoszenia jako艣ci us艂ug kulinarnychWsp贸艂praca przy wdra偶aniu nowego menuI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00Pracodawca oferuje prac臋 w mi艂ym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, mo偶liwo艣膰 zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Hotel Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Rado" - 2017-02-27 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Agencja Pracy Tymczasowej Grzegorz Mendrela - 2016-07-21 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Polski Komitet Pomocy Spo艂ecznej. Zarz膮d Okr臋gowy w 艁om偶y - 2018-03-06 - 艁om偶a (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w w hotelu
J.W. Construction Holding S.A. Hotel "Czarny Potok" - 2016-11-30 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji z kuchni膮 ukrai艅sk膮 i bia艂orusk膮
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Janczewice (mazowieckie)
wg stanowiska
TOMKIL Ilona Tomczak-Nitka, Kinga Gnat Sp. j. - 2017-01-04 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowanie p贸lprodukt贸w i obr贸bka art. spo偶ywczych, przygotowywanie potraw, dekorowanie i serwowanie potraw, nauka obs艂ugi urz膮dze艅 i maszyn gastronomicznych, przygotowywanie potraw na zam贸wienia i przyj臋cia okoliczno艣ciowe. prac w godzinach 13,00- 22,00.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Trze艣艅 (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Sportowo-Turystyczne "S艂otwiny" - 2015-11-18 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 zamawianych w restauracji.
P.W. i T. S艂awomir Weremczuk - Kr臋gielnia Balaboom Bowling & More - 2016-06-15 - Zamo艣膰 (lubelskie)
w programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Milicz (dolno艣l膮skie)
7) Dzia艂a jako 艂膮cznik z pracownikami front-of-house w celu zapewnienia w艂a艣ciwej temperatury 偶ywno艣ci8) W razie potrzeby zamawia sk艂adniki i przyprawy9) Obs艂uguje r贸偶ne urz膮dzenia kuchenne, takie jak blender, piekarnik, grill lub mieszalnik stoj膮cy10) Porcjowanie, uk艂adanie i przyrz膮dzanie potraw na podstawie preferencji klienta11) Pomaga innym kucharzom podczas procesu produkcji 偶ywno艣ci12) Szacuje spodziewane spo偶ycie 偶ywno艣ci i organizuje przygotowanie13) Prowadzi rejestry 偶ywno艣ci14) Przygotowuje niezb臋dne sosy lub dodatki przed rozpocz臋ciem posi艂k贸w15) Jest otwarty do ostatniego klienta16) Sprz膮ta po godzinach pracy17) Komunikuje si臋 z firm膮 o tym, jak poprawi膰 obs艂ug臋 posi艂k贸w
DELTA VECTOR POLAND Sp. z o.o. - 2018-07-30 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ciast,napoj贸w,deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Osiny (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw; ustalanie karty da艅; nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej zywno艣ci; dopilnowanie przestrzegania przepisow BHP; praca w godz.; 8-16, 10-18
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ozimek (opolskie)
Transport 艂adunk贸w, za艂atwianie czynno艣ci administracyjnych, prowadzenie dokumentacji w zakresie realizacji 艣rodk贸w
"LAJON" TADEUSZ ZAJ膭C Sp贸艂ka Jawna - 2016-02-12 - 艢wi臋toszowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PIEROGARNIA JOLANTA SZATANIK - 2017-03-07 - Drezdenko (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ciast w lokalu gastronomicznym, przyrz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Olsztyn (艣l膮skie)
Praca w kuchni hotelowej - przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug ustalonych standard贸w, zachowanie higieny i porz膮dku na stanowisku pracy, a tak偶e przestrzeganie przepis贸w BHP; kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godzinach (8-11) oraz e-mailowy.
Przedsi臋biorstwo Turystyczno-Us艂ugowe "KINGA" - 2016-02-15 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Bytom (艣l膮skie)