KUCHARZ Gniezno oferta pracy TOMKIL Ilona Tomczak-Nitka, Kinga Gnat Sp. j.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg stanowiska
Data publikacji: 2017-01-04
Lokalizacja: Gniezno (wielkopolskie)
Pracodawca: TOMKIL Ilona Tomczak-Nitka, Kinga Gnat Sp. j.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:3 Maja 13, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca od g.6-14 i od g.14-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gnie藕nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: TOMKIL Ilona Tomczak-Nitka, Kinga Gnat Sp. j.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Adres pracodawcy:
Witkowska 29, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+ ksero orzeczenia o st.niepe艂nosprawno艣ci
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnie藕nie艅ski
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gniezno
Ulica pracodawcy: Witkowska
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Kruszewnia (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z przyj臋tymi normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni w艂oskiej, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni, mycie naczy艅, praca w godzinach 12-20
Zarz膮dzanie Nieruchomo艣ciami Kalina Machlarz - 2016-05-27 - Opole (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie obiad贸w w sto艂贸wce szkolnej dla oko艂o 250 dzieci.
Szko艂a Podstawowa Nr 17 - 2017-09-22 - Gdynia (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetw贸rstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezp艂atny dow贸z do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, L臋borka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwie艅skich B艂ot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowo艣ci zgodnych z tras膮 dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-04-30 - Kartoszyno (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni - przygotowywanie posi艂k贸w; utrzymanie czysto艣膰i w miejscu pracy; praca w godzinach 05.00-23.00 wg grafiku, r贸wnie偶 w dni wolne
JBC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-04 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie potraw gastronomicznych, domowa kuchnia polska, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, obr贸bka termiczna potraw, porcjowanie potraw, przygotowyanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepis贸w i zasad BHP,GHP,GMP, HACCP.
NSK ISKRA-ZAK艁AD US艁UG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-10-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.
FIRMA GASTRONOMICZNA "SKORPION" s.c. Z. G膮dek, W. Czesak - 2017-02-23 - Grodkowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owocow morza, warzyw i innych. Umowa o prace na czas okre艣lony. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przytowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej, nadz贸r nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Ruszewski Sp贸艂ka Jawna - 2017-03-23 - Now臋cin (pomorskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
kucharz, znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego
NEXT KATARZYNA SOBOCI艃SKA - 2018-04-04 - Choszczno (zachodniopomorskie)
obr贸bka zimna i ciep艂a produkt贸w 偶ywno艣ciowych, przygotowywanie potraw na podstawie receptur, przygotowanie do wyserowania na sal臋, utrzymanie w czysto艣ci zastawy kuchennej i stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wed艂ug zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Modliszewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu. Miejsce wykonywania pracy G贸rna Stacja Jaworzyny Krynickiej.
"Security" Maria Golba - 2016-06-21 - Z艂ockie (ma艂opolskie)
Obs艂uga maszyn, obr贸bka drewna, projektowanie, prezentacja us艂ug
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Wyk艂adanie towaru, obs艂uga klient贸w, przyjmowanie towaru / nab贸r sta偶 /
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ksawer贸w (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI W艁OSKIEJ, WYRABIANIE CIASTA NA PIZZ臉 I MAKARONY, PRZYGOTYWANIE SA艁ATEK, SPORZ膭DZANIE SOS脫W;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMO艢膯 RECEPTUR KUCHNI W艁OSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DO艢WIADCZENIA; PRACA 3 ZMIANOWA W GODZINACH 11.00-24.00
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Miejsce pracy: Jastrz臋bia G贸ra. Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i standardami restauracj. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych zasad higieny i bezpiecze艅stwa pracy. Sta艂a kontrola czysto艣ci sprz臋tu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania. Zachowanie 艂adu, czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2018-01-04 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deser贸w z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Miejsce pracy: ul. Wyspia艅skiego 17C, Elbl膮g, ul. Odrodzenia 25, Elbl膮g. Okres zatrudnienia (od 02.07.2018-01.07.2021 r.). Czas pracy 1/2 etatu - 20 godzin tygodniowo. Godz. pracy od 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18-22. Egz 1/5
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodny
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE KRZYSZTOF KRZY呕ANOWSKI - 2016-11-29 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
-
O艢RODEK WCZASOWY ,,DELFIN" - 2016-06-03 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
GOSPODA U WIED殴MY Bohaczyk W艂odzimierz - 2016-05-12 - Lipiny (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
Zajazd "Agros" Jan 艢wi臋ty - 2017-03-01 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w,
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Szamotu艂y (wielkopolskie)