KUCHARZ/KUCHARKA Bogatynia oferta pracy JBC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: do 2 200 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni - przygotowywanie posiłków; utrzymanie czystośći w miejscu pracy; praca w godzinach 05.00-23.00 wg grafiku, również w dni wolne
Data publikacji: 2018-05-04
Lokalizacja: Bogatynia (dolnośląskie)
Pracodawca: JBC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Turowska 59, 59-920 Bogatynia, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na kuchni - przygotowywanie posiłków; utrzymanie czystośći w miejscu pracy; praca w godzinach 05.00-23.00 wg grafiku, również w dni wolne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bogatynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgorzelecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bogatynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2018
Data zakończenia pracy: 06.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż pracy w zawodzie kucharz oraz uprawnienia mistrza mile widziane
Nazwa pracodawcy: JBC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Adres pracodawcy:
Turowska 59, 59-920 Bogatynia, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: proszę telefonicznie umawiać się na rozmowę
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Bogatynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bogatynia
Ulica pracodawcy: Turowska
Numer budynku pracodawcy: 59
Profil działalności pracodawcy: Dom4You, Bogatynia ul. Turowska 56
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.05.2018
Oferta pracy ważna do: 03.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- odbieranie, obróbka oraz pakowanie detalu,- obsługa maszyn ciśnieniowych Frech,- obsługa robota smarującego Kuka,- kontrola wizualna stanu dozownika metalu,- wypełnianie dokumentacji produkcyjnej,
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
obsługa klientów, wycena wstępna zamówień, dokonywanie zamówień, fakturowanie, rozliczanie finansowe
"DOMAT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ŁAŃCUCIE - 2017-02-21 - Łańcut (podkarpackie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo - technologicznych). Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
"BURY- TURYSTYKA" s.c. Jan Bury, Łukasz Bury - 2016-08-10 - Zawoja (małopolskie)
Wykonywanie zabiegów. Praca na umowę o pracę w godz. 7-14:35 w Kołobrzegu.
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2018-08-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Wałcz (zachodniopomorskie)
j.w.
MICHAŁ ZAKRZEWSKI - 2016-05-12 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie w zakresie żywienia zbiorowego; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-10-12 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuhcni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Wrocław (dolnośląskie)
pozyskiwanie odbiorców w terenie, dostarczanie wzorników, próbek towarów
ARTEKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-07 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
kierowca, przewóz towarów na trasach krajowych
AKSAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-09 - Osiek (małopolskie)
praca w systemie II-zmianowym również w soboty i niedziele
Restauracja Sławianka Sława - 2016-01-25 - Sława (lubuskie)
Przygotowywanie dań w kuchni restauracyjnej.Miejsce pracy Wrocław Rdestowa Umowa zlecenie, 160 h pracy w mieisącu, dyspozycyjność 11-22,Sala G
Tara Wrocław Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Dbanie o powierzony sprzęt. Przestrzeganie przepisów BHP i p.pożSystem czasu pracy: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.10.2018-30.09.2019.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2018-03-27 - Worów (mazowieckie)
praca w kuchni
Ruszewski Spółka Jawna - 2016-04-07 - Nowęcin (pomorskie)
wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widziane.Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków,przestrzeganie zasad higieny, dbanie o porządek w miejscu pracy.
ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o. - 2016-03-23 - Perzyce (wielkopolskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw i napojów na zamówienia klientów, wydawanie i organizacja gotowych dań, obsługa narzędzi, maszyn wykorzystywanych w kuchni.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszyński - 2018-01-08 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
Wymagane min. wykształcenie zawodowe gastronomiczne oraz min. pół roku doświadczenia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BUŁECZKA TOMECKI TOMASZ - 2016-10-05 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze na kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Szałe (wielkopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulei, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Mława (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków kientom. Utrzymanie należytej czystości i porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie listy brakujących artykułów spożywczych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Mile widziana książeczka zdrowia wydana przez Sanepid (aktualna) ---> w przypadku jej braku istnieje możliwość wyrobienia. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 660-475-367) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pszczyńska 4, 40-479 Katowice).
RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-30 - Katowice (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-05-13 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy
INTER GROUP - 2018-06-22 - Malbork (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNII INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
Andrzej Mazur Firma Handlowa "Mazur" - 2018-02-23 - Zawada (małopolskie)
wykonywanie zleconych prac fizycznych
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Boria (świętokrzyskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ (ŚNIADANIA, OBIADY, KOLACJE). WYKONYWANIE SAMODZIELNIE.
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2017-03-03 - Ziębice (dolnośląskie)