KUCHARZ Łaszczówka-Kolonia oferta pracy ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszyński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw i napojów na zamówienia klientów, wydawanie i organizacja gotowych dań, obsługa narzędzi, maszyn wykorzystywanych w kuchni.
Data publikacji: 2018-01-08
Lokalizacja: Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
Pracodawca: ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-600 Łaszczówka-Kolonia 85, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw i napojów na zamówienia klientów, wydawanie i organizacja gotowych dań, obsługa narzędzi, maszyn wykorzystywanych w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w godzinach: 07:00-15:00, 15:00-23:00 i 23:00-07:00wynagrodzenie min. 2100,00 zł do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łaszczówka-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomaszów Lubelski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: gimnazjalne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: pomaturalne/policealne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: samodzielne przygotowywanie potraw
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawodowe minimum 6 miesięcy na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
22-600 Łaszczówka-Kolonia 85, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomaszów Lubelski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łaszczówka-Kolonia
Numer budynku pracodawcy: 85
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.01.2018
Data dodania oferty pracy: 08.01.2018
Oferta pracy ważna do: 22.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
produkcja wyrobów kulinarnych, praca we Włodowicach, mile widziane osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
P.H.U. "METPOL-BIS" Maria Załęcka - 2016-01-19 - Włodowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA USŁUGOWA "ALEX-POL" S.C. - 2017-05-18 - Radymno (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, Dbałość o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2016-09-16 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2017-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, składanie zamówień na mateiały u hinduskich dostawców
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, CZYTANIE PRZEPISÓW I RECEPTUR KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Grójec (mazowieckie)
1. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.3. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).4. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.5. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.6. Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.7. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Babi Dół (pomorskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przygotowywanie wg. niego posiłków, przestrzeganie zasad technologii, min. rok w zawodzie kucharz
PRZEDSZKOLE BAJKA W MIĘDZYBORZU - 2017-10-16 - Międzybórz (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardamio oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość,utrzymywanie czystości w miejscu pracy,
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2016-04-18 - Głogów (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
roboty ogólnobudowlane
MARKASZ Krzysztof Skotarek - 2016-07-29 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wykształcenie zawodowe,zawód kucharz,dobra organizacja pracy,mile widziane doświadczenie
Spółdzielnia Mleczarska LAZUR - 2016-01-19 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-07-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Praca w kuchni jako kucharz: przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami,przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe,przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej,udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych,przestrzeganie przepisów systemu HACCP. Praca w godz. 8.30-20.00, w systemie 1/1 (1 dzień pracy, 1 dzień wolnego), pomiędzy pn a nd. Praca w Szczyrku (Przełęcz Salmopolska). Praca w wymiarze 1/1 lub 1/2 etatu (do uzgodnienia).
Regionalny Zajazd Biały Krzyż - 2016-11-10 - Szczyrk (śląskie)
Brak danych
AMREST SP. Z O.O. - 2016-06-09 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych.Zatrudnienie na okres próbny 3 miesiące, docelowo na czas nieokreślony.
AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo - 2017-11-08 - Maróz (warmińsko-mazurskie)
praca w barze, gotowanie potraw kuchni polskiej, przyrządzanie potraw
BAR Okruszek Danuta Romanowska - 2017-07-04 - Pułtusk (mazowieckie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-06-02 - Poznań (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Pniewo (wielkopolskie)
obsługa pras ,tokarek
ALMET Group So. z o.o. - 2016-10-05 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
zbieranie pieczarek, prace pomocnicze przy zbiorze pieczarek
Uprawa Pieczarek Damian Figołuszka - 2016-10-07 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie dań
S.S.P - Piekarnia Ciastkarnia - Porzucek Grzegorz - 2016-07-18 - Gola (wielkopolskie)
przewóz maszyn budowlanych i urządzeń oraz ładunków w transporcie krajowym i międzynarodowym
TRANSPOL LIDER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-25 - Łojewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań gorących i zimnych, sałatek oraz produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-11-20 - Chorzów (śląskie)
Poszukiwani są kucharz na stanowiska od commis do chef de partie.
Alte Oper Frankfurt Restauration Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie dań z świeżych produktów kuchni tradycyjnej niemieckiej i austriackiej. Dbanie o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Sanok (podkarpackie)