KUCHARZ Perzyce oferta pracy ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o.

Zapoznaj si臋 z ofert膮 sklepu internetowego na baterie umywalkowe.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie mile widziane.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,przestrzeganie zasad higieny, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Data publikacji: 2016-03-23
Lokalizacja: Perzyce (wielkopolskie)
Pracodawca: ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie mile widziane.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,przestrzeganie zasad higieny, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Perzyce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: krotoszy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zduny
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny, CV i podanie z艂o偶y膰 w siedzibie lub wys艂a膰 e-mailem do firmy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: krotoszy艅ski
Gmina pracodawcy: Zduny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Perzyce
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 22.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-10-20 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Kucharz
TANKPOL R. Mosio i Wsp贸lnicy Sp. Jawna - 2016-06-21 - Szczucin (ma艂opolskie)
skierowanie z pup
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - 呕uromin (mazowieckie)
praca na kuchni i rozwo偶enie produkt贸w gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - 呕ary (lubuskie)
Wykonywanie prostych koszy gospodarczych z wikliny.
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Papro膰 (wielkopolskie)
- prace porz膮dkowe
Zak艂ad Us艂ug Komunalnych w Gryficach - 2017-11-10 - Gryfice (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-03-21 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przyjmowanie i wydawanie towaru, obs艂uga klienta, rozk艂adanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Warka (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJWYMAGANIAWYKSZTA艁膯ENIEZAWODOWE, STAZ PRACY W ZAWODZIE MIN. 1 ROK, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIADA艃 KUCHNI AZJATYCKIEJ
BARTOSZ MARCINIAK MAR-GOS - 2016-05-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-05-09 - Kietrz (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
GALOMAR-AUTOMATION MARIUSZ GALOWICZ - 2017-11-24 - Siedlce (mazowieckie)
prace porz膮dkowo-ogrodnicze, koszenie traw, grabienie, za艂adunek traw, li艣ci, ga艂臋zi, zbieranie zanieczyszcze艅, praca w godz. 06.00-14.00 - 5 lub 6 dni w tygodniu
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Pruszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅 i posi艂k贸w przy u偶yciu pieca konwekcyjno-parowego, opracowywanie menu i przepis贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg zadanych receptur na potrzeby cateringu dietetycznego
Jama Travel J.M. Kukla sp. jawna - 2018-01-05 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni gru藕i艅skiej i ba艂ka艅skiej
Abramovic Zlatko PIZZERIA DALMACIJA - 2016-01-15 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBS艁UGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw, wydawanie, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy
SYRENKA S.C. Piotr Jurczyk, Beata Firla - 2016-05-31 - Radlin (艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-08-18 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Stawnica (wielkopolskie)
- przygotowywanie da艅 i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GO艢CINNE - 2018-06-20 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni tureckiej, dbanie o odpowiedni膮 jako艣膰 wykorzystanych produkt贸w; komponowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia. Wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach. Uczestniczenie w planowaniu i uk艂adaniu jad艂ospis贸w. Stosowanie normy i zasady zawarte w ksi臋gach HACCP oraz wype艂nia jej dokumentacj臋. Przyjmowanie towar贸w. Pobieranie pr贸bek gotowych posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
.
Publiczna Szko艂a Podstawowa nr 6 im. Aleksandra Kami艅skiego w Wa艂brzychu - 2017-09-04 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw i da艅. Praca w weekendy.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowa Wie艣 (ma艂opolskie)
Przygotowywanie do nauki j臋zyka angielskiego zgodnie z podstaw膮 programow膮 wychowania przedszkolnego. Zaj臋cia odbywaj膮 si臋 zgodnie z rozk艂adem pracy nauczycieli dwa razy w tygodniu po 0,5 godziny.
Przedszkole Publiczne w Hucie Starej " A" - 2015-11-23 - Wrzosowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie sushiWYMAGANIAWykszta艂cenie:Certyfikaty zawodowe jako kucharz/kucharz sushiDo艣wiadczenie zawodowe: Wymagane min. 2-letnie do艣wiadczenie w przygotowywaniu sushi w tego typu restauracjiZnajomo艣膰 j臋zyk贸w: Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub skandynawskiego w mowie i pi艣mieInne istotne wymagania:Znajomo艣膰 HACCPZaanga偶owanie do pracy
MERIENDA AS - 2016-06-20 - Norwegia (Norwegia)