KUCHARZ SUSHI Tjoeme, oferta pracy MERIENDA AS
Stanowisko: KUCHARZ SUSHI
Wynagrodzenie: od 30 000 NOK
Zakres obowiązków: Przygotowywanie sushiWYMAGANIAWykształcenie:Certyfikaty zawodowe jako kucharz/kucharz sushiDoświadczenie zawodowe: Wymagane min. 2-letnie doświadczenie w przygotowywaniu sushi w tego typu restauracjiZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiego w mowie i piśmieInne istotne wymagania:Znajomość HACCPZaangażowanie do pracy
Data publikacji: 2016-06-20
Lokalizacja: Tjoeme, ()
Pracodawca: MERIENDA AS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Goneveien 73b, no-3145 Tjoeme,, NorwegiaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie sushiWYMAGANIAWykształcenie:Certyfikaty zawodowe jako kucharz/kucharz sushiDoświadczenie zawodowe: Wymagane min. 2-letnie doświadczenie w przygotowywaniu sushi w tego typu restauracjiZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiego w mowie i piśmieInne istotne wymagania:Znajomość HACCPZaangażowanie do pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 30 000 NOK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SUSHI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tjoeme,
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 30 000 NOK
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania:
Wyspa TJOEME (koło Tonsberg, ok. 1,5 godziny jazdy od stolicy Norwegii Oslo)
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Zakwaterowanie:Pracodawca pomaga w znalezieniu zakwaterowania
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Wysokość pensji brutto: Min. 30.000 NOK/miesięcznie Wymiar czasu pracy:Pełen etatCzas trwania umowy: Umowa na czas określonyData rozpoczęcia:Jak najszybciej
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Nazwa pracodawcy: MERIENDA AS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
post (at) merienda.nooraz do wiadomości do WUP Gdańsk na adres:e_staniewicz (at) wup.gdansk.plW tytule maila proszę wpisać „Sushi Chef”
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + referencje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: drogą e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: https://www.facebook.com/meriendatakeaway
Profil działalności pracodawcy:
Merienda jest jedynym i bardzo popularnym barem sushi położonym na pięknej wyspie TJOEME. Serwują dania sushi przygotowane z najświeższych produktów pochodzących z miejscowych hodowli.
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania: Osoba do kontaktu: pani Jasmine Dayao-Obermann
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.06.2016
Data dodania oferty pracy: 20.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
KARCZMA " MŁYN" S.R.O. Sp. z o.o Oddział w Polsce Kamienica 368 - 2016-09-23 - Kamienica (małopolskie)
Zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe. Odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni Bengalskiej pod Nadzorem Bengalskiego szefa kuchni. Składanie zamówień na materiały u Bengalskich dostawców. Na obecną chwilę , biorąc pod uwagę zapotrzebowanie i możliwości firmy, potrzebuje pracownika jedynie na umowę zlecenie. Wraz ze wzrostem firmy bedzie możliwa w przyszłości zmiana na umowę o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Błonie (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
.
Zakład Zielarski " KAWON - HURT " Nowak Sp.j. - 2017-03-27 - Gostyń (wielkopolskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna kurczaków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Ujście (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Comfort Office Beata Michalska - 2018-03-02 - Bytom (śląskie)
Kompletowanie zamówień, praca ze skanerem, obsługa wózka ręcznego, mile widziani panowie.
kontakt przez OHP - 2017-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa sprzętów ogrodniczch, konserwacja i naprawa sprzętu w budynkach jak i na zewnątrz
Gospodarstwo Rolne Julian Kałuża - 2016-06-13 - Lotyń (wielkopolskie)
Sprzątanie klatek schodowych.
LIFE CONCIERGE Rafał Kokoć - 2018-01-09 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamsmiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2016-02-26 - Strzebielino (pomorskie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanic CV na adres: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-07 - Tczew (pomorskie)
Prowadzenie sekretariatu, współpraca z zarządem, pomocnik kadrowej do celów kontaktu z Urzędem Pracy i Urzędem Marszałkowskim oraz Urzędem PocztowymOkres zatrudnienia w przypadku pracy na podstawie umowy: na okres próbny 3 msc, docelowo na czas nieokreślonyMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w dniach i godzinach: pn-pt, 8-16
LUDWIG SP. Z O.O. SP.K - 2017-11-14 - Mikołów (śląskie)
Szkolenie BHP, ppoż, sanitarno - higieniczne; obróbka wstępnatowaru, przygotowanie potraw; dbałość o porządek miejsca pracy; przestrzeganie zasad postępowania z żywnością; dyscyplina w zachowaniu czystości i hiegieny pracy; dobra organizacja; odpowiedzialność za powierzone zadania.
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni tajskiej
JFM Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia. Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-09 - Ustka (pomorskie)
Sporządzanie potraw, napojów i deserów, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp. i p.poż.Praca na stołówce Auchan- przeznaczona wyłącznie dla osób zarejestrowanych w tutejszym urzędzie - do 30 rż.
OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SP. JAWNA - 2017-11-10 - Krasne (podkarpackie)
Skręcanie rolek, oprawianie ryby (filetowanie), obróbka termiczna, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym. Praca na dwie zmiany: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
wypiekanie mięsa drobiowego i wieprzowego w piecu konwekcyjnym
KONWALD Sp. z o.o. - 2016-12-22 - Oława (dolnośląskie)
prace na stolarni, cięcie płyt, oklejanie, montaż
P.H. "Asco" Sławomir Adamski - 2017-06-16 - Wenecja (kujawsko-pomorskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Gniezno (wielkopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Zielona Góra (lubuskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Dzierzgoń (pomorskie)
przyrządzanie, przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Żyrardów (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Foksal Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Dbanie o porządek na miejscu pracy, przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Usługi Gastronomiczne HORYZONTALNA 4A Magdalena Ryznar - 2017-09-15 - Legnica (dolnośląskie)
PERFEKCYJNA ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ORAZ ICH ZASTOSOWANIE W KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań z półproduktów, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie zamówień od klientów
Centrum Bezpieczeństwa Drogowego s.c. Łukasz Ciesiński Wojciech Jakubowski - 2015-11-05 - Zławieś Wielka (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Częstochowa (śląskie)